"Miroase aerul a floare". Cum comentati? Voi ce credeti?:)
Unde se afla platoul de filmare de la vampires diaries?
Care sti jocuri 3d de faine, sau de strategie? Dar sa fie frumoase! :D Please, dau fundita! :*
cine poate sa imi spuna mai multe despre cutremurul din Vrancea care o sa fie pana marti si de ce e luna plina incontinuu de vreo 5 zile?
Salut as dori sa apar si eu intr-o reclama sunt din Bucuresti de unde credeti ca as pueta sa merg la un casting pentru o reclama? (cand am fost mic) "6-7" ani aveam si m-am dus in nu stiu ce parc sa zic...? (mai mult)
Am o rugaminte pentru cei care au LG KP501 Cookie, spuneti-mi si mie va rog, este de calitate, merita banii? O sa primesc unul de ziua mea(27 octombrie) si as vrea sa stiu. Multumesc anticipat....? (mai mult)
De ce toata lumea pe strada se uita ciudat la mine? Eu sunt slaba si inalta.Si tot timpul este cineva sa comenteze:"valeuuu da inalta mai esti; moama ce scoabe are asta; da ce slaba mai esti, nu te ia...? (mai mult)
Ce parere aveti despre cei care dau stupid, asa ca sa se afle in treaba?
Blonda cu ochii albastrii sau bruneta cu ochii negri? Motivati. :D
Azi, m-am uitat la fetitele powerpuff.si ma gandeam l alte episoade.si era unul in care fetitele faceau curat in dulap si gaseau mai multe chestii care` e amintea de diverse chestii[nu dadea des episodu]cand...? (mai mult)
Spuneti-mi niste nikname-uri pentru numele Iasmina! Dar pentru numele Georgiana?;;)tnx:X:X:X
Cine stie unde pot sa gasesc si eu subtitrarea IN ROMANA la filmul Beethoven's 2nd (1993)?
Nu sunt respectata. Ce sa fac?
De unde as putea downloada niste brushuri misto pentru photoshop? dati un link.mersi mult.
Buna TPU. Ce parere aveti despre acest mic "text". Va rog dati-va cele mai sincere pareri.Multumesc anticipat! De ce uneori nu te simti inteleasa de nimeni? De ce ma simt atat de parasita singura...? (mai mult)
Ce librarii cunoasteti in brasov, vreau sa ii cupar o carte mamei mele care nu cred ca se gaseste usor.:dmc
Ce inseamna,, badass"?
Buna am si eu o intrebare cand incepe facultatea de drept timisoara festivitatea propriu-zisa nu mai inteleg nimic sun la facultate imi spune ca pe 1 octombrie...sun in alta zi imi spune ca pe 4 octombrie.Deci? (mai mult)
Niste status`uri? [. nu conteaza de care. ]
as vrea sa imi spuneti maxim 3 bancuri si la cele mai tari dau funditaaa:D
Cine crede ca poate asculta si da niste sfaturi bune:D.Please dati-mi msj. Fara misto:(. Serios.:)
As dori sa ma ingras. Ce fel de alimente trebuie sa mananc? (ma refer bogate in... etc, in ce trebuie' sa fie bogate ele si exemple desigur:D) Si la ce interval de ore trebuie sa iau mesele?
Ce invatam de la pasarea colibri?
Mesaj cu numar ascuns se poate trimite?:*
Cine cunoaste pe XPISA?(madalina)? de pe imvu? sau cine crede ca o cunoste? :) Funda cine o cunoaste si cine stie adevarata Xpisa!
Nu imi merge microfonul si nu e setat pe mut. Ce pot sa ii fac ca sa mearga din nou?:) Fundita!
Heloo^^. Am si eu o intrebare:). Cand cauti pe cineva pe detectorul de invisible lui ii apare ceva? Sper ca ati intelees:). Dau funda^:X:*:)
Fundita. am avut la inceput 1 cont TPU, apoi am mai facut unul si n-am notat adresa de mail si parola de la ambele. acum am intrat din greseala pe primul, adica acesta. si nu stiu de unde sa dau Log off....? (mai mult)
Cu ce program pot sa modific imagini?
Spuneti-mi si mie o metoda care sa accelereze cresterea "podoabei capilare" dar care sa nu necesite medicamente si chesti din astea! Multumesc :P
am vazut acum o luna mai multe siteuri (in care iti alegeai animalul si trebuia sa te voteze mai multi prieteni ca sa castigi un premiu...)va rog mi le ziceti si mie ca am incercat unu da nu m-a? (mai mult)
Care e din zalau?:) doar curios:))
nu stiti care e sensul figurat la cuvintele a da glas, vant si clopot? chiar n-am idee...
Cum e muzica reggae? Puneti si un link pls.
Deci am o intrebare pentru amatorii de RPC... Cum se face un rpc in Photoshop Cs4? Funda cel mai calumea raspuns:X
3ds max 6 cine imi da si mie un link ca sa trag programul asta dau funda(poate fie trial, FULL)
Spuneti-mi va rog si mie niste nume de facebook :) Nu as vrea sa imi pun numele meu;) dar va rog sa nu fie ceva prea obscen. Funda pentru. cele mai dragute exemple!
Ce parere aveti de suspendarea acestui utilizator? http://www.tpu.ro/utilizator/nijs
Va rog un pic de ajutor! eu ma inscrisai la metin 2 cand sa intru imi aparu To help protect your computer, Windows fiewall has blocked some features of this program. Do you want to keep blocking this...? (mai mult)
Hey! Nu stti cumva cum si de unde pot descarca Microsoft Word? PLSSS HELP!
Cine stie coduri de gemsuri pentru ourworld de 20 sau 30 sau 60gemsuri...PLS. FUNDA!
Hey. Urmăresc Gossip Girl, Pretty Little Liars şi Vampire Diaries. Ce alte seriale asemănătoare mi-ar plăcea? Mă gândeam să urmăresc şi câteva anime-uri... Sugestii? Unde pot găsi subtitrări? (mai mult)
Deci buna as vrea sa stgiu cine este din iasi si are pana la 14 ani si dac se poate dar nu-i obligatoriu sa fie de la scola stefan barsanescu va rog trimiteti mesaj sau contactatim-ma me id de mess daca...? (mai mult)
Am si eu o intrebare deoarece m-am contrazic cu cineva in legatura cu acest subiect si anume: Care este rolul mijloacelor artistice in poeziile adam si eva, porunca, pedeapsa de tudor arghezi... vreau? (mai mult)
Vreau niste coafuri noi! da nu din alea simple de ex: leaga'ti o coada la spate:)) e prea obisnuita ceva de genu un coc impodobit cu de toate :)) va rog un rapsuns cat mai repede!
Bună TPU :*. Am şi eu o întrebare.Cum pot curăţa tastatura? Adică vreau şi între butoane (taste) şi nu ştiu cu ce.Am văzut acum 2-3 ani un aparat la un magazin dar nu l-am luat atunci şi acum...? (mai mult)
Hei TPU. Care vreti la concurs miss si mister? add : miss_and_mister15@yahoo.com
Este cineva din braila?;;)
Ce parere aveti despre Republica Moldova?
Întrebarea este mai mult o solicitare.:D As vrea ca sa fie stupidul inainte de inteligent.Tocmai am dat, din graba, un "stupid" care trebuia sa fie inteligent.Se poate face asta? Parca am...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
giuliaaaV întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geometrie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VI-a