Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 25 Decembrie 2025 sunt:
Cele mai bune ringtonuri melodii pentru fete au funda:X
Funda! Cum pot scode un dinte care se misca tare mie mi-e frica cum pot sa il scot usor si fara dureri Funda! 1
Ce inseamna daca visezi o vaca?
Hey! Asta e cea mai ciudata intrebare din istoria TPU-ului, dar cum stergi o intrebare pe care ai pus-o?
De ce naturalul, finetea si bunul simt sunt catalogate de unii baieti ca fiind "urat"? De ce considerati asta? De ce ati prefera niste plastice bagate in sani, care la varsta de 40 de ani oricum vor avea...? (mai mult)
Tatuaje simbol stiti? funda:d
Cat costa un sms la milli? pentru concurs plzz am nevoie urgent de raspuns dau funda! 11
Ma poate ajuta cineva sa gasesc jocuri virtuale si multiplayer de downloadat in afara de : Gta-uri Twinity.
Cine stie cum se numeste prima melodia? dau funa la primul raspuns bun
Ce va da putere sa mergeti inainte?, de ce va agatati cand sunteti intr o pasa proasta? ce va ajuta sa treceti peste momentele mai putin placute?
Cum se fac prieteni pe wordpress
Cum imi schimb parola dp remi-online?:s Funda! P. S : uite site. ul http://remi-online.ro;)
Stiu ca sunt cam tampita ca intreb asta... mai ales ca jocul este popular... dar unde pot juca Lady Popular? :)) Un link ceva;;)?
Buna TPU. Este pe aici cineva caruia ii place sa posteze la RPG pe forumuri?;;)
Va rog sa imi dati si mie niste site-uri cu teme, jocuri, etc. pentru LG KP501 Cookie. Mersi anticipat!
Dau FUNDA! Va rog ajutati-ma! Am auzit la radio o melodi care avea la refren ceva de genu "Hey, ye, ye...hey,ye,ye...everyday,ye.everidaye". Primul care imi zice primeste funda!
De ex. intr-o melodie este o voce care spune,, a yeh" cum pot sa scot doar acel,, a yeh" de fe fundal nu si inca sunetul de la melodie. Doar a yeh clar
Pt domnisoarele care joaca LadyPopular...La ce se refera scopul al2`lea la nivelul 7? "Pielea întunecată nu mai este la modă, intră in stilulrile noi de modă! Vizitează Solariul şi curăţa? (mai mult)
De 2 saptamani inima imi bate puternic din cand in cand...cum sa va zic:P bate normal si pe urma ori incepe sa bata rapid dintr-o data, ori bate usor si tare de imi opreste respiratia:| Va rog sa ma ajutati? (mai mult)
Buna TPU:d puteti sa imi dati si mie siteuri interesante mai mult despre spatiu :) pot fi si in engleza:D:D
Cine a fost primul oul sau gaina? eu zic ca gaina deoarece trebuia cineva sa cloceasca oul nu? Voi ce credeti?
Cum stergi o intrebare pe TPU? :)
Caut cont pe Loc metin2 va rog cine are si il da lasati mesaj pe priv:) plisss urgent! FUNDAA
Se pot muta pozele dintr`un album in altul pe facebook? Cum?:D
Cat costa mighty beanz?
Cum sterg un cont de pe facebook?
Care este in braila la scoala 7...De curiozotate:))
ce melodie va place cel mai mult va rog dati si un link daca se poate. funda celui care ii place o melodie extrem de frumoasa
Cine stie bancuri? am chef sa fiu happy:-*:-*
imi ziceti si mie niste metine care se pot instala usor (exemplu: metin2.ro,metin2gx.ro.)va rog frumos din suflet
Cine este fan hello kitty?
Nu stiti cumva nistr poze 3d la care sa te uiti cu ochelari si daca stiti si niste videoclipuri tot asa 3d pentru ca sa te uiti cu ochelari 3d?
Am tot auzit de expresia "caine de buzunar". Se refera la chihuahua sau la vre`un caine de talie mica? sau exista o rasa numita asa?
:(Va fi cutremur in Romania.Am cautat pe Internet si am vazut la televizor si de atunci tot plang pentru ca va fi primul meu cutremur. Locuiesc in Rm.Valcea.Si au zis ca va fi de 9 grade.Stau la...? (mai mult)
Care e cel mai bun browser, eu am internet explorer 8 si merge bine, dar alti zic ca e mozzila, alti google chrome, va rog ajutati-ma
Http://hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=534304043ce parere aveti?
Ieri tocmai m-am despartit de cel mai bun preten al meu si singurul cel care ma facea activ fericit si cumulta imaginatie acum ca nul am nu mai am nici un prieten amnevoie de niste sfaturi.
Buna am 12 ani iar mama nu ma lasa deloc cu fetele.in cursul saptamanii si nici dupa ce am terminat cu scoala cateodata duminica si doar atat nici eu nu as vrea sa stau noapte tarziu sau...? (mai mult)
De ce atatia oameni se sinucid acum, ca tot aud la televizor stiri din astea?
Vara asta mama a facut misto de mine si mi-a luat din breton foarte mult si aratam ca o maimuta dar intr-o luna mi-a crescut dublu iar la spate nu mi-a crescut de loc.De ce oare? Bretonul imi creste si...? (mai mult)
Buna ...am o intrebare. cum se numesto o mel care suna cam asa "ma bate vantu, ma picura frunzele, ma bate un cand care ma tremura buzele.
Hey! Vreau sa stiu si eu cum este prima dragoste. Ma refer la liceu. Am auzit ca aceia sunt anii in care iti gasesti adevarat dragoste. Spuneti si voi povestile voastre :)
NU stiu cum sa o iau.Ieri prietena mea cea mai buna (T) nu ma mai baga in seama si statea cu o alta fata (K). Iar eu nu aveam ce face si m`am luat la vorba cu noile colege.Eu si cu T avem "pozele noastre"...? (mai mult)
Cine a fost in Moldova?
Niste combinatii de culori si cateva fronturi potrivite pentru. mEss?:x funda.
Spuneti-mi si mie id-ul unui GM de pe metin2 ca am fost banata fara nici un motiv(XFIGHTX un prieten care avea hack eu nu stiam:|am facut grupa cu el la eso si am fost banata; (( din cauza luiX( ) pm:sa...? (mai mult)
Funda! Care este cel mai mic component al organismului omului pe clasa A 5-a? Pentru ca am avut test initial si nu am stiut care este.Ma-ti putea ajuta va rog macar sa stiu acum? funditaaa!
Ati iesi cu un baiat daca ar avea mult par pe picoare adica cu mine?
Care sunt avantajele si dezavantajele de a trai in State?
Hei... spuneti-mi si mie niste filme de iarna;;) (nu vreau site-uri)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian012 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Revolutia Romana de la 1989
Ai trait pe pielea ta evenimentele din '89 sau doar ai auzit despre ele? Testeaza-ti cunostintele despre Revolutia Romaneasca chiar acum!