Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 25 Decembrie 2025 sunt:
Am si eu o intrebare pentru voi... puteti sa imi spuneti(daca stiti) ce firma de aparate foto digitale este mai buna dintre Nikon si Canon. Nu conteaza pretul sau numarul de MegaPixeli ci doar? (mai mult)
Este vreun program in care sa editez pozele fara machiaj? adica pun o poza cu o vedeta ceva si mi-o modifica fara machiaj.
Cine ma poate ajuta cu o carte pdf, doc Povestiri ale grotescului si arabescului? link sau mail va rog
Decii:">. eu am 1.65 dar m simt pitica:_". mrg daca imi intrebare prietenii dk sunt imi zic ca da[toti au pst 1.70:)]. sunt sau nu? ca oricum ma ismt dar vr sa stiu ce zic sh altii:). app am 13 ani; d
Cine imi zice cel mai tare banc primeste funda :))! nu?
Cum il cheama pe tipul din Twilight care a fost acum la Acces Direct?=p~
am si eu o intrebare:cum imi pot face cont pe metin2? ca am incercat pe metin2.ro da nu stiu de ce nu mergea de nici o culoare.astept raspuns(fundita)
Stiu ca este o intrebare cam stupida, dar vi se pare ca arat bine? Daca nu, ce credeti ca ar trebui sa schimb? www.facebook.com/profile.php?id=100001104260636#!/photo.php?pid=176745& id=100001104260636&...? (mai mult)
Suntem impreuna dar e timid.Il iubesc si el dar ce pot sa fac ca sa il dezghet?
După cum aţi observat cu toţii, din ce în ce mai mulţi copilaşi au început să pună pe site întrebări în care ne cer să le rezolvăm temele. Sunt doar curioasă, câţi dintre voi consideră...? (mai mult)
Cum se face schimb de liste pe mess?
Sunt satena(inchis), chiar bruneta as putea spune si nu m-am vopsit niciodata pana acum dar mi-as dori sa ma fac un caramel.Nu sunt sigura daca mi-ar sta bine pentru ca am tenul mai masliniu dar as vrea...? (mai mult)
Am trecut prin locurile pe care am copilarit pe la marginea unei miristi si am vrut sa simt aceeasi placere de copil si m-am descaltat si am alergat in picioarele goale prin rugi si tot felul de tepi.Am...? (mai mult)
Aveti cumva in Pc multe poze cu Justin Bieber? Mi le puteti da si mie? Daca da, astept id-ul vostru pe privat! Dau funda!
Sa va explic...am Iphone 3g s si am vreo 7 pagini de meniu. faza este ca pe prima pagina si adoua sunt mai multe iconite u aplicati si ceva de genu dar pe restul 5 exista doar cate una.cum pot sa le pun? (mai mult)
Cum poti fura in burn budy cand are mancare la caine?
De ce atunci cand pun o intrebare nu primesc raspunsuri decat vreunul? Inainte cand puneam o intrebare primeam imediat cate 6 raspunsuri, iar acum sunt obligata sa aleg raspunsul castigator unul care nu...? (mai mult)
Buna>:D...? (mai mult)
Stie cineva daca a fost lansata pe piata noua versiune a jocului "Bejeweled"? (versiunea a treia, mai exact). Multumesc anticipat!
De unde as putea de pe net sa trimit prin bluetooth pe telefon piese si teme pentru iPhone 3G s? ma :D dau funda la aia care merge ,
Sunt in clasa a8a si anul acesta trebuie sa dau teza la istorie sau geografie. Nu stiu la ce sa dau. La ce credeti ca este mai usor? Ajutor trebuie sa ma hotarasc luna aceasta
Sal! azi mi-a fost furat portofelul in microbuz, oare mai am sanse sa il mai recuperez?
Cine vrea sa vorbim pe mess?
Buna TPU.am o intrebare pentru cei care stiu.cat costa sa deblochez un telefon lg gb115? dar un motorola k1? cine stie dau fundita. daca se poate pentru aman2 daca stiti preturile.:d
Stiti vreau site pentru admitere la liceu unde scrie ultima medie pentru fiecare liceu din iasi? ultima medie din 2010.
Daca a-ti afla ca prietenul/prietena voastra cel mai bun este seropozitiv sau daca intrand intr-un anturaj nou de cunostinte a-ti afla ca un anume individ din acel grup de oameni este seropozitiv cum a-ti...? (mai mult)
Salut.era un joc nu mai stiu exact cum ii zice de erai in padure i trebuia sa impusti capre:)) mergeai cu calul etc.deci era un joc destul de mare nu de astea de joci online:)ziceti-mi pls dac stiti cum...? (mai mult)
Hai ca m-au prostit si pe mine.Caut prieten! Asa ca spune-i si prietenei tale si prietenului prietenei tale si prietenului prietenului prietenelei tale. Uite conditii :D baiat cu par lung, nu pletos,...? (mai mult)
..sora mea tot ma inebuneste sa ai dau pagini cu jocuri si n-am timp sa caut. imi puteti da cele mai frumoase pagini cu jocuri de fete?
Nu mai pot pune @(aron) la calcutator trebuie sa il iau de unde-va cu copy si paste.Mai demult mi-a aparut la bara de start RO si ENG si cand dadeam pe ENG pute.am sa pun dar acum nu mai pot. Ce trebuie...? (mai mult)
Stie careva vreo emisiune gen I shouldn' t be alive de pe discovery? Adica emisiuni in care se prezinta povestile unor oameni ce au scapat din ghearele mortii?
Utilizatorul un copil:x a postat un raspuns la o intrebare. As dori ca si dvs. sa il vedeti si sa imi spuneti parerea despre el. Scrisoarea unui bebelus catre mama sa Buna mami, ce mai...? (mai mult)
Am nevoie de statusuri cat mai multe daca se poate despre orice :D
Imi spune cineva unde gasesc desenele cu cangurul vasilica cel cu accent moldovenesc.multumesc anticipat.;) sau cum se cheama mai precis
Care sunt primele 3 site-uri pe care intrati cand accesati pagina de internet? :>
Care vi se pare cel mai tare sport? cu argumente.
Numele meu este Evelina, sunt din Grecia. Vreau să ştiu că pot găsi episoade din telenovele "Tradarea" (Mario Cimmaro, Danna Garcia) cum invocate în ACASA tv (Cu subtitrare în limba...? (mai mult)
Cum se numeste melodia?:)funda http://www.youtube.com/watch?v=q1_QgsGgRUY&feature=related
As crea sa devin educatoare si nu stiu ce medie as putea avea ca sa reusesc...Si inca ceva. La ce ar fi mai bine sa dau ca sa ajung educatoare : la filo sau la conventional?(ma refer la liceu).? (mai mult)
Stiti cum ii cheama pe cei 7 pitici din Alba-ca-Zapada? Am nevoie urgent. Funda plus inteligent amuzant si folositor.
Am si eu o nedumerire... din cate am vazut, majoritatea utilizatorilor TPU au in jur de 13-17 ani.Eu una am 21, asa ca ma simt cam cea mai 'batrana' de pe aici.Intrebarea mea ar fi, mai sunt si? (mai mult)
Mie imi place de un baiat dar nu stiu daca si el ma place. Cum pot sa aflu daca ma place?
Mie imi place de un baiat dar nu stiu daca si el ma place...Cum pot sa stiu ca ma place?
Cine este pe Mate-Info? Cum este?
Hei TPU:). Am revazut asta pe youtube : http://www.youtube.com/watch?v=Dr1zGe1KxuE si vreau sa va intreb ce parere aveti de ea si in general de Romania, credeti ca cei de la top gear au catalogat-o...? (mai mult)
Daca ai pleca pe o insula pustie care ar fi cele 3 lucruri care le-ai lua cu tine. Cele mai ingenioase raspunsuri primesc funda:>
Aceasta intrebare nu prea o s-o intelegeti multi. Bun deci cei din Drobeta daca e kreva sa rasp.Eu sunt in clasa a IV-a si sunt la generala nr.2 si ori sa raman in scoala ori sa ma duc la CNT(Colegiul...? (mai mult)
Sunt timida...si asta ma dezavanteaja foarte mult.Cum rezolv chestia asta? fundita
Am o problema. Ieri am postat p site 2 intrebari si niciuna nu mi-a fost aprobata, puteti sa imi spuneti din ce cauza?
Voi ce faceti sa nu va mai simtiti singuri? in afara de ascultat muzica...cum scapati de tristete?:D:D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Frozen
Ai urmarit cu drag aventurile Elsei si Annei prin Regatul de Gheata? Afla cat de bine le cunosti.