Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 9 Iunie 2025 sunt:
Feteloorr.:X. ziceti-mi si mie ce parere aveti in legatura cu urmatoarea tinuta pentru prima zi de scoala : adidasi super cute nike:)), blugi, tricou si peste vestuta de blug?:X:-?
1. Publicitatea va influenteaza decizia in achizitionarea unui produs? 2. Ce mijloace publicitare au influenta asupra deciziei dvs. de achizitionare a unui produs?
De unde pot descarca carti/povesti gratis?
De ce pe la ora 5- pana la ora 7 nu prea se primesc raspunsuri la intrebari?>
Trac de scena.Cum ai trevut peste? Ma intereseaza in special raspusuile celor care au mai fost pe scena, mai ales cantareti:).
Sal cine ghiceste culorea mea preferata dau Fundita
As vrea sa stiu, de ce, mai nou, nu pot lasa raspunsuri? De ce nu mi se aproba?:-?
Munte/Mare? dc?:D
Asteptati sa inceapa scoala? De ce?
pleasee niste statusuri funny... dar rog sa fie chiar foarte haioase :D :D :D fundita la cele mai HAIOASE.Pwp...
Buna! Am si eu o intrebare:daca esti translator...ai putea traduce doar din limba engleza de ex. in lb romana? Sau si invers? Cam cat se castiga in Romania? Ceva site-uri cu facultati pentru aceasta? (mai mult)
Pot da web si pe altceva sau altcumva in afara de messenger?! astept ras urgent
Funda Urgent! Buna TPU cum pot sterge nu-s cum se numeste dar in fine un program care nu ma lasa sa--l sterg cu simplu delite si nu se sterge nici cu Ctrl Alt Delit nu-s cum aveti solutii cum sa--l sterg?...? (mai mult)
Sall tpu.astezi eram p net p laptop.si din greseala mi-a disparut semnu ala unde apasam sa selectez volumul.si acum se aude prea tare.nu stiu cum sa il aduc inapoi ca sa pot selecta din nou cat de tare...? (mai mult)
Ok. Stiu ca s-am mai pus intrebarea de mai multe ori: "Cum se sterge o intrebare de pe TPU?". M-am uitat la acele intrebari si multi ziceau: "Du-te la contact si intreab-o pe Raluca". Uite n-am chef sa...? (mai mult)
Care este din orasul Husi? intrebam...
Hei! Am mare nevoie de ajutorul vostru, trebuie sa imi sterg rapid contul de pe site-ul Rao, ajutati-ma. Primul raspuns primeste funda garantat.
Care este serialul(key-gen) de la NFS Most Wanted?
HELLOO:). Cum adaug poze pe facebook; x? Dau fuuunda>:D
Cine are poezia "Vine primavara" de Grete Tartler? FUNDA :X:X
[funda] Am 18 ani si vreau sa fac ceva dulce gen: clatite, prajituri, tortulet... Si ma gandeam sa fac ceva mai usor in care sa nu imi trebuie multe ingrediente sau sa fac multa mizerie :) ma gandeam? (mai mult)
Cat costa la examinarea pentru permis auto sala a 4 oara?
Cum pot sa pastrez nr de commentarii pe hi5 daca sterg pozele?
uite ce am facut, am cautat acum cateva zile poate o saptamanaa legate de demi lovato sa raspund. si pe undeva am gasit id ei. l-am adaugat din curiozitate.azi mi-a dat accept, am vb cu ea,...? (mai mult)
[funda] PhotoShop se cumpara sau cum? Cum poti face rost de el?:D adica pe net sigur nu se poate gasi... cel putin eu nu am gasit de unde sa il download :| Voi ce ziceti?
sunt noua aici si as vrea sa imi spuneti si mie cum e cu fundita si cu punctele :D Multumesc de ajutor :D
daca doresti sa devii reprezentant metropolitan selection(contactati-ma la idmetropolitan_andreea)sau giada rome(contactati-ma la id andreea_giada_rome)...si aici puteti pune orice intrebare si am? (mai mult)
Am avut 33 de fundite si acum am 32 de ce? Am vazut si la o prietena ca a avut 11 si acum are 10. Voi ati ati patit sa va dispara o fundita?
Salut.Care imi spune si mie cum pot da de mancare cainelui meu de pe barn buddy.De unde o pot cumpara?:*Multumesc!
Buna! Nu mai stiu ce sonerie sa imi pun la telefon... as vrea una faina. Idei... fundita
Funda.Salut Cine sti hakuri metin 2 RO fara virusi Funda:D MS
Salut cum pot sa fac sa imi mearga mai bine jocuri MMORPG?
Buna!:* Dau funda.:D cum imi schimb numele din listele celorlati la yahoo 10 sau 9.:)) Please help me!:*
Ok, nu inteleg ceva...De ce la intrebarile mele, cand intru(acolo in stanga) imi spune ca am la o intrebare mai multe raspunsuri. dau click si nu vad nici un raspuns:| de ce? Dau fundita pentru cine? (mai mult)
Vreau si niste statusuri noi:>dar sa nu fie triste si nici de dragoste:P
Cne stie site-uri unde pot citi carti online? Carti toate genurile.
Am si eu nevoie de putin ajutor, vreau sa sterg o intrebare si nu merge am reclamat-o pentru continut irelevant dar tot apare. cum pot face sa fie stearsa? dau funda celui care ma ajuta
Cum fur de la vecini pe barn buddy daca are caine cu mancare? Funda:X
Va rog dati-mi si mie niste conversatii haiose care sa le pot pune la status gen el:. eu:. pentru cele mai bune dau fundita
.. am primit un colet prin posta romana, insa la vederea lui l-am desfacut sa vad daca ceea ce imi doream era acolo (specific ca am facut o comanda online). Bun... pana aici, aparent toate bune.? (mai mult)
Cine imi da si mie suparati vecinul 2? dau la schimb pes 2010
Am vrut sa salvez niste poze de pe calculator pe stick si am dat click drepta la folderele cu poza apoi send to "numele stick`ului". Asta este tot procedeul, mai trebuie sa fac ceva?
Credeti ca este util acest toolbar in care poti pune intrebari direct si rapid? http://ieaddons.com/ro/Details.aspx?Id=9932
Bravo Conservatorii...schimbarea incepe acum! IMPLICA-TE! http://www.partidulconservator.ro/2010/09/membrii-pc-pra hova-au-colectat-45-de-metri-cubi-de-deseuri-din-statiun ea-cheia-muntele-ciucas/
Ce mai stiti de Outlandish? Nu am mai auzit demult de ei.
Vreau sa ii cumpar surorii mele de pe internet un medalion cum este asta http://zmierzch-edward-bella-jacob.blog.onet.pl/Rosalie-Hale, 2, ID393417509, n a lui rosalie ...ca marime si forma [ nu ca model? (mai mult)
De ce Nikita si toate proastele de tipul asteia au pagina pe wikipedia?
Ziceti-mi si mie ceva statusuri in legatura cu invidia! plz dau funda!
Cum bag gps pe telefonul NOKIA 5230 cu navigare gps. FUNDA
Ce parere aveti de jocul Need for speed Out Of The Law (Hot Pursuit 2010)? Dar de Prototype 2 Continuare dupa Prototyp?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Ana618191819 întreabă:
melanya întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Replici din desene animate
Noi iti spunem replica, iar tu trebuie doar sa iti amintesti in ce desen animat ai auzit-o. Cat de multe ai retinut?