Ce parere aveti? http://www.click.ro/actualitate/din_tara/cumplita-iarna-meteorologi-temperaturi_0_1030097127.html
Mai inainte am auzit pe prima tv o melodie era ceva de genu: undeva, cand iubeta mea ...si nu mai stiu era o voce de barbat si vesela melodia rapida :D multumesc pentru ajutor dau funda :D
Cum as putea sa ma folosesc de skype dublu. Adica sa ma logez cu 2 login-uri o data?
La Multi Ani tuturor care azi isi serbeaza ziua de nastere pentru ca si baiatul meu azi are ziua si implineste 17 ani!:)
Cine a mai facut firma de exercitiu la FEX in liceele economice?
Buna:*. Ce trebuie sa fac ca sa am patratele?:D
Ce se poate intampla daca liceul ii pierde unui elev dosarul? :|
Nu stiti cumva niste sfaturi despere cum poti slabi? funda daca imi ziceti si cati ani aveti
Pe ce credeti ca se bazeaza fericirea?
Ce muzici de la trupa SCREW mai stiti? :D funda :D
Suntem atat de mici in Univers incat nici nu stie de existenta nostra.Totusi, avem ceva timp de cand umblam pe planeta asta.Mai avem timp sau The Big Boss s-a cam saturat de noi? E de ajuns sa trimita o...? (mai mult)
De cand a inceput scoala nu ma mai inteleg deloc cu prietena mea cea mai buna. In vacanta ne intalneam zilnic. Acum la scoala sta numai cu alte 2 fete si pe mine nu ma baga in seama. Imi spune ca nu mai...? (mai mult)
De ce naiba mai nou se raspunde in sictir si utilizatorilor care pun intrebari formulate si scrise corect? Cred ca in curand o sa parasesc TPU ca devine o mare tampenie!
Cum sa ii dau de inteles une-i fete ca nu vreau sa ma comb cu ea desi i-am dat de inteles, initial vroiam dar acum nu mai vreau, si ea mi-a dat de inteles c vrea? fundita;)
Sal all imi poate da cineva va rog un site de unde sa pot lua Nero?! va rog. am nev pentru un proiekt si trebuie sa pun ceva pe CD:| funda sa fie gratis
Cum ma joc la metin 2 ca ieu l-am instalat m-am inregistrat si am dat drumul la joc si nu merge cand imi pun username si id si m-am si logam si nici acolo nu imi mergea stiti ce sa fac casa mearga?
Ce se intampla daca am 1.42 si 48 de kg:}. :)))) scuze stiu ca e stupid dar i'm curios because my doctor says: AI GRIJA! :)) am 12 ani repet:P
Http://thebloodydarkgame.forumgratuit.ro Este un forum cu rpg si vampiri si daca va plac aceste doua lucruri, aici este locul vostru! Cine se inscrie primul are funda!
Ce nume va place cel my mult intre -Dragos -Patricia -Florian -Bianca -Petrut -Rozalia -Samira dau o fundita:)nu stiu dar n-am ce face pls raspuns:)cine se plictiseste;)
Stiti cateva mottouri pentru cruci?
Funda! era un site unde gaseai cum sa spui te iubesc in toate limbile pamantului dar nu l-am gasit. era si audio si pe fundal parca era culoarea bej. nu imi mai aduc aminte exact.
Ce cadou i-ati da unei profe de bio ...in afara de flori? cel mai bun raspuns fundita
Am fost azi la medic. am niste probleme de sanatate as zice ca grave. mama mea la fel bunica la fel. insa din toti eu par cel mai sanatos. ii ajut pe toti dar de mine uit. sunt distrus asa m-am saturat...? (mai mult)
am si eu o intrebare, vi se pare normal/corect ca candva sa gaseasca pretexte ca sa-si promoveze siteul, aici? ma refer la Imm0rtal mereu il vad ca intreaba de melodii daca ne plac, iar linkul...? (mai mult)
Buna cine imi spune s mie niste programe de editat poze online noi sau ff bune pls.
O intrebare pentru cei care s-au uitat miercurea asta la " Te pui cu blondele ". Chiar inainte de a valida raspunsul la intrebarea " Cum se numea Marea Neagra in antichitate? ", Dan Negru a zis ceva...? (mai mult)
In clasa voastra cum e? 1.toti pentru unu si unu pentru toti 2.grupuri 3.fiecare pentru sine
Stie cineva cum sa printez o poza pe hartie foto? P. S am imprimanta HP Deskjet F2400. Funda :)
Cine imi zicee cele mai frumoase statusuri de dragoste are fundiitsa:*
Hei`:) vreau niste nume pentru o trupa de fete :D dansam dans modern:D:x da nu avem nume de trupa:))
Ce zodie esti? Daca esti in aceeasi zodie cu mine primesti funda
As dori sa ascult si parerea voastra intr-o situatie care face sa curga multa cerneala in ziarele din tara unde locuiesc. O fata de 15 ani, se intoarce de la scoala.Mama ei era acasa. Isi arunca ghiozdanul,...? (mai mult)
Care e cel mai bun de pe metin2 adica samanu, ninja worrior care stie sa faca vraji?
Uite aici o melodie f amuzanta care imi place f mult :) mai ales sfarsitul:)) http://www.youtube.com/watch?v=N3uygzJ_olg
TPU e voie ca xelakidas(Revolt666) sa puna intrebari cu un cont si sa dea raspuns cu celalat cont ca sa isi dea funda?
De unde pot sa fac rost de un patch pentru fifa 2010 cu transferurile din vara lui 2011 pentru liga 1? Deci ca toate echipele din liga 1 sa aiba jucatorii actuali :)! Dau Fundoi:)!
Vreau niste status de fete.:d multumesc: >mult:xfunda:>
OK, eu am o mică rugăminte. Acum mai bine de 1 lună mi-am anulat un blog de pe WordPress pentru că mă plictiseam, dar azi într-un mod ciudat mi-a venit inspirația înapoi așa că mi-am făcut...? (mai mult)
Joc un joc numit metin2.problema este ca de ceva timp imi da mereu eroare la conectare server ce trebuie sa fac?
Cu ce as putea sa ma imbrac in prima zi de facultate? Credeti ca este importatnta prima impresie? nu as vrea nici sa exagerez sa par vreo disperata. a pls dati exemple de tinute in care sa nu port tocuri...? (mai mult)
Cică: 8 din 10 bărbaţi preferă blondele 6 din 10 bărbaţi preferă brunetele 5 din 10 bărbaţi preferă roşcatele şi doar 2 din 10 bărbaţi preferă şatenele, pe motiv că ar fi prea comune. Aşa-i?...? (mai mult)
Bunaa! Am nevoie de ajutorul vostru:D mai exact de imaginatieee. La desen profa ne-a vorbit despre un proiect ce vrea sa-l intreprinda, mai exact vrea sa picteze un perete al scolii. Care e rolul nostru...? (mai mult)
Pe ce materii te axezi la scoala, daca vrei sa dai la facultatea de management? si ce poti face dupa? funda. Thx!
Culoarea favorita? sau noanta/ combinatia de culori preferate? funda x
Sunt clasa a8a si trebuie sa-mi aleg un liceu. Vreau un liceu din Bucuresti cu profil uman : stiinte-sociale.Si nu stiu pe care sa-l aleg :d ma puteti sfatui? :D
Eu sunt in clasa a 6a si in clasa a 5a a am avut 3 prietene ft bune cu care ma intelegeam, (in primul semestru)in al doilea semestru a venit o colega noua(care din intamplare a fost cu mine la gradinita)si...? (mai mult)
Cum se uda Gardenia? Pe frunze sau pe pamant? Gabriela
Hey...Am primit un cadou, un soricel de companie...circa o luna o luna si jumatate. Vreu sa stiu La cat timp trebuie schimbat rumegusul.Stie cineva? Fundoi;)
Pana in ce clasa se face muzica la filologie?
Va bucurati ca incepe scoala? eu nu.:((trec pe clasa a 8-a si nu stiu daca e grea sau nu latina.Careva care stiti va rog raspundeti-mi! E grea?;)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Misteriosul333 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
andyxyw întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vampire Diaries
Iti plac serialele cu vampiri? Ce stii despre Vampire Diaries?