Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 12 Iunie 2025 sunt:
De unde pot sa downladez volumurile Sorin Tanase...
Care a fost cel mai amuzant raspuns pe care l-ati intalnit? ma refer in general nu neaparat pe TPU;;) dau funda la cel mai amuzant.
Imi pica parul, si cand il pieptan si la baie. Vreau metode pentru a atenua picarea.Cine stie?
Nu vi se pare ca TPU este cel mai util site din Romania? Nu spun asta ca sa intru in gratiile moderatorilor ci doar ca te ajuta in orice.
Ce au toti cu Puya? Nu's fana :-j dar... de curiozitate.
Buna am o problema cu telefonul fix ma suna cineva si cand iau receptorul face BIP bip`si nu zice nimic oare ma taxeaza ceva? si nu am telefon electronic ca sa vad cine suna
O intrebare :D dc nu e bine sa facem spitism? ( fUnDa; x )
Vreau si eu site'uri cu poezii despre scoala amuzante pls :D.
NU inteleg...Tot primesc mesaje pe messenger de genu: "- trimite acest mesaj la toty din lista ta apoi apasaF2 si iti va aparea la status persoana care te iubeste...ciudat dar merge - da chiar merge!" NU? (mai mult)
Va place seria The sims 3? ce parere aveti despre acest joc? Cei doritori il puteti downloada de pe http://biscotte-mada.blogspot.com/p/jocuri.html ,...? (mai mult)
Dati-mi si mie un site de statusuri. Dar nu din astea pe care le gasesti in 2 sec pe google. Ceva geN:" Woow". Adica ceVa ce nu am Mai VazuT.:) Cu dRag, BybY:> FuuunDAa :x
Care va sunt cei mai antipatici utilizatori?
Ceee? care e treaba? /:) sunt 4 utilizatori cu numele,, roza" :| cum se poate?;)
cine stie ce meci e astaseara?
Draga TPU, eu am o intrebare. Eu am o pisica si nu stiu cum sa o prind. Ce trebuie sa fac pentru a prinde aceasta pisica?
Care este cel mai bine/sunt cele mai bine job/joburi cautate si platite in Romania pe resurse umane?
Am o intrebare referitoare la utilizatorul JustLoOkingArOund? voi credeti ca este adevarat tot ce scrie ea? eu o cred in proportie de 50%, dar totusi mi se par prea exagerate intrebarile ei.
Imi poate spune cineva sub ce titlu se gaseste in Romania cartea " Il raccogliatore d'anime" de Alan Campbell?
Desi am o varsta la care pot da eu sfaturi in dragoste, acum apelez la comunitatea TPU, imi place de o fata de pe TPU, e chiar cunoscuta, nu vreau sa dau nume, culoarea parului s au alte detalii si...? (mai mult)
Buna! Web-ul meu vede cu susul in jos:))) ce as putea sa fac in aceasta privinta? daca se poate face ceva as vrea o indrumare clara ca nu stiu daca voi putea sa ma descurc; )) ar mai fi nevoie cumva...? (mai mult)
:) Eu trec a VIII-a si pentru prima zi de scoala m-am hotarat sa iau niste sandale gen gladiator, blugi si o camasa cu o curea in genul acesta dar alba. (http://shopping.flu.ro/files/clients/4/4/p/43/camasa-in-carouri-cu-curea-b10848r-116496.jpg)...? (mai mult)
Pt fete.Stiti ca cind ai ciclu nu trebuie sa te uiti o data cu altcineva in oglinda...si mai sint din astea cine mi mai spune?
Avea mai demult Madalina Manole un videoclip in alb negru si canta la chitara.nu stiti cum se numeste piesa?
FUNDA! vreau sa vad profilul lui lady gaga de pe twitter am citit ca are cont dintr-o revista si as vrea sa-l vad ar fi super. poate cineva sa imi trimita un link cu profilul ei? am mai cautat dar sunt...? (mai mult)
Am o problema! Deci.eu nu inteleg de ce o intrebare inteligenta care chiar merita un raspuns are maxim 6 raspunsuri si una despre culoare, zodie, varsta, nume si mai stiu eu ce au cate 100. aa si sa...? (mai mult)
CAre telefon vi se pare mai bun? Samsung Corby sau LG Cookie?
Urez un sincer,, La multi ani!" cu sanatate tuturor celor care azi si maine isi serbeaza onomastica! Numai sanatate, fericire si impliniri! Cine mi se alatura?
De unde pot downloada jocul EuroTruck Simulator? De pe sitte-ul oficial nu imi merge
Din ce se face ceaiul verde? Ce plante imi trebuiesc? Ca am auzit ca ceaiul verde slabeste :D
Ati fost la munca in Anglia? Dar, in Italia? Cu ce firma de recrutare si plasare a fortei de munca ati plecat, care firma este cea mai sigura? In ce domeniu ati lucrat si in ce regiune din...? (mai mult)
Daca Cainele de la Barn Buddy are mancare dc altii pot fura de la mine? Fundita garantat
Sunt in clasa a IX-a (mate-info) la Elena Cuza in Craiova! Mai e cineva pe aici de acolo?
Care mergi sau te inscrii la 'Romanii au talent'? Si cu ce talent :-?
Am o intrebare]voi la ce va uitati in seara asta la tv dupa 11 noaptea? filme...seriale...orice ca n'ac nici o idee
O intrebare pentru cititori. Imi puteti spune unele carti din colectia " Adevarul " frumoase de citit. Cam pentru fete de 13- 14 ani. Aaa si inca ceva. In afara de cartile astea deoarece le-am citit: Mara,...? (mai mult)
Ce ati alege intre Samsung monte http://www.letsgodigital.org/images/artikelen/47/samsung-monte.jpg Orange Boston https://img.orange.sk/orange_sk/static/app/phones//orange-boston-front.gif HTC...? (mai mult)
TPU! Ma bucur ca sunteti aici sa ma ajutati si pe mine cu ceva:). Deci:D. Dati-mi si mie niste nume de id, counter'strike' nu conteaza. :-j, Dar sa fie dragute, acum in prezenT am numele...? (mai mult)
Ce nebunii ati facut in 5-8? Spuneti cat mai multe, vreau sa rad:))Dau si funda!=))
Va place http://abesis142.deviantart.com/gallery/#/d2yafts?
Voi credeti in reincarnare?
Dc unii isi scriu tema ca intrebare pe TPU?
Ce parere aveti despre placa Eltron?
O mica intrebare pentru baieti, din pura curiozitate. La ce va uitati prima data la o fata? :)
SaL TpU! prin ce metode pot sa imi tin parul mai mult timp drept? mi-l intind cu presa dar cam dupa 2 ore varfurile incep sa se onduleze. FuNda:X
Care sunt, sau este culoarea voastra preferata?
este adevarat ca clasa a 7a este cea mai grea? eu asa am auzit
Cine vrea cont de moshimonsters.com? eu m-am plictisit de el. am lv 11
Buna all! Am o mare problema ...Este ziua unei prietene de familie [face 14 ani] si nu stiu ce cadou sa-i cumpar. Vreau si eu cat mai multe ideei?! Mentionez ca nu suntem prietene de mult timp. Ofer? (mai mult)
Cum fac sa nu`mi mai trimita raspunsurile noi de la intrebarile la care m`am abonat?
am 14 ani si am facut vaccinul de col uterin! Ne-a fost recomandat la scoala, iar din toate clasele doar 6 fete l-am facut. Am auzit multe persoane ca nu ar fi trebuit sa il fac si ca sunt doar...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
adriana1991 întreabă:
gabicoo întreabă:
IL0VEDINER0 întreabă:
aurelgabriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!