Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 25 Decembrie 2025 sunt:
Ce zodie e compatibila cu berbecul (fata) Ar putea fi Taur?(ca mi-ar placea), va rog spuneti-mi zodiile compatibilie.
Am o bustiera dar mi-e rusine sa o port azi! adica... o sa am sportul si o sa trebuiasca sa ma schimb si fetele de la mine din clasa zic ca am sani mici si nu trebuie sa port. dar daca nu am nimic tot ma? (mai mult)
Care este semnificatia numelui Faustina? Funda>:D
O intrebare pentru. cei ce au DiGi tv:Canalul DiGi tv info va mai functioneaza? La mine de mai bine de 2 luni nu mai merge. Apare doar ecran negru.Am sunat la ei si au zis ca ar trebui sa functioneze, ...? (mai mult)
Stiti cumva cum este liceul Sf apostol andrei din ploiesti?;;) si mai exact ce ore si ce se face la estetica si igiena corpului omenesc? multumesc dau funda :*
Sunt intr-o relatie de aproape 2 ani, ultimile 6 luni am fost nevoit sa parasesc tara din motive familiale. Toata aceasta perioada am vorbit zilnic prin telefon sau pe messanger.In ultimile 2 saptamani...? (mai mult)
Cum ar arata fata perfecta pentru voi baietii? :-> Dar pentru voi fetele?
Cum pot afla numarul de telefon in Cosmote al unei persoane?
Buna TPU. Cineva creativ pe aici? Vreau sa postati o creatie de a voastra in versuri... cea mai reusita va primi fundita :D!
Te-ai gandit cum e viata unui gay intr-o tara ca Romania? Palpitanta, plina de provocari. Iti aduc detalii picante in fiecare zi pe jurnalulunuigay. wordpress.com. Va astept sa barfim
Yuhu intreaba: In liceul Benjamin Franklin la sportiv se intra doar cu probe sau trebuie` si medie? daca da, spunet`mi si cat. FUNDAA LA RASP CORECT! p. S: lasa`ti si un...? (mai mult)
Am un Samsung c3050. Imi puteti da un site cu jocuri, imagini etc. pentru tel?
Ce inseamna flags si acc flags?
Cine vrea sa fim vecini la farmerama numele meu e stefan1948 sau daca vreti lasati voi numele vostru si va trimit eu invitatie
Credeti in prietenie?
Salut, cine joaca Farmerama si stie cum sa pun poza cu ferma mea sa o vada si altii?
Fundita. L-a Talismman Online cum poti sa scrii cu culoarea mov si roz? La celelalte culori stiu pentru rosu #R, pentru verde #G, pentru galben #Y, pentru albastru #B, pentru alb #W, pentru negru...? (mai mult)
Sall.cum pot sa mai cresc un pic in inaltime sau ceva d genu.eu's la liceu in clasa'a 9a si mi se pare ca is prea scund fata de cei din clasa cu mine am 1.50 va rog fara rasp tampite:)
In liceul Benjamin Franklin la sportiv se intra doar cu probe sau trebuie` si medie? daca da, spunet`mi si cat. FUNDAA LA RASP CORECT! p. S: lasa`ti si un id cei care vreti sa intrati anul`...? (mai mult)
Cum e cu bacalaureatu? ce probe sunt? care sunt obligatorii? care sunt la alegere? vreau doar cateva informatii[dau funda]
Ce-i cu atâţia spammeri, de-i văd pest tot? Am şi exemple, dacă doriţi : http://www.TPU.ro/utilizator/acyum http://www.TPU.ro/utilizator/lyxy Cum de conturile lor nu sunt deja şterse?...? (mai mult)
Credeti ca daca nu stau toata ziua la calculator si stau seara de pe la 8 pana pe la 10-11? e rau?; -SS...imi pot strica ochii?:D Funda neaparat!; ) trebuie sa ma duc la doctor...pentru ca cateodata ma? (mai mult)
Buna TPU as vrea si eu niste muzice de pocaiti nu is pocaite dar varumio da si am auzit o melodie de pocaiti asa cool si imi place imi dati ceva melodi de pocaiti plzzz era cool aia o doamne te rog ajutati-ma...? (mai mult)
Stiti un site de unde pot lua gratis jocuri pentru LG KP501?:) Funda!
Pe cine iubiti cel mai mult? Sau cine va este cea mai draga persoana din lume?
Cine a folosit hair grow 5% minoxidil? Am inteles ca se aplica de 2 ori pe zi... dar nelamurirea mea e: trebuie sa ma spal dupa fiecare aplicare? cat trebuie sa stau cu solutia pe cap?
Stiu ca va-ti saturat sa auziti intrebari cu Justin Bieber, dar asta e prima intrebare pe care o pun despre el (sa nu ma confundati cu vreo obsedata ) Asa deci, nu sunt obsedata de el, dar am...? (mai mult)
Clasa a X-a. Ce studiati anul` asta la biologie? Nu mai tin minte ce ramura a biologiei am facut. Poate sa imi scrie cineva care e clasa a X-a ce se afla la cuprinsu` cartii? Sa stiti ca va dau 'fudniccccaaa'....? (mai mult)
Mare rugaminte, mare. Am nevoie de un site unde pot vedea online meciul Real-Ajax. E foarte important. Multumesc anticipat.
Ce are daca poth vestha de costum peste o camse sau un tircou alb cu blugi?
Credeti ca e bine sa te bazezi numai pe tine, sau e bine sa te mai iei si dupa ce zic sau ce fac altii?
Bună TPU! Aceasta s-ar putea să fie ultima întrebare pe care o pun (nu sunt sigură, dar 80% şanse). De ce? Păi pentru că enervantul de fratemiu care e curios de felul lui, şi se bagă în toate,...? (mai mult)
Care imi da si mia un site unde pot sa downloadez usor "Yahoo Multi Mess 9"? Funda promit;)
Hi^^ deccii eram la munte si vroiam sa ma bag pe facebook si cand m-am bagat zice ca nu sunt in aria de acoperire cica'si cand imi bag mail'ul imi scrie Please review recent activity on your Facebook account...? (mai mult)
Recomandati-mi ceva melodii vechi, anii 80-90, faine de ascultat.
Am intrat pe un site mai demult care era cu stiri despre vedete, ce filme au mai scos, etc. Si printre feature-urile site-ului era ceva ceva de genu "cu cine este/a fost vedeta respectiva" Adica iti...? (mai mult)
Vreau si eu statusuri cool! Dau fundita
Dati-mi si mie niste versuri care exprima prietenie! Va multumesc:*
In liceul Benjamin Franklin la sportiv se intra doar cu probe sau trebuie` si medie? daca da, spunet`mi si cat. FUNDAA LA RASP CORECT! p. S: lasa`ti si un id cei care vreti sa intrati anul` asta...? (mai mult)
Poate ma ajutati, repede, daca se poate, cum trimiti o cerere de prietenie pe ptu?
Cantitatea de sampon cu care iti speli parul il poate afecta? in ce fel?
Imi puteti da va rog niste poze mai dure sau cu dragoni care par periculosi? Daca stiti ce vreau sa spun. :D Imi trebuie pentru contul meu de pe youtube. :D
Cum pot sa-mi fac mai mult credit pe imvu, ca am cam putin.
Salut tuturor! M-i-am facut cont pe imvu si as vrea sa am si prieteni in romania, adugati-ma la prieteni daca aveti cont.numele meu in joc e auralovegirl.
Ce reprezinta pentru tine urmatoarele culori: 1.alb 2.negru 3.rosu 4.galben 5.albastru 6.roz 7.verde 8.gri 9.maro 10.mov si care iti place cel mai mult din cele enumarate de sus si dc?...? (mai mult)
Cine este bun la franceza si imi traduca si mie un text? " (Travaillez avec intelligence!) Detectez vos points faibles et vos atouts! Certains d`entre vous sont plutot litteraires d`autres plutot scientifiques....? (mai mult)
Cum pot scoate o intrebare de la favorite?
Salut stie cineva cum pot sa virusez un site:D dau funda plzzz ca implor
Cine imi face si mie un cont pe IMVU?;;)va rog frumos
Buna sunt studenta la facultatea de Drept si Administratie Publica, in primul semestru am dat examen la Drept Civil Parte Generala, iar in al 2-lea la Drept Civil Persoane, examenul din semestrul 1 l-am...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...