Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 25 Decembrie 2025 sunt:
Cola sau Fanta?
Bună TPU! Nici nu ştiu cum să încep...Prietena mea cea mai bună este o fată foarte de treabă, frumoasă, şi deşteaptă (are note mari la şcoală). Noi avem foarte multe în comun, dar de prin? (mai mult)
Presupunand ca exista reincarnarea...de ce credeti ca nu ne amintim vietile anterioare?
Am luat un telefon vairy touch acum o luna si nu mai merge touch screemul in partea de jos ce sa fac e ceva din setari sau s-a stricat? ajutati-ma
Ce vrea de la mine? Nu e pregatit de o relatie, tine mai mult la mine decat la o amica, dar nu ma vrea drept iubita.
Cand vreau sa intru pe facebook imi apare-Confirm Your Identity. To continue, we need you to provide your phone number. This quick security check helps keep Facebook a community of real people who connect...? (mai mult)
m-am desp de fostul prieten acum 2 sap sh am incercat sa il uit si nu pot. sh m-am combinat cu un bun prieten de al lui dar nu il iubesc deloc aseara am fost in balci sh m-am int. cu fostul prieten....? (mai mult)
Hei mai eu is frumosss? am mai intrebat o dat da nu ma satisfacut raspunsurile si dc sunt m aplace si pe mine careva? scuze scuze ca revansa dau fundita fratilorrrrr
Sunt intr-o continua depresie. Aproape toata viata m-am simtit ca un nimic din cauza ca sunt urata. Pur si simplu m-am saturat de oamenii care ma vorbesc permanent pe la spate.Pana si pe stada aud...? (mai mult)
Cum repartitionez si eu un hard de pe un laptop? Am incercat si din windows si cu PM si tot nu merge. Alte optiuni?
In ultimul timp, tot imi aud parintii plangandu-se de actualul guvern si spunand ca era mai bine pe vremea lui Ceausescu.Acum,va intreb, pe voi.De ce era mai bine pe vremea aceea?
Cum se desface mixerul pentru curatare? Am incercat in toate felurile dar nu reusesc.Multumesc
Am un robot de bucatarie Philips si nu stiu cum sa desfac mixerul pentru a-l curata.Ma poate ajuta cineva?
Credeti ca daca sunt sa zicem o fata frumoasa si am si masuri perfecte pentru manechin, insa nu imi doresc sa devin unul, ci vreau sa fac o facultate si sa ajung altceva in viata, dau cu piciorul intr-o...? (mai mult)
Cum se pronunta corect doi sau doua ianuarie?
Imi puteti da pagina unde se afla profilul utilizatorului "criminal"?
Eu sunt in clasa 5! Si Imi place de un baiat, dar eu nu stiu daca ma place:( :((! Ce pot face ca sa ma placa? Cum sa-l impresionez? Dau funda!
Va rog dati click cel care da primul dau funt please imi drebuie please http://padureamea.biscuite.com/forest.php?id=109
Care stie matematica?:)) Nu ma ajutati si pe mine? Va rog :o3
va rog frumos dati-mi si mie niste siteuri de modificat poze eu habar nu am pleaseeeee
O doamna anonima cere "retete"pentru a se sinucide. Cum luam legatura cu ea? Mi se pare anormal.ca o astfel de intrebare sa apara "anonim". Ce putem face? E viata unui om in joc, doamna are cu adevarat...? (mai mult)
Stie cineva un site de unde pot sa trimit gratuit SMS-uri, fara sa-mi fac cont?
In clasa a 5-a se face vaccin? Daca da ce fel de vaccin?
Cum sa fac sa imi creasca si mie barba? Am 16 ani si am in clasa niste fraieri care nu stiu cum au barba ?
Stie cineva un joc cu un camion care duce marfa in diferite orase? dau fundiiitzaa...
Ce inseamna mah :D?
Cum ar fi daca la varsta pe care o ai acum ai intra in coma ( Doamne fereste), si te-ai trezi peste 20 de ani, cu mintea pe care o ai in momentul asta?
Sall all emisiunea faci fata faci bani este fake? "falsa"?
Cine minte mai mult femeia...sau barbatul?!
Cine stie un site in care pot gasi Eurovision 2010live adica sa il vad din nou caci imi place foarte mult si abia astept vara viitoare sa vad eurovision 2010.Deci cine gaseste sa imi dea linkul si care...? (mai mult)
Pot cumpara de pe Ebay din Romania (colet care sa ajunga acasa)? Pot vinde pe Ebay din Romania (colet care sa mearga in afara)? Astept ajutor de la cunoscatori.
Hello a inceput liceu! imi puteti povesti si mie cum e? ce pareri aveti? profi? colegi? aaa si sa precizati si din ce liceu sunteti va rooog:D
Stie cineva de unde as putea descarca cartea -" Viata Dupa Viata"-Raymond Moody o caut de ceva vreme si nu o gasesc pe net.
Deci ce credeti despre acest blog http://ganduri-andreea.blogspot.com/? Dar despre acesta http://distractiepentrutine.weebly.com/index.html? Care vi se pare mai interesant?
Cine vre un cont p farmerama? Am as la nivelul 21 si ma plictisit.
Din ce se da bacu` la chimie? Ce clase? A x-a si a XI-a? Merci. P. S:Profil tehnic.
Funda! cine imi spune si mie cel mai amanuntit mod de a pune windows-ul(cred ca asa se scrie)si toti pasi pe care trebuie sa ii fac primeste funda.Mersi
Nu stiti ceva filmulete cu rasete, ceva gen skype laughter chain?
Am si eu o dilema... Daca locuitorii Brasovului se numesc brasoveni, cei ai Focsaniului se numesc focsaneni, atunci cei din Baicoi cum se numesc?
As vrea si eu niste nume de messenger mai crazy pentru o fata
Imi poate spune cine-va cum se joaca cruce? mai detaliat putin.
Ce cadou as putea sa dau la un coleg de ziua lui? tin sa mant ca a venit din spania si nu cred ca ar acepta sa ii duc un tricou cu floricele. ceva mai scump.nu-i problema am bani
Doamne#...in ce lumeeee traim? http://hazmedia.ro/2010/07/23/vand-carnati-de-la-inmormantarea-madalinei-manole/
Spuneti-mi si mie niste jocuri de genul vSide sau IMVU adica jocuri Real Life Multiplayer in afara de Kaneva mi se pare nasol. Fundita
Cum pot sa fac bani pe vSide in afara de Trivia. Dau Fundita.
Auziti nu stiu? sunt convuza! dcii parca rihanna si eminem erau parca impreuna dar eminem are un copil si o sotie poate fii divortat?
Hey :D Cum pot sa-mi schimb scrisul la Hi5? Cand las comm`uri? :D Funda :d.
Stiti de unde pot downloada dark revolution 2? cred ca e metin2 server privat nu? pls spuneti-mi de unde pot sa il downloadez
Deci... vreau cont orice lvl pe metin2 GX. OK? dau cont de lvl 57 cu armat 10 pe taurus contactati-ma drosud@yahoo.com
Vreo metoda pentru pantalonii tociti de la bicla?:D aveam niste pant pe care am crezut ca nu o sa ii mai port si ii luam pe bicla si s-au tocit in forma de sa :)) si vreau sa stiu daca exista vreo metoda...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Skins
Ai urmarit si tu serialul Skins UK? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat!