Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Iunie 2025 sunt:
Ajutor! cam de o luna am febra si nu a mitrece am luat nurofen forte si mi a trecut apoi m-a luat iar febra dupa ce am terminat cutia. am luat oxacilina si nu are nici un efect mentionez ca nu ma doare...? (mai mult)
Help me! Mi-a aparut un herpes dublu :(( adica am doua herpesuri si mi s-a umflat tare buza si in somn mi s-a spart. Ce fac acum? Cum fac sa-mi treaca mai repede? Vreau luni sa nu-l mai am :((
Nu stiu, dar parca sucurile la 2.5litri au un gust mai aiurea decat cele la 0.5 sau 1litru. Ieri am zis sa fac un test sa vad daca e asa... am luat un MD la 2.5 si unul la 1litru.? (mai mult)
Buna tupu mergeti pe blogul meu si veteti ceva tare si visator intrati pe:http://larionmiruna.blogspot.com
Unde e sex shop in arad?
Help am probleme cu blogul, postarile noi nu imi mai apar ca si noi, mi s-a blocat la o postaare veche si pe panou nu mai apare ceea ce eu pun nou si alta problema, nu pot schimba sablonul blogului...? (mai mult)
Buna am si eu nevoie de ajutor, nu pot schimba sablonul blogului, imi spune ca elementele xml nu sunt inchise de asemenea postarile mele s-au blocat, nu se mai actualizeaza chiar de eu postez, apare...? (mai mult)
voi ce parere aveti de "elasexygagica"? voi ce credeti ea chiar gandeste asa? sau pune intrebarile sh raspunsurile la misto? eu nu stiu ce sa cred:))deci cele mai penibile intrebari sh raspunsuri...? (mai mult)
Va rog frumos dati-mi si mie un cont de metin2gx va rog nu conteaza lvl id meu:bittarapidistu@yahoo.com
Intrebare: Unde e mingea cand e gol? Raspunsul corect primeste FUNDA!
Dati. mi va rog niste site. uri de unde pot sa iau imagini din alea miscatoare pentru. telefon.:)))[flash] am un verisor mic de 1 an, si ii place sa se uite la ele. am cateva cu animale pe telefon.:)) mersi:*...? (mai mult)
Deci a inceput intr-o seara la club am dansat cu o fata si de atunci au iesit vorbe ca sunt cu ea ca am facut-o cu ea si a auzit prietena mea cu care vb cu ea de un an si doua luni si nu ma crede pe mine...? (mai mult)
Care imi spune ceva jocuri gen sims2, si de unde le pot lua!
Buna la toata lumea! Am gasit un site cu desene animate mai vechi si m-am gandit care credeti voi care desene sunt mai bune Familia Addams sau Hannah Montana? Eu stiu deja care is mai buni dar vreau si...? (mai mult)
Buna TPU! Am o problema. Imi place de un baiat mult mai mare decat mine si mi-e foarte rusine sa vorbesc cu el pentru ca eu nu sunt atat de draguta. Am vb cu el de pe un id si i-am spus ca sunt verisoara...? (mai mult)
Ce inseamna "flooding pe chat" si "trolling"?
Heii vreau si eu niste statusuri ceva gen descriere, dar statusuri nu descrieri si sa fie ceva mai gen fite:-@! Multumesc! Pt cele mai frumoase dau fundita!;;):*
Vreau si eu poze anime cu un roscat si o bruneta, please!
Buna tpp! Am o intrebare. Cum imi pot face un al doilea id de mess pe langa cel pe care il am acum? Vreau sa-l pastrez si pe cel pe care il am in prezent.Desigur dau fundita.
Ce este un gimp2?
Ce parere aveti de cei care cersesc funda la sfarsitul raspunsurilor pe care le dau? :-?
intrebarea mea e adresata fetelor:D. voua cat de repede vi se murdareste parul? intreb din curiozitate, pentru ca al meu nu rezista mai mult de doua zile, si trebuie sa-l spal aproape in fiecare...? (mai mult)
Buna! Caut niste statusuri gen "Orice baiat merita a 2-a sansa... evident cu alta fata" sau "Si chiar daca nu sunt prima, stii foarte bine ca sunt singura care conteaza" Ma puteti ajuta?; )) Mersii? (mai mult)
Cine a intrat in odobescu (pitesti) la stiinte ale naturii? :D
Sunt noua pe aici.Cum faci rost de funidte? :)
Buna hi5 meu e privat.Si jos scrie "Location" ei bine as dori sa scriu acolo la Location ceva dar nu stiu cum sa fac stie cineva?
Cu totii stim, ca apa nu are culoare insa, in cantitati mari, ea e albastra! De ce? Care este cauza? :)
deloc incepe scoala si mi-a venit dintr-o data o senzataie de frica eu n-am facut aproape nimic teme si mi-e frica ca ma verifica si nici n-am citit si deloc incepe scoala ce ar trebui sa fac? funda?? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste baiatul din poza? http://www.florifete.com/02+Poze+Baieti/justme92/7492
Sunteti de acord sa ridicularizam intrebarile stupide si scrise analfabetic?
Cum sa imi fac cont pe starmania.ro? Am completat tot de acolo in afara de website si nu m-a lasat. Spunea: Data nasterii se scrie sub forma de zz. II. aaaa, eu am scris sub forma asta si tot asta a scris.Cine...? (mai mult)
Salut mi se intmpla ceva legat de site si nu inteleg, cand raspund la o intrebare imi zice mai in jos :pentru a posta acest raspuns te rugam sa confirmi adresa de mail pentru a confirma click aici' dau...? (mai mult)
Buna am 10 ani ma puteti ajuta as vrea sa stiu niste poze cu fete in pozitii tari, faine. Ma puteti ajuta?
Sunr o persoana cu defectiune de auz si merg la scoala normala si as vrea sa stiu dca pot merge mai departe: am medie in a 5-8, 14 si in a 6-7, 10...credeti ca in a 7 voi putea sa ma descurc? in? (mai mult)
Sa vedem care se pricepe la rautati. un tip parcheaza masina in fiecare seara intr-o benzinarie. acolo sunt si camere de supraveghere. cum poti distruge masina aceea? gen zgariat, vopsit, desumflat roti...? (mai mult)
Una dintre prietenele mele m-a ăus sa pun intrebarea asta pe TPU.deci ea s-a cunoscut cu un baiat la imvu.si au inceput sa vorbeasca. el locuia aproape de orasul ei, si mai venea din cand in cand in vacanta...? (mai mult)
Buna :) as vrea sa va rog ceva:) cine are hi5 imi poate lasa commuri:)http://hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?ownerId=494943243& artistType=& photoFuid=013216728301006fqJLq167283 am intrat...? (mai mult)
As vrea sa merg un weekend la ranca cu prieteni. Dau de baut de 18 ani:X\:d/. Un mic party:X.Stiti cumva cabanute care permit si au preturi accesibile?:)
Cum pot face la profil la [hi5] cand scriu sa nu mai pun codu :D
Stie cineva cand incepe "Romanii au talent"?
Cine poate sa redacteze o schita de portret al unui om de cultura care reprezinta pentru tine un model?
Fetelor(pot rasp si baietii:P), ce bijuterii preferati? -aur sau argint?
Cate levele are jocul asta?! http://www.grandtheftgrotto.com/ --> un joc frumos, dar foarte greu:P
HELLO! De pe urma carei facultati am mai multe sanse sa-mi gasesc un loc de munca mai usor si bine platit? Psihologie sau Stiinte Politice?
Cei care joaca metin2Ro va merge sv Ro?:((
Buna:) cum vi se pare poza asta: http://hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=5197691252&ownerId=494943243&albumId=422946362 vreau pareri sincere:)
Care este cel mai groaznic/horror lucru pe care la-ti vazut/trait? cel mai horror lucru primeste LOCUL 1
Hey! sunt silvia si vreau sa-mi fac si eu prieteni cu care sa vorbesc. trec printr-o perioada foarte dificila din viata mea. Prima despartire, m-am despartit de prietenul meu de aproximativ o luna si inca...? (mai mult)
Ce credeti despre ea... mie mi se pare ca e draguta:X http://zimakarina.hi5.com
Buna luna viitoare imi voi vopsi peretii din camera mea si cunosc pe cineva care picteaza pe pereti as dori sa imi dati imgaini sau site. uri cu modele ce ar putea fi pictate. multumesc cele mai bune imagini...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Adi1987 întreabă:
Alex765431 întreabă:
mnfjgjfgtmfgktrgfo întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Simpsons
Ai ras si tu la fazele super amuzante din cel mai lung serial de animatie american? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!