Nu stiti de ce nu pot accepta comm-urile pe hi5?
Hi :) stie cineva cum se numeste mel aia in care zicea ceva de genu get up ...stend up ...si e asa de club. mersi :* dau fundita
Ce program de decupat poze folositi? si de unde il pot downloada? :)
Cine imi poate spune niste provocari haioase si nu prea grele pentru adevar sau provocare?
Am scris pe facebook ca imi place o pagina de web, acum as vrea sa vad unde gasesc lucrurile care am spus ca imi plac?
Cat costa un ou kinder surprise?
imi puteti zice mai multe nume de hi5 fara caractere? (porecle pentru numele Georgiana:D) dau fundita pentru cele mai multe:)
Ce credeti ca face Romania cu Belaurus?;;)
vreau si eu site-uri cu haine online cine imi spune cele mai multe site-uri are funda.
Stie cineva ce inseamna Elfen Lied? (daca se poate nu de pe google traducere) Multumesc anticipat.
Ziceti`mi si mie cum se numeste melodia lu` hannah montana cand apare in recalama aia si la inceput scrie mare hannah montana si dupa aia isi pune peruca si ia microfonu` si canta pe disnay channel. Fundaaa! Help...? (mai mult)
Jocurile pentru Android, merg si pe SymbianS60?
vreau sa va cer sfatul in privinta parfumurilor de dama? daca stiti vreun parfum care sa miroase ft bine si sa persiste mirosul ziceti-mi si mie...mersi :P
ce intrebari ff amuzante ati intalnit pana acum pe TPU?:)))) citeam adineauri cateva si ma gandeam. oare se poate ma rau?:))) dau funda pentru cea mai amuzanta:))
Va place Miley Cyrus?:x eu o ador :d
De ce raspunsurile mele nu sunt postate, mereu apas click si imi zice ca au trimis confirmare pe mailul meu si degeaba, tot nu le vad(((
Aseara am avut un vis cu niste serpi.Erau foarte multi dar mici care se tot urcau pe picioarele mele desi eu tot incercam sa ii dau jos parca erau lipiti insa nu m-au muscat. Iar la un moment dat a aparut...? (mai mult)
Stie cineva ce inseamna Elfen Lied (nu de pe google traducere) Plss Multumesc anticipat
Samsung z500 sau Motorolav3?
La ce ajuta punctele de experienta pe barn buddy?
Alc.si voi un top 20 al hiturilor acestei veri gen sun is up, mamacita, stereo, i have the word, drums etc. FUNDA promit pentru topul care imi place mai mult am pus-o la sectiunea asta pentru mai multe...? (mai mult)
Ce telefon imi uteti recomanda in afara de nokia n 97 care sa respecte aceste conditii: -3G -sa aiba tastatura ca la nokia n97 -touch screen -camera de minimum 3 mp -sa fie nokia -minimum 400 de ore...? (mai mult)
Cui ii place telenovela "Fara sani nu exista paradis"? Eu o adoram. Pacat ca s-a terminat:((...
Daca sunt la filologie cate ore de matematica fac pe saptamana?
Nu stiti cum sa iau secvente din desene si sa fac un videoclip? dupacare sal postez pe youtube. dau fundita^_^
Ce siteuri de modificat poze imi recomandati?
"Let`s do it, Romania!"Care sunteti din constanta si participati la acest proiect? Daca inca nu aveti o echipa, va puteti alatura echipei mele :)
Va rog, ajutati-maa! As vrea sa vad Stirile Pro Tv de la ora 17:00 ( 6 septembrie), dar nu o gasesc nicaieri:( Era vorba despre un barbat din SOVATA, care disparuse fara urma. Dau fundita garantat:) Am...? (mai mult)
Vreau sa stiu ce prieteni am din constanta? adica care sunteti din constanta si cu cine ma vad? eu voi merge la triathlon pe 11 si poate ma intalnesc cu unii dintre voi :). sau poate ma ajuta...? (mai mult)
Care este cea mai ieftina metoda de a ajunge din Bucuresti in Munchen, Germania? detalii pls, fara masina personala. Ms.
Cine este anul asta boboc/boboaca in grigore cerchez la turism si alimentatie? lasa-ti idd la mesaje
Sunt pe aici de 11 ani care au cont youtube? http://www.youtube.com/user/alvinsimontheodore10
Ce parere aveti despre filmul Scot Pilgrim VS The world? Cam porcarie, nu credeti?
Vreau si eu Nume pentru un URL personal la hi5 sa fie ceva cu robert.
Buna plz dau funda! dati-mi un site unde sa pot vedea tutoriale cum sa fac bratari din ate cu multe multe modele vreau sa invat si sa fie multe peste 100 de modele cu tutoriale aveti funda credeti-ma! mersi...? (mai mult)
Buna TPU.cum pot sa imi dau seama daca o persoana cu care vb pe net e persoana pe care o banuiesc eu ca ar fi? chiar daca are alt profil si un alt nume.astept parerile voastre.
Buna TPU... As vrea un site (dar unul bun ), unde pot gasi jocuri escape :X. sau daca nu se poate asa, as vrea niste recomandari, jocurile escape care vi s'au parut interesante, care merita jucate... funda:)? (mai mult)
Care este parerea voastra despre Inna? Adica eu cred ca lumea isi bate joc de ea degeaba...Pentru ca totusi, si'a dus muzica peste hotare...Si are un succes foarte mare.
Hi there! ...pe ce site pot urmari "legendele palatului-doctorul Hur jun(parca)? daca este vreun site pe care sa pot urmari:)) funda;)
Unde Tunez masini la GTA 4?
Ce freza imi recomandati pentru o petrecere?
Stiti informatii recente firma " Rom Pol Drink "? Va rog frumos, am nevoie urgenta de un raspuns concret!
Vreau si eu niste porecle pentru numele Iuliana si Elena :x Care stiti cateva contactati-ma la YM!:iuliana_0555 :x
Cum vorbesc pe discuta live la TPU ca nu apare bara aia care sa scrie care zicee FUNDA :X
daca si voi va plictisiti hai sa vorbim pe mess! ce ziceti? id'ul meu:iasminaangelica! va rog sa fiti seriosi.chiar vreau sa imi fac prieteni/prietene noi! bye! va astept!:*
Stie cineva programe ca sa vezi TV online?
Cine stie hakuri de metin2Ro fara virusi Funda :D astept:P:P
Sal al dau funda vreau un server de lineage 2 interlude fara virusi si misto sa dea adena sa ave armuri la magazin si din astea si un Xp bun Funda:D :P
Funda:) Stiti cu ce se ia iodul de la nuci dupa maini?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
gllopel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Inchisoarea Ingerilor
Te numeri si tu printre fanii filmului de succes Inchisoarea ingerilor? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!