Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 21 Decembrie 2025 sunt:
Cum sa am mai multa incredere in mine? Mereu cand ma uit in oglinda imi gasesc un defect. O multime de prieteni si baieti imi spun ca sunt foarte frumoasa, dar nu inteleg de ce imi gasesc atatea defecte....? (mai mult)
Am gasit pe net un anunt cum ca ofera caine metis labrador. e de rasa? sau caini metis pot fi si de rasa sau doar corciti? :-?
Buuna! sunt deficiente de auz si am 13 ani... vreau sa ma mut la scoala pentru hipoacuzici pentru o viata mai usoara, dar parintii mei nu sunt de acord cu asta...imi doresc ff mult sa ma mut acolo, am? (mai mult)
Dintre numele Monica, Andreea, Cristina si Denisa, care va place mai mult si care va place cel mai putin? (Don't ask!) : )) Multumesc anticipat!
Cine stie de unde as putea descarca pentru fetita mea piesa "Wouldn't Change a Thing" de Noni & Miruna? Multumesc
Cine doreste sa intre pe chatul meu? Acesta este:http://xat.com/chat/room/111927307/?p=0&ss=5
Ce inseamna pf?
Știe cineva, care sunt binefacerile lui Dumnezeu?
Hiy>>! mi-a spus o prietena ca se inchide hi5u` ...doamne... nu am crezuto si nici nu am trecut cu vederea ce a zis asa ca va intreb pe voi... chiar se inchide>>? chiar vb serios:|
Anotimpul preferat?
Bună! Deci acum 2 ore am pus o întrebare care sunt sigură că am trimis-o, pentru că scria "întrebare trimisă" sau ceva de genu', iar acum când dau la rubrica "întrebările mele" nu-mi mai...? (mai mult)
Funda! Pls com sau macar uitati'va la o poza si spuneti parere : http://st3lutz3-negr3.hi5.com
Salll!" Cine stie statusuri superbe... originale si frumoase, de orice fel :X nu trebuie sa fie multe :-*, caut un status dulce care sa se potriveasca cu mine " o sa dauu si fundita pentru statusul? (mai mult)
Care este show-ul vostru de televziune preferat? (Nu neaparat din Romania :D) fundita... :D
Si aici se foloseste,, pilele,,? primeste funda prietenii, pucteaza stupid adversarii?, nu mai inteleg. Am intalnit raspunsuri bune care au primit stupid. ma insel eu s au sunt cazuri rare?
Ce rol au funditele pe TPU, in afara ca iti cresc punctajul? Fara funda;)
Cine joaca jocul Farmerama? http://farmerama.antena1.ro
Spuneti-mi si mie niste bancuri la care intr-adevar se rade! castigatorul primeste funda, promit :)
Intrebare mai mult pentru baieti:ce va atrage mai mult o fata care e seriosa si care nici nu va priveste sau o fata care zambeste?(ma refer la momentul in care va intalniti cu ea pe strada sau nu...? (mai mult)
De cate ori incerc sa dau un raspuns imi apare :500 - Internal Server Error de ce? nu mi sa mai intamplat? oricum singura chestie pe care o mai pot face este sa pun intrebari.
De unde pot downloada Gta vice cyty. dar sa nu aiba virusi.va rog mult!
Cum se numeste melodia pe care o canta parazitii pe nugativul formatiei Gorillaz ( na a lui mary si Blige) va rog un link cu melodia celor de la parazitii si unul cu ce a lui gorillaz.
De unde pot downloada Junior pilot 2004?
Ce este un, , apel fals"? In setarile telefonului la apel imi apare si chestia asta si ma intreaba de, , Voce apel fals", unde pot sa fac o inregistrare vocala si, , Temporizator apel fals" care dureaza...? (mai mult)
In jocul caine virtual ce insemna acele ture si cum se fac?
Unable to find an entry point named "RegisterPowerSettingNotification" in dll"user32". Care stie ce inseamna asta, binenteles e o eroare, dar cine stie cum se rezolva? Multumesc
Mouse meu are 3 ani si ceva... m-am plictisit de el, nu vrea sa se mai strice.Care o fi explicatia? Cand eram mai mic nu ma tinea nici 4 luni un mouse.Mouse de pc ok? nu va ganditi la soricei:)).
Salut all, ce trebuie sa fac ca o fata sa vada ca o plac, suntem impreuna dar nu vreau sa isi schimbe parerea despre mine, ce trebuie sa fac?
Băi, plec in Grecia. Ce să fac pe drum? Dacă aveţi vreo idee. Orice. Film. Joc. Orice. Vă mulţumesc. Da, da. Vă dau şi fundă. ♥
Rich for the stars http://www.youtube.com/watch?v=Br4Z4ePFBe4&feature=related Cum vi se pare?:)
Spuneti. mi si mie despre FrontierVille cat mai multe! sunt incepatoare si as vrea sa stiu mai multe.cum fac multe potcoave din acelea? Ce fac cu alea din Inventory? Dar cu cele din colections? In...? (mai mult)
Aveti cont pe farmerama si vreti sa il dati alcuiva? Mil puteti da mie daca vreti.
Cine stie programul de champions league?
Cine imi poate spune povestirea mai pe scurt a cartii "O mie si una de nopti" sau a cartii "Twilight"?
Cum imi pot inchide contul de pe acest site?
Cum pot sa imi pun o poza cu mine la tema profilului hi5? Dau Fundica!
Imi poate spune cineva de ce singura persoana din lumea asta care ma poate scoate din balamale, care ma enerveaza la culme, este chiar iubita mea? Ce-i adevarat, nu se intampla des dar... totusi, de? (mai mult)
Hi! Nu stiti de unde se poate cumpara haine online FOARTE ieftine?(si incaltaminte? dau fundita! Multumesc!
Nu stiti de unde pot face rost de niste ringtone-uri amuzante(dar nu in romana)? sau unul cu "oh my God, they killed kenny" sau altceva din south parca(si fara bani, ca e criza)?:D multumesc
Bună! Cum vă pregătiţi de şcoală? Aţi cumpărat rechizite? :)
Ce ştiţi despre săgetători? Fundiţă!
In ce sector din Bucuresti este cartierul tineretului?
TPU! Un prieten de-al nostru de familie a paralizat, de la un accident de masina.Luna trecuta a mers in clinica de la Mangalia, pentru recuperari. Fiind si eu pe la mare cu familia, am trecut...? (mai mult)
Cu se incarca o poza pe facebook ca nu mai stiu :D funda la cine ma ajuta :*
Care telefon e mai bun LG kp501 sau LG kp505? Nuustiu pe care sa-l iau! Dau fundita la cel mai bun raspuns.
Vreau sa-mi fac un blog care sa contina mai multe chestii si nu am idee ce titlu sa-i dau. Ceva idei? Dau funda, promit! Multumesc!
am si eu o problema cu tastatura. in urma instalarii windows-ului y devine z si underline sia schimbat locul etc. vreau o metoda de a le face la fel cum erau inainte.
Ce cuprinde fisa medicala necesara in vederea obtinerii permisului auto? Ce analize? De sange, control la ochi, psihologicul si mai ce?
Sall all:D cmf voi :X:X:X all am si eu o prb care trebuie rezolvata urgent poate ma puteti ajuta :X:X:X eu stau cu o afta de ceva tmp si pana acum am avut parola de la id si hi5 ei si acum si-a schimbat...? (mai mult)
Ce credeti ca la facut pe Joe Jonas sa renunte la Demi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiDaniel1107 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
AndreiDuta21 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Connect-R
Si pe tine te-a cucerit Connect-R inca de la melodia Daca dragostea dispare? Hai sa vedem cat de bine il cunosti pe artist chiar acum!