Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 21 Decembrie 2025 sunt:
Ce parere aveti despre intrebarea asta?=))e veche dar te face sa razi:)) http://www.tpu.ro/dragoste-si-sex/buna-draga-tpu-am-12-ani-si-ma-jucam-murdar-cu-prietena-mea-acum-cateva-seri-intr-un-cuibar-si-eu-eram-slujitorul-ei-si/pagina-2.html...? (mai mult)
Buna vreau sa va cunosc mai bine hi5 meu http://bebe-cu-fitetze.hi5.com intrati adaugatma ca prieten lasati own si dau back va pup pa
Buna TPU;;) imi puteti da si mie idei de titluri pentru albumurile de la hi5?;;) va roog:o3
Mah... am si eu o mare curiozitate. Dc lumea e atat de "indragostita de JB(Justin bla bla). Mie mi se pare ca sufera putin. De fapt putin mai mult... deci.
Ce amestec de culori imi trebuie pentru zugravit pentru a obtine rosu? funda pentru cel mai bun si rapid raspuns am mare nevoie
care are vreo capcana s mi-o spona si mie pentru a afla daca un baiat ma iubeste sau macar ma place :x :-*. dau fundsa...mersi momos.:*
Ce jocuri stiti gen stardoll sau lady popular? VA ROG spuneti! dau FUNDITA.mersi
Funda! Cum bag surori la sorority life (pe hi5)? In afara de acele invitatii. ca vad ca nu prea se trimit...
Am nevoie sa mi termin creditul dar am 8 centi si nu ii pot consuma pe toti.stiti voi cum? ca daca dau msj imi ia 5, sa apelez nu pot. ceva un serviciu.nu stiu.va rog help
Hei. da-ti-mi si mie niste link-uri cu ghiozdane pentru liceu.nu stiu de care sa imi iau. 8-| Fundita!
De la un timp imi vin cate 100 de solicitari de prietenie pe zi, si nu exagerez. Nu mi-am publicat hi5 pe alt site, dar acum 5 zile l-am sters si l-am activat din nou si de atunci imi vin o gramada. Nu...? (mai mult)
Buna:) Sunt un bobocel de cls a 9a, (Colegiul National C.Negruzzi, Iasi); mai e cineva la C. N? Am multe emotii. Mi-ati putea spune cate ceva despre profesorii, colegii.etc de aici?:D. a lot of kisses!...? (mai mult)
Care este cel mai frumos oras din Romania dupa parerea voastra?
Cartofii prajiti congelati se pot face si la cuptorul cu microunde:D? Daca da cum?:)) Stiu ca este cam prosteasca intrebarea;;) dar chiar ma intereseaza;).
Cum ar trebui sa fie Romania dupa voi?
Urgent! Cum se poate muta o familie intreaga din casa lor in alta casa?
Care sunt categoriile gramaticale ale pronumelui? Va rog spuneti-mi ca am cautat o gramada.Pentru ca e un exercitiu in caietul de romana pe care trebuie sa-l fac si nu inteleg deloc.Va rog ajutati-ma! Kisses:*...? (mai mult)
Bunaa, stie cineva cine va canta la Festivalul Berii anul acesta? [Hunedoara] Multumesch + fundita
cum poti afla pe ce data te-ai logat pe TPU? vreau sa stiu de cand m-am logat.va multumesc
imi puteti spune si mie unde pot gasi si eu filme 3D xxx :D:D pls
La ce ora si in ce zi din saptamana se difuzeaza Total drama word tour? Desenul animat. Am cautat pe program tv si nu dau de el... OFER FUNDA!
am si eu o curiozitate. Voi ce parere aveti despre obiceiul acela al nostru(al romanilor) de a merge inainte de o nunta cu tot alaiul sa se ia mirele, nasii si in sfarsit mireasa? Dar de cel al...? (mai mult)
As dori sa-mi iau un caine :D si as vrea cateva sugestii:D M-am gandit sa aleg intre:Pitbull, Husky si Rottweiler :) Ajutati-ma sa aleg :D mentionez ca stau la bloc. Si mai specificati-mi ce inseamna...? (mai mult)
Hi exista ceva coduri de xp pe Avatar:legends of the arena?
Care este cea mai buna pasta de dinti, dupa parerea voastra?
Cine imi da id lui?:d:d:d:d:d:d:
ieri m-a chemat un prieten la un suc iar acolo era un baiat care se uita f mult la mine. s`a bagat in seama cu mine.ma rog. mi-a dat semne ca ma place. dar nu am apucat sa fac rost de idul lui. si...? (mai mult)
Ce parere aveti despre numele Luiza? Sincer va rog.(nu este numele meu)
Prietenei mele i-a venit menstruatia, am facut un test de sarcina in timpul menstruatiei si a iesit negativ.Se poate sa fie insarcinata?
Am o intrebare: pentru cei care joaca Operatin 7, ce e intampla cu acest joc l-am descarcat, mi-am facut cont, ma lasa sa ma loghez dar cand dau start nu se intampla nimica imi poate sune cineva...? (mai mult)
Cum a fost BAC-ul la engleza anul acesta? As dori si eu cateva amanunte.multumesc:)
Care credeti ca a fost cea mai de succes telenovela? :D Din toate punctele de vedere... Dati si explicatia
Pe ce siteuri mai aveti cont inafata de TPU?
Stiti care este diferenta intre creierul barbatului si cel al femeii? Daca nu stiti va invit sa urmariti link-ul de mai jos: http://healthy.kudika.ro/articol/healthy~psihologie-psihiatrie/1773/slideshow/afla-cele-mai-interesante-diferente-dintre-creierul-femeii-si-cel-al-barbatului.html Daca...? (
Am cont pe invu si am 584 de bani Imvu...credits...sau ma rog, cum so fi chema. Ok, deci ieri am vrut sa imi iau ceva si am dat buy si mi-au disparut toti bani aia. Apoi mi-au apparut iar dar? (mai mult)
Habar nu am avut ca azi este ziua mea:P.La multi ani pentru toti cei cu numele Alexandru!:)
Salut de unde asi putea lua Prince of Persia The Sands of Time si sa-mi mearga va rog multttt.
Ce va motiveaza dimineata sa incepeti o noua zi?
Care credeti ca este reteta succesului in familie si in cariera?
Ce parere aveti despre gestul de a oferi bani de ziua cuiva in loc de cadou?
prima zi de scoala se apropie :| chiar nu am idei cu ce as putea sa ma imbrac... imi puteti da si mie ceva idei?(cu poze)Trec pe clasa a-11-a multumesc! :*
Cum ati reusit sa puneti la user name la TPU inimioare sau note muzicale etc?:D:D:Ddau
Buna TPU. As vrea niste statusuri mai speciale adica nu din alea la care sa ti se faca rau si nici la care sa rad... ceva mai simplu dar sa transmita ceva. dau fundita.
Ce webkinzi aveti si cati; cum ii cheama?:D
Pe cat se termina balciul la Barlad?
(funda) buna, e vorba de jocul barn buddy cum pot sa fac cat mai multe credite? Sunt numai la nivelul 5 si am tot 101 credits, nu vreau coduri:-j! multumesc anticipat
Voi cu cat ati vinde un nokia 6820?
Buna tuturor. poate cineva sa imi schimbe IP la pc.va rog.sau macar spuneti-mi cum sa fac.mersi mult.
Nu pot sa imi schimb numele la hi5:(... dc?:|
Am vrut sa lipesc cu Picatura ceva si mi a curs si pe degete si a ramas un stat grosut.Cum pot sa dau jos Picatura dupa degete?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
AndreiDaniel1107 întreabă:
AndreiDuta21 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rozatoare
Iubesti iepurasii, veveritele si porcusorii de Guineea? Afla acum cat de bine iti cunosti rozatoarele preferate!