Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 21 Decembrie 2025 sunt:
TPU...as vrea si eu sa stiu cum sa fac bani ( numiti si clopotei) pe clopotel.ro adica am intrat in camara cu obiecte si am primit 100 dar nu cred ca mai merge daca intru in celelate chestii ( ca de exemplu? (mai mult)
Ce inseamna "xoxo" am auzit ca multe vedete din USA cind scriu ceva la urma scriu : "xoxo", as dori sa stiu ce inseamna. mersi mult)
Cine imi spune cum se poate sterge un id? dau funda
M-am gandit la o metoda originala ( cred eu ) de a promova un blog. Ce spuneti daca mi-as face o stamplila mica, dreptunghiulara, ca dimensiuni sa spun 2x5 cm si sa pun stampila cu adresa blog-ului...? (mai mult)
Unii fura de pe Barn Buddy chiar daca exista un caine cu farfuria plina...cum reusesc? invatati-ma si pe mine :(( dau fundita :-* P. S. nu merge cand se intoarce el cu spatele... :(
Astazi, regele muzicii Pop, Michael Jackson ar fi implinit 51 de ani. Lasati nu mesaj in amintirea lui.
Http://www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=5218749672&ownerId=253450482&albumId=424552555 Care ma poate ajuta si p mine cu un 10? :p
Vreau linkuri cu poze au video`uri cu freze care sa acopere complet ambele sparancne :). Vreau sa`mi fac cumva parul.Am programare la tuns [scuzati expresia, poate unde spuneti `oaio`] :D. Fundaa la cele...? (mai mult)
Buna TPU cum pot sa fac un blog dar nu blogger.com altceva ma puteti ajuta dau fundoi
Cine ma invata si pe mine sa fur de pe Barn Buddy atunci cand un caine pazeste recolta vecinului? dau fundita - vreau un raspuns clar :-*
Local diskul C are 12.9 GB si D 39.0 si vreau sa iau vreo 10 Gb de la D si sa pun in C ca nu mai am loc in C cum fac aasta?
Ce trebuie s afac ca sa imi fac cont pe You Tube?
Cu ce programe pot crea servere private de metin2? Dau funda care imi insira programele necesare, imi da linkul de la fiecare si ziceti-mi daca exista vreun pericol daca le folosesc, si cum sa le folosesc....? (mai mult)
Bună TPU! Acum 2 săptămâni am pus o întrebare :Dacă ai putea să propui un user sa devină expert care ar fi acel user?(doar unul singur:) ). Mă întreb acum oare de ce întrebarea a fost ok timp...? (mai mult)
FUNDA! Ce programe de editat poze stiti? In care sa fie diverse fete dar fata sa mi`o pun eu in locul fetzei ei? PLs!
am nevoie de ajutor! spuneti-mi parerea voastra daca e bine sa ma imbrac asa pentru prima zi de scoala: o usta de blugi larga, egari lungi, un bluza cu maneca lunga, si converse care se indoaie...? (mai mult)
Eu sunt boboaca si mi-e cam frica de astia mai mari... Am auzit ca toti vor sa vada boboacele in prima zi de liceu si e aiurea ca am auzit ca la inceput lumea nu e prea politicoasa cu boboacele.? (mai mult)
Cum sunt ghiozdanele cre se vand in Gara de Nord in metrou? E de buna calitate? Am avut un ghiozdan pe care l-am luat cu 40 ron de la gara de nord si a fost de buna calitate si tinut un an si jumatate...:D? (mai mult)
Am instalat un joc pe nume Battle of the Immortals si acolo unde ii fac parul prima data scrie introduction ID si acolo nu-s tiu ce sa scriu.Ma puteti ajuta? va rog
Care vrea sa imi dea blogul lui`:D? Al meu este http://myfuckinglife.04live.com/
Pa ce post se televizeaza meciul steaua-timisoara si un pronostic?
Funda! buna, TPU! ma plictisesc. imi dati si mie blogurile voastre? cel mai fain/interesant primeste FUNDA! fara comuri rautacioase
Cum devin expert TPU?
Trebuie sa imi fac un idu nou si m-am gandit sa pun si numele meu si al prietenului, pe el il cheama iulian si pe mine laura astept pareri plsss...
Http://danaplesa72@yahoo.com comm-uri, five-uri... dau back :* promit :). Multumesc anticipat!;)
Voua va palce Miss Universe chiar credeti ca este cea mai frumoasa din lume.Eu sincer nu am nimic cu ea pentru ca da este frumoasa dar nu stiu cred ca sunt altele si mai frumoase.
Sall... TPU am o intrebare cine imi da sim ie hannanh montana the movie in romana dau fundaaaaaaa
Pe facebook pot vedea pozele daca nu am adaugat persoana data?
Buna TPU av rogg muult de tott imi da si mie cineva jocul Bonkheads ca nu merge s ail descarc daca puteti sa mi-l dati prin messenger va rogg mult av dau 10 funda?
Unde este solidaritatea romanilor?
Am 16 ani, si pana acum nu am avut vreun prieten oficial.Am avut o incercare cu un baiat cu care vorbeam pe mess, dar nu pot spune ca era vreo" relatie". Cam de atunci am spus ca nu vreau deocamdata...? (mai mult)
În relaţia voastră cu iubita/iubitu, care a fost momentul magic in care s-a consolidat relaţia voastră.
Sall! ziceti-mi si mie cand va fi urmatoarea zi de membrii p pandanda:D:D:D:D
Incepe scoala.mare bucurie.vad ca multa lumee, lumeee pe aici intreaba; cum e in clasa, . la liceul, cum sunt profesorii, dar mai ales; cum sa-mi fac parul, cu ce sa ma imbrac.cum sa-mi fac unghiile.pai...? (mai mult)
Cei cu rank-ul si mai jos un numar, exemplu rank 750 din 76000, ce reprezinta, un fel de clasament, se schimba acel nr in fuctie de intrebari, de pucte?
Vreau si eu site-uri cu jocuri virtuale!
Cine credeti ca ia campionatul anul asta? la fotbal ma refer eu cred ca steaua :D
Stiti ceva povesti de groaza legende? cu chestii bantuite.etc de exemplu ca un copil nu stiu ce a facut si unde a mers si a murit si de atunci lumea nu stiu ce face...stiti voi plzz fara siteuri scrise? (mai mult)
Am auzit ca daca fac abdomene.sau genoflexiuni nu mai stiu sigur "grasimea de pe burta"Sau burta se pune pe fund si pe picioare. ce mananc si ma ingras se pune pe burta si nu stiu ce sa fac. am auzit si...? (mai mult)
Am gasit doua poze care sunt la fel. Voi ce credeti? Leam unit ca sa vedeti diferentele. Niste pareri va rog. http://teodora45.deviantart.com/#/d2xh74h
Voi puteti gasi fericirea in lucruri marunte?
De ce nu merge sa vad ce scriu si ce scrie o persoana la yahoo messenger. am incercat toate felurile de yahoo pana laultimul instal si dezinstal.tot nu merge nu pot sa-mi explic.nici meebo nu merge sa intru...? (mai mult)
cum fac sa mi se salveze ce vorbesc pe mess?
Care este cea mai penibila faza prin care ati trecut pana acum:))? dau fundita la cea mai naspa situatie:))...( sa fie adevarate, nu SF:D)
Total! :)) am vazut cele mai frumoase si reusite imagini din viata mea! Cum pot oare unii oameni sa fie asa de talentati? http://lucruri-spontane.blogspot.com/2010/08/o-imagine-face-cat-1000-de-cuvinte.html...? (mai mult)
Sall... vreau un catel si nu stiu ce sa aleg intre westy si bichon maltese westy cantareste 10 kg deci ffff mult si nu prea pot sa i ltin in brate si bichon doar 3 kg dar eu vreau westy si el e prea greu? (mai mult)
Care e cea mai mare dorinta a voastra? chiar daca e imposibila... A mea e sa ma vad acum cum voi arata peste vreo 5 ani
Astazi este o petrecere aniversara a unei colege, nu suntem foarte bune prietene dar ne intelegem bine...si nu stiu cum sa ma imbrac. Vreo idee! P. S Nu rochie, ...nu fusta
Trec in clasa a 6 a si tema mea de vacanta este: la mate am o culegere de 93 de pagini, la romana o culegere de 99 de pagini si 5 romane de citit, la elgleza o carte de 150 pagini si la biologie o colectie...? (mai mult)
TPU! eu folosesc Picnik ca sa editez pozele. ce situri mai stiti pentru editat poze? dar sa NU fie colaje ca Blingee. adica sa iau o culoare de pe poza si sa o intind. sa fie sepia cu nuante deschise,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiDaniel1107 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
RainWind întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gramatica clasa a V-a
Verifica-ti cunostintele de Gramatica pentru clasa a V-a