Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 19 Decembrie 2025 sunt:
Buna! Nu prea pot intelege lumea, e foarte rea, cum sa fac sa nu mai ascult ce vorbesc altii? Inebunesc cand aud tot felul de vorbe aruncate-n vant care nu sunt deloc adevarate si sunt constienta de...? (mai mult)
Oricat incerc sa inlocuiesc ceva cu sterile activitati... nu obtin satisfactie. Cu ce va inlocuiti placerile ilegale, imorale, dar care, de aceasta data, nu ingrasa?
Stie cineva reteta fericirii ca de clatite, cornulete o avem,
Deci se apropie scoala. Am o mica dileme, nu stiu daca sa ma imbrac in costum ( http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://sites.google.com/site/lispanciu/_/rsrc/1249117896334/lispanciu/fete.jpg%3Fheight%3D362%26width%3D338&...? (mai mult)
Am un cont pe farmerama si cand vroiam sa intru pe cont dadeam clik in stanga pe sigla la facebook si intram pe contul meu dar acum nu mai merge ce se intampla? help plss
Cum sa imi fac imagini care se misc?
NU pot sa imi fac cont pe mtv. stiti dc?
Dau funda:X imi ziceti si mie niste statusuri in engleza. cele mai bune au funda.:X
cine stie un site cu jocuri pentru ps2? de descarcat, si gratis... daca stiti ajutati-ma va rog, eu am descarcat 2 si nu merg:-L
(funda)Cum as putea sa-mi fac unghiile intr-un fel mai original dar si la moda. Ps. plz sa fie cat mai usor de facut (si la maini si la picioare)
Daca dau un msj pe un numar de cosmote, persoana respectiva nu e in tara. o taxeaza? cu cat? urgent. dau funda.
Niste tonuri de apel cu melodie nu voce. Cele mai tari au funda
Unde pot sa merg pentru niste teste alergolocice in Iasi? mersi.
Am nevoie de un ajutor. Tata vine sambata din Franta, a fost pentru prima oara plecat in strainatate timp de 3 luni.Cand vine as dori sa-i fac o mica glumita sa ii zic un bun venit inapoi. Daca vreti...? (mai mult)
Cat costa 1.5 gb ram!
imi puteti spune cum se numeste programu la care poti sa pui la persoana din poza coronite inimioare etc... as vrea sa il am si nu il gasesc. dau fundita:*:*:*:*:* Multumesc papa
Pls spuneti-mi si mie la ce ora si in ce zi este in reluare emisiunea Burlacul de pe antena1 pls dau fundoi
Ce tot are TPU? X( Cand pun intrebari si arata ca are un raspuns cand dau sa ma uit lipsa raspuns X( Sau tot cand pun intrebari si primesc raspunsuri nu imi trimite pe email in momentul ala ca am primit...? (mai mult)
Eram in costinesti(chiar ieri) si ma plimbam pe faleza de pe malul marii(seara). Peste tot erau cupluri de 18-19 ani tinandu.se de mana, sarutandu.se...Eu eram cu familia si cu niste prieteni de.ai familiei? (mai mult)
Ce stare aveti?
Cine a citit Cadavrul din biblioteca de Agatha Christie? Mie mi s-a parut foarte interesanta:X Am citit-o in 2 zile; )). Voi ce parere aveti? Imi puteti recomanda vreo carte asemanatoare? Multumesc frumos...? (mai mult)
Dau fundita.Stiti niste tinute pentru fete fitoase?(nu ca as fi dar ma plictisesc si doar asta mi-a trecut prin gand) as vrea sa vad cum se imbraca fetele nelly.
Am un catel(fetita) mic(a), gen ciuaua, neagra si voarte farte vesela, putin dintoasa:D. Ce nume sa ii pun(unul dragalas ca vreau sa i se potriveasca). Cele mai frumoase nume de cateluse are fundita:X
Vreau si eu URGENT versurile de la "Teasta-you're gone". Dau funda pentru primul raspuns.
De unde as pute downloada piesa asta http://www.youtube.com/watch?v=x5PfHWkfcq0 in afara de fisierul meu :D multumesc >>>>fundita
Ce melodie sau ce ton frumos si atragator sa imi pun la apel pe telefon? link-uri daca se poate. Funda la cele mai frumoase:X
Ce ziceti de emisiunile care se fac acum la tv?
Din curiozitate lume:)rasp sincer, e rau sa ai principii cat mai mari, adica sa visezi aproape la a avea imposibilul:D:d, sa-ti doresti ce nu prea isi doresc altii, sa crezi ca intr'o zi chiar o sa...? (mai mult)
Cu ce va omorati timpul liber?
Sondaj! In ce zi Zambesti Cel mai mUlt!>?
Ce alegeti avon sau garnier?
De unde pot descarca gratuit programul moviemaker?
Dati-mi 10 motive pentru a fi in zodia rac:>. Multumesc! Ofer fundita celor mai interesante motive.
Ce pot sa fac sa dorm mai mult? Dorm maxim 2 ore pe noapte, si pastilele pentru insomnie chiar nu fnctioneaza. Vreau sa dorm mai mult, pentru ca desi nu ma simt deloc rau, sau fara energie, nu cred...? (mai mult)
Cine stie niste versuri mai triste din melodii(de dragoste) in romana sau engleza, nu conteaza? Sau site-uri de unde sa pot lua niste versuri...Multumesc
La jocul IMVU: cand deschid calculatorul imi deschide automat jocul (de ex ca la mess) si ma enerveaza. Ce sa fac ca sa nu imi mai intre automat. Mentionez ca atunci cand inchid calculatorul ies din el...? (mai mult)
As vrea cateva nume pentru Hi5.Ma numesc Judith. Cele mai multe si mai frumoase primesc FUNDITA!
Ziceti-mi si mie va roog. alcatuieste enunturi distractive cu urmaroarele cuv aliniat alineat Diferend Deferend A concilia Aconsilia Flagrant Fragrant Glacial Glaciar Perceptor Preceptor
stie cineva detalii despre legiunea straina din Franta, daca da dati detalii referitoare la varsta, conditii, s. a. m. d! mersi anticipat si nu uitati de fundita.
Cine poate sa ma ia in clan?
Heyy!:D E cineva care joaca 9 Dragons?
Imi puteti da si mie cateva siteuri cu haine pe gratispe stardoll? Va rog!
Care femei va plac mai mult si de ce, dintre oltence, muntence si moldovence? :P
Mi sau umflat labiile ingrozitor.parca as fi baiat si as avea testicule. e jenant stiu.:(ma dor ingrozitor si nu stiu ce sa mai fac:(((stiu ca am o infectie urinara pentru ca am facut urocultura dar am...? (mai mult)
Imi puteti da si mie niste nume de melodii? In special de Lady Gaga.Ca Alejandro! [Multumesc]
Stiti daca bicicletele care se inchiriaza pe gratis din parcul herastrau sunt bune? adica daca sunt ok si poti merge bine pe ele
Pentru cei care merg cu bicicleta.am invatat de curand sa merg pe bicicleta. faza este urmatoarea. pot sa merg mult dupa ce ma pun si imi tin echilibrul. dar pana ma asez si incep sa merg imi ia foarte...? (mai mult)
De la o vreme nu mai am deloc energie, dar dorm foarte mult. oare de ce?
Consumul excesiv de piersici dauneaza?
Care este cea mai simpla cs 1.6 si nu cere mult?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Gabriel010 întreabă:
vladutzumuresan1996 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre ciocolata
Cat de multe stii despre (probabil) cel mai iubit aliment din intreaga lume?