Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 12 Decembrie 2025 sunt:
Poti demasca un nr de tel privat sau ascuns?
ce e cu chestia aia cu plimbarescu? nu va streseaza? cine da raspunsul ca si mine funda
Nu de mult timp am aflat ca prietena mea cea mai buna ma vorbeste de rau.nu o credeam asa. nu are multi prieteni si stie ca daca ma pierde pe mine o sa-i fie greu.multa lume mi-a zis sa ma indepartez de...? (mai mult)
Vreau sa comand aparatul relax & tone.La teleshoping e 199 lei dar l-am gasit pe net mai ieftin, la 100lei.Credeti ca e vreo diferenta? A cumparat cineva?
Hey:) Stiti site-uri gratuite unde pot juca burn buddy online(in afara de hi5, facebook)
Hi TPU! Imi spuneti si mie urgent niste rime despre prietenie va rog! Am cautat pe google dar n-am gasit :( :(( Acum va las pe voi sa-mi dati niste rime va rooog! Mersi :*
Azi e vineri 13... ceva de spus?:))
Imi puteti da va rog frumos versurile de la melodia Miley Cyrus-When I Look At You. Funda
De cine va place mai mult Selena Gomez sau Miley Cyrus?
Cum pui un joc pentru Ps2 de pe Pc pe un DvD? :) Plz repede fundita rapida :)
Buna TPU :) Una dintre verisoarele mele are 13 ani si ii place de un baiat mult mai mare. Ei bine, pot sa zic ca ea arata de varsta mea (15-16 ani) iar el are 17. Mie mi se pare ca ea e foarte draguta...? (mai mult)
Niste melodii mai noi asa. stiti?:x
Cine are cont pe Lady popular si nu-l mai foloseste? Am nevoie de un cont urgent... lvl 5 daca se poate. Sau daca nu schimb de conturi. Ms Anticipat... dau fundita Promit :)
Ce iti place sa faci noaptea?
Stie cineva vreun bazin sau strand pe la casa scanteii(arcul de triumf)?
Hey TPU:). Nu credeam ca o sa mi se intample mie, dar e cineva care se ocupa aici, pe TPU, de acceptarea anumitor raportari de raspunsuri sau intrebari? Sau e doar mana robotelului? Am raspuns la aceasta...? (mai mult)
Cati dintre user-i site-ului activeaza zilnic sau odata la 2 3 zile? Face-ti prezenta, presupun ca nici 0, 1 % din user-i nu o sa raspunda!
Ce parere aveti despre documentarul The blair witch project? Am auzit cum ca ar fi destul de bun si ca o parte din poveste chiar e adevarata. Opinii? :)
Faptul ca stau mai tot timpul pe tocuri poate fi cauza durerii de coloana?
Cum ajungi in metin2 ro in desert?
Bunaa :* Cum pot sa imi fac scrisu alta culoare cand dau comm`uri pe hi5? Am vazut la multe persoane si vreau jy`h eu:x Tnx :* pentru ajutor!
Sal all! va rog frumos stie cineva sa imi dea un link sau sa imi zica cum pot sa gasesc o reclama care mi s-a parut foarte comica.Reclama era una straina, pe care o gasisem pe youtube, cu un tip care...? (mai mult)
Salut stie cineva de unde pot asculta acele melodii 'TICTOK' 'TAMTAM' 'DJ' etc sa le ascult gratis dau funditaz.
Vreau si eu siteuri cu muzica noua fundita;;)
De cand eram mica tati nu ma lasa sa imi tai din par. Iar acum aprox. 2 saptamani am mers la coafor si mi-a taiat din par si se observa.De fiecare data cand mergeam la el la lucru mi`l prindeam. Dar maine...? (mai mult)
Voi ce faceti cand nu sunteti pe TPU? pic related, sunt inlocuit cat nu sunt pe TPU. http://i33.tinypic.com/2dwatja.png
Am de fapt 2 intrebari. 1. Va place Naruto? Daca da, ce va place, in mod special? Care sunt fazele care v-au amuzat cel mai mult? 2. Daca ati raspuns cu da la prima intrebare, as vrea sa va intreb...? (mai mult)
stiti vreun site unde arata cum sa fakun breloc manual sau alte chesti facute manual? mersi
Daca ar fi sa pedepsesti pe cineva, ce pedeapsa i-ai da?
Cum te vezi pe tine insuti? Sau cu alte cuvinte,…care este imaginea pe care o ai despre tine?
Cine imi da si mie un cont vip de fata pe imvu? Dau funda la toate intrebarile ...fundita...Plizz
Se mai uita cineva la emisiunea lui Craig Ferguson in afara de mine? Ar fi frumoas sa vad ca mai sunt si alte persoane.
Am o problema, la calculator, mi se inchide la deschidere cand apare aia care se incarca in puncte albastre. Nu stiti de ce? Va rog frumos, ajutati-ma.
Cum votez alte fete la lady popular? pentru ca eu am vazut ca am 10 voturi [ sunt la inceput ] si 0 voturi date. si...:-? deci voturile nu se dau prin commenturi pentru ca am dat vreo 10 commenuri la? (mai mult)
Hey! am nevoie de un prog` de facut` muzica`. un link` de unde pot downloada? ceva`?
Voi ce parere aveti despre apocalipsa si toata agitatia asta? Chiar credeti ca o sa se intample ceva in 2012?
In prima zi de scoala se merge cu uniforma? :-s si apropo cine e boboc la economicul din Timisoara (F. S NITTI )?
Ma numesc Dania Meitoiu, am 12 ani si locuiesc in Severin. Cine vrea sa vorbim pe Mess? Vreau prieteni! Nu conteaza varsta!;) Cine vrea, sa lase mesaj cu ID.
Cum se numeste melodia din The Last Song, cand miley si liam erau in masina[liam conducand]? Atunci cand miley a inceput sa cante si lui i-a placut? :D dau funda!
Buna :) vreau si eu sa stiu daca sa term burlacul emisiunea aia cu catalin botezatu :D si daca da cine a castigat? vreau si eu o poza cu fata :) funda :X
Tecuci e in jud Galati?
Urasc popii, urasc profesorii, urasc pedofilia. Un profesor i-a violat baiatul unui amic de-al sefului meu. Eu in locul lui ii taiam gatul.Nu poate sa o faca:( O faceam cu orice pret. Justitia dureaza...? (mai mult)
Pe cine a eliminat burlacul asta seara? pls repede
Ai vrea sa fugi din Romania?
Supune`ti`mi si mie care stiti unde este un din ala de pus pircesing`uri. in bucuresti. preferabil cat mai aproape de sector 1. si in jur de cat costa unul in buza. FUNDA:*
De unde pot downloada jocul "Elf Bowling - Hawaiian Vacation"? (dar sa nu fie doar 60 minute). Sa fie nelimitat. Va rog. Fundita evident la cel mai bun link. :*
Am si eu o camera pentru PC am instalat draiverle si tot nu merge care e problea numai numai c-media wave devise merge? care e problema
De unde pot download-a melodia Adam Hicks&Daniel Curtis Lee-In The Summertime? Un link va rog! Funda
Hey. buna. ce parere aveti despre filmul "the ring"?
Care este parerea voastra despre vrajitorie? (nu ma refer la vrajitoria practicata de tiganci, ci la cea veche de secole, din care nu se scot bani).
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alex765431 întreabă:
NeacsuAncuta07 întreabă:
LisaJulie întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Filme clasice
Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului