Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 8 Decembrie 2025 sunt:
De-ati sti ce m-am mai saturat de viata si de face-ul meu.Am un par aspru sa nici nu stiu daca pot spune ca am par ...cateva fire ca ))imi cade de citiva ani cite o mina de par in fiecare zi, sunt grasa,? (mai mult)
Vreau si eu niste melodii de dragoste! dau funda pentru cele mai multe si cele mai frumoase.
Cat timp pierdeti pe TPU si de ce? Ce va atrage sa ramaneti cat mai mult pe acest site?
La ce ora v-ati trezit azi?:D
Vi-i s-a intamplat sa furati ceva vreodata? Daca da, ce anume si care au fost urmarile faptei? astept raspuns
La spiru haret tulcea, e pe bune chestia cu costumul sau e de ochii lumii(la liceu)
Exista vreun concurs la care pot castiga pieste pentru pc?
Ce telefon sa-mi iau de 100 de euro(4 mil 200)?
Imi poate da cineva un cont de IMVU? pls... funda... Ellz; x
Cui ii place bancul asta? Doi poliţai discută: - De ce îţi tot freci mîinile? - Că mi-e frig... - Da' de ce nu-ţi bagi mîinile în buzunar? - Acolo mi-s mănuşile. =)):))=)) si va rog dati? (mai mult)
Care este activitatea ta preferata?
De unde pot downloada GTA: San Andreas? Dar sa nu fie asa complicat...sunt incepatoare :D
Cum a fost primul sarut?:)
Cine va enerveaza?
Imi puteti spune si mie niste status de dragoste la misto?
Care credeti ca este cel mai "verde" oras din romania? tin minte ca se facuse un top si buzau si piatra-neamt erau primele dar nu mai stiu in ce an...astept raspunsuri
Ce culoare au ochii tai`?;;) Ti-ai dori sa aiba alta culoare? [Fundaa pentru cine are aceeasi culoare a ochilor ca si mine.:x]
Ieri vorbiam cu niste baieti despreJB:x... dar ei au zis ca e gay si ca cica fumeaza droguri:((e adevarat?:((
Care este cel mai penibil lucru care vi s-a intamplat?
Aspartamul-bun sau rău? Tot aud păreri contradictorii despre aspartam, unele cum că duce la tumori, alzheimer's, etc etc, altele cum că dacă ar fi fost descoperit înaintea zahărului nu ar mai...? (mai mult)
Poti plange sub apa?
Hello! desi nu ma asteptam de la mine, iata ca totusi pun o intrebare. Care ar fi, dupa parerea voastra, simptomele, cauzele si tratamentul "singuratatii in doi"? mc.
Buna` Mie nu-mi merge Barn Buddy V2 pe HI5.Nu stiu de ce.Se incarca pana undeva aproape de sfarsit, si apoi nu se mai incarca deloc.Asa sta. L-am incercat si pe alt hi5, am reaccesat pagina si tot asa....? (mai mult)
Cum s-a numit filmul de aseara care a avut premiera pe HBO era despre ceea ce s-a intamplat intre 2Pac si Biggie.
Cum fac diamante pe lady popular;;)?:D
mi-am instalat Need For Speed Carbon, dar la deschidere imi spune sa introduc cd`ul? Ce trebuie sa fac? Multumesc:)
Cum pot sa ma copiezi dintr-o poza si sa ma pun in alta? Dar fara sa se observe ca nu e poza oroginala. Adica sa imi fac o copie perfecta. Daca se poate, sa ma decupez dintr-o poza, dupa conturul meu,...? (mai mult)
Spuneti-mi scheme noi pe role in afara de : mers intr-un picior mers cu spatele sarituri din viteza invarteli mers pe frana mers pe 2 roti mers pe varfuri mers pe calcai etc Pe alea le stiu...? (mai mult)
Salut imi puteti recomnda niste jocuri FPS(first person shooter) in afara de Croos Fire, Operation7 si Combat Arms
Referitor la cei cu animale WEBKINZ am vuzut pe youtube.com filmulette cum ca au primit cadoouri pe care le deschideau si isi cumparau haine de la acel puddle. Cum fac sa au si eu un cadou ca acela? Dau...? (mai mult)
Cum pot da raspuns anonim pe TPU?
Nu reusesc sa pun mai multe melodii intr-o prezentare Power Point, ma puteti ajuta? Am reusit sa pun doar o melodie care incepe din nou cand se termina si nu vreau asa, vreau sa inceapa alta dupa ce...? (mai mult)
Cine e treaz la ora asta
Imi puteti spune va rog niste statusuri haoase la messenger...
Cine stie de ce imi apare DLL error la jocuri la programe...mai multee... dc sa-mi explice si mie cineva sau sa-mi dea un ID de mess!
Stiam candva o poezie plina ochi cu prostii dar nu tin minte exact cum se numea si tot ce mai tin minte din ea e"si cum sta el iete'asa o pasare'i canta/dar nu pasare era, telefonul ii suna /ca a setat...? (mai mult)
Legalizati iarba(numai iarba nu si prafurile)! PRO si CONTRA.Argumentati! Eu sunt PRO!
Salut stie cineva de unde pot descarca niste programe de modificat muzica niste linkuri ceva dar sa fie full multumesc anticipat
Cine stie cel mai bun site de unde pot downloada subtitrari pentru filme? va rog! Dar unde pot gasi cu siguranta subtitrare pentru orice film. Multumesc.
Cine stie cel mai bun site de unde pot downloada subtitrari pentru filme, va rog! Dar unde pot gasi cu siguranta subtitrare pentru orice film. Multumesc.
Cică ăștia, deștepții, au descoperit că timpul trece mai repede acu` decât acum 2 secole. E pe bune?
In ce culori (in materie de articole vestimentare) considerati ca ii sta bine celui/celei pe care il/o iubiti? :)
Deci eu am parul peste umeri si e foarte tocat si nu stiu cum sa ma tund imi puteti lasa niste linkuri, poze ceva va rog :*
Bai sunt baieti draguti p'aici pe site?;;) :)))
Care sunt cele mai amuzante, caraghioase sau penibile intrebari pe care le-ati citit pe TPU?
am si eu nevoie de harta Mio Map versiunea 3.2 sau 3.3 pentru gps.Am intrat pe mai multe site-uri dar fara rezultat! Dau fundita pentru cel mai bun rasp...Ms daca ma puteti ajuta! am nevoie urgent.? (mai mult)
Buna;). As dori niste statusuri foarte amuzante. Cat mai multe. Fundita pentru cele mai amuzante.:-* Multumesc
Am parul blond si as vrea sa ma vopsesc. Pentru inceput as prefera un sampon nuantator negru, insa nu sunt sigura daca prinde pe parul meu. A mai incercat cineva? Cat dureaza?
Ce cadou vrei de ziua ta?
exista metin2 care sa nu trebuiasca sa se descarce daca stiti spuneti-mi mersi
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Alex765431 întreabă:
9PM întreabă:
Furnicuta000 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hip Hop Romanesc
In casti iti canta zilnic hip hop romanesc? Atunci fii sigur ca esti pregatit pentru testul propus de noi.