| fallsHD a întrebat:

50 metri inot in 20 secunde e slab sau? :\

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cate stiu eu, in 2010, nici macar brazilianul care detine recordurile mondiale in probele de craul pe 50m si 100m nu a mai reusit sa coboare sub 21 sec., respectiv 47 sec.
Trage tu concluzia!

8 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Da, cred că e slab.Cred că omul înoată mai repede decât aleargă şi noi la sport facem 7-8-9 secunde 50 de metrii, deci 20 de secunde înot e mult.

| User a răspuns:

Sub orice critica cool

| fallsHD explică:

Sa moara gibilan ce treaba are alergatu cu inotu? ia alearga tu 50 metri prin apa si dupa aia iti dau un biscuit.

| fallsHD explică:

In concluzie e bun sau nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa ai visat tu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru bleesutsu, Paul27 si Silvia :
raspunsurile voastre sunt de-a dreptul a-be-ran-te! am scris in silabe cuv. aberant pentru a-i accentua semnificatia; daca nu aveti cunostinte privind valoarea/nivelul recordurilor din anumite sporturi, de ce va dati cu parerea fara ca macar sa va informati? cautati pe net si reveniti sa-mi spuneti daca am gresit ori ba!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma adresez, din nou, acelorasi 3 sportivi ai lui peste de crescatorie :
faceti cumva scufundari in bazinul pentru. copii (1, 0m adancime), sau v-ati pierdut suflul in tentativa de a inota in cautarea informatiilor din oceanul Google? sper ca nu v-ati inecat! va descurcati, ori vreti sa anunt salvamaru sa v-arunce colacii?

| bleesutsu a răspuns:

Mie mi se pare ca e bun happy