Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 13 Decembrie 2025 sunt:
Cine e din galati la liceul teoretic Dunarea? Mai mult ma intereseaza cei ce incep acum a noua.Eu am intrat la mate-info. Voi?
Credeti ca expresia "love is death" este adevarata? De ce?:X
Am un frate/sora... Continua.
Spuneti-mi si mie niste jocuri marfa! Pentru PC ori ce jocuri! Va rog mult dar care sa mearga pe sistemul accesta : Microsoft Windows XP Professional Version 2002 Service Pack 3 AMD Athlon[tm] XP 1900+...? (mai mult)
Ce este iubirea? ma chinui sa aflu de ceva timp...ma ajutati cu raspunsurile voastre?
Cum reușește Moș Crăciun să nu se murdărească de fiecare dată când coboară pe coș?
Vreau sa`mi schimb telefonul si ma gandeam la un Lg cookie fresh :) CEi care il aveti... Cum e? E bun de ceva sau are probleme? Si stiti unde as putea sa-l gasesc mai ieftin de 39 de euro? :D Mersi? (mai mult)
Dati-mi si mie exemple de programe de trucat poze(nu conteaza, programe mai noi sau vechi doar sa fie tari)si site-ul de unde sa-l downloadez pls (-dau fundita tuturor raspunsurilor-)
E cineva pe aici care trece a X-a in CNMV Ploiesti? As vrea sa aflu cate ceva despre liceu.
Intrebare pentru juristi sau avocati:Cum pot sa vand 1/2 de casa cu 2 apartamente distincte si 1/2 din afacere, daca partenerul meu nu vrea sa vanda? Nu sunt eu in aceasta situatie ci prietena mea care...? (mai mult)
Am o bicicleta DHS (de 1 luna) si am luat azi si acum 1 saptamana o tranta zdavana si am cazut pe schimbtor. Am schimbat-oare Shimano si astazi am vazut ca daca eu dau sa se schimbe foaia a 3-a, ramane...? (mai mult)
Cam cat costa pe litoral sa iti faci o a doua gaura in ureche?
Crema de zahar ars este desert traditional romanesc? Multumesc pentru raspuns
Cu ce echipa de fotbal tineti si de ce?
dati-mi si mie exemple de filme cu exorcizari.Inafara de "The Exorcism Of Emily Rose" Tnx:X
Ziceti-mi si mie niste jocuri gen GTA care sa mearga pe sistemul accesta :Microsoft Windows XP Professional Version 2002 Service Pack 3 AMD Athlon[tm] XP 1900+ 1.46 GHz, 1.00 GB of RAM, Placa video 512...? (mai mult)
Cum pot sa imi fac o noua adresa de mess/email?
Ceva mai sexy ca focul? ma refer in materie de element al naturi.
Ziceti-mi si mei niste jocuri gen Vancouver 2010 va rog mult pentru platforma PC! Dar sa imi mearga pe Sistemul accesta : Microsoft Windows XP Professional Version 2002 Service Pack 3, AMD Athlon[tm] XP...? (mai mult)
Ziceteimi si mie o lista de cintece. Gen lady gaga rihanna selena gomez... M-ati inteles sper. Dau funda daca e o lista buna de cintece
Pot papa telefoanele altceva in afara de curent din priza?
As vrea si eu niste nume de caini... funda
Cum pot organiza o party in pijamale? Sa imi spuneti si cum se joaca jocurile.Valabil pana la 12.08.2010.
Sts noi misto pls
Ce parere aveti despre acest lucru:Miley Cyrus si Demi Lovato cu tatoaje. Ce ziceti?
Creati un top de 5 nume haioase... Dau fundita celui mai inspirat...
Ziceti`mi si mie nume de formatii. n-am nici o idee:(. si imi trebuie cat mai repede. dau funda pentru cine imi zice cele mai interesante.
ma intrebam daca pot face o animatie si sa castig cu ea pe miniclip daca nu sunt membru? (membership):)
Cum pot sa-mi schimb fotografia pe TPU? Dau fundita primului care imi raspunde!
Hey! am si eu o problema:D nu imi place limba engleza dar totusi vreau sa o invat dar faza e ca ce nu imi place nu pot invata... ma ajuta careva cu ceva idei?
Care e id lui Justin Bieber cel real va rog! (sorry intrebarea nu e pusa de mine ci de sora'mea de 11 ani :-w ).
Care sunt cele mai noi serii pokemon adica au fost pokemon diamond and pearl, diamond and pearl battle dimension, pokemonattles galactic b, si dupa stii cineva ce urmeaza? dau fundita la primul raspuns...? (mai mult)
Salut am o intrebare. cum pot face si eu in sims 2 sau 3 videoclipuri de exemplu cum e videoclipul asta http://www.youtube.com/watch?v=FjDDe48pezo?
Cat costa sa faci vacinurile la un caine?
Va voi impartasi sentimentele mele.De ceva vreme ma simt terminat, obosit, fara sa fi facut nimic.Nu stiu care o fi cauza, probabil caldura.Ma voi nu aveti senzatia ca este mai greu de trait cu fiecare...? (mai mult)
Ai trait vreodata o iubire imposibila?
Cum pot sa sterg si eu un blog? Astept un raspuns! Multumesc!
Care hair tutorials de pe youtube vi s-au parut cele mai interesante?
Cu "buddy spy" pot vedea cine e pe invisible si daca nu intru pe mess? Adica poti sa-l deschizi si sa-l folosesti fara a intra si pe mess in acelasi timp?
Care este primul lucru pe care orice om il face cand se trezeste? :P
Mă bagți și pe mine în lista de prieteni vă rog?
`ello :). Ummm. stiu ca pare stupid, dar cum imi schimb adresa de e-mail la hi5? :d.
De unde pot sa-mi cumpar incarcator pentru Mp3 si iPod?
Hello.:) Spuneti-mi si mie niste filme, cu adolescenti, comedii de preferat si noi :D Va rog mult si multumesc! :*
Am un film[l-am facut 3gp pentru telefon] si subtitrarea separat. Cum le pot pune pe telefon, ca sa mearga impreuna? Ce program pot folosi? funda! :D
Ce carti v-au schimbat viata?
La ce va referiti cand spuneti "fundita" pe acest site? app sunt nou
Care e faza cu -dau fonta jos pentru...-
Coletul primit de la cineva, fie ca este livrat prin curier rapid, fie prin posta, scrie cumva pe bilet ce se afla in acesta? funda, repedee
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
anonim_4396 întreabă:
Balan_Marian_1997_D8Mk întreabă:
angel6lust întreabă:
Diana110 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hip Hop Romanesc
In casti iti canta zilnic hip hop romanesc? Atunci fii sigur ca esti pregatit pentru testul propus de noi.