Cum putem castiga diamante pe Lady Popular? :)
Stie cineva cum se numeste melodia care se aude inainte sa inceapa sa cante Paula Seling si Ovi? http://www.youtube.com/watch?v=8AYMXnfS_uc
Credeti in prieteniile adevarate dintre baieti si fete?
Spuneti-mi si mie daca devii reprezentant Avon cum e? Adica ma refer cum trebuie procedat, daca trebuie sa faci comanda de o anumita suma si cat este salariul la inceput? Chestii generale care trebuie...? (mai mult)
Cine stie cum se numeste specia aceea de copac care face niste bete verzi care se usuca toamna?:D si poze va rog... fundita cine ma ajuta:*
Pe ce site-uri mai aveti conturi
Ati participat la concursuri de ex: licuriic.net am auzit ca astea nu iti dau nici un premiu. E adevarat sau ala doar m-a mintit?
Cum fac rost de credite la jocul Barn Buddy de pe hi5? Solutia cea mai buna primeste fundita;)
Faceti-mi si mie un top 10 al celor mai populare vedete (si straine) si o poza cu cea de pe primul loc dau funda
Crdeti in relatiile la distanta?
Am o intrebare legata de metin2 : Ce este run?
Ce parere aveti despre babele/mosii care comenteaza in tramvai/autobuz/RATB sa va ridicati?
Cine imi zice si mie un program de lipit subtitrari pe filme? Cel mai bun programe premiat ca funda. Ast.
Are cineva idee de un status dragut, scurt. gen 5-6 cuvinte. in romana daca se poate? am prostul obicei sa schimb ff des statusurile, pentru ca nu ma pot hotari. mersi.
Buna:X Voi pe ce chat`uri stati:)?
Buna Tuturor! Am auzit cum unii baieti la scoala le spun fetelor "JA!" Ce inseamna? Ms!(funda)
Buna; ) Sunt eleva in clasa a 9 a si am fost admisa la Lazar in Bucuresti. La acelasi liceu, profilul stiinte sociale, este si o prietena din scoala generala de la o clasa paralela. Am vrea sa fim colege...? (mai mult)
Dau fundita, am si eu o intrebare... oare dc nu e expert TPU kongeriket, monyk16 ai onutzu, si sunt altii care habar nu au pe ce lume traiesc, adica nu toti, dar unii chiar nu merita sa fie experti? (mai mult)
Exista vreun roman in strainatate care isi controleaza caracterul de roman/spiritul latin? Cati sunt ca el? Exista straini care ii vad pe acesti oameni si nu ii catalogheaza drept niste rromi? Nu sunt rasist,...? (mai mult)
Iti place sa stai pe-ntuneric:))?
Obisnuiesti sa vorbesti mult la telefon? Ce parere ai despre cei care isi petrec mult timp vorbind la telefon?
Cum imi pot pune gene false? E vreun site online de make up? In afara de taaz pentru ca acolo nu mi se incarca pozele :|
e cineva pe aici care face chat nonadult? vreau sa aflu mai multe:Dmersi anticipat!
Ce parere aveti despre Dan Diaconescu? Credeti ca o sa iasa presedinte? Apropo de el, la OTV vorbesc despre 2012:)).
Salut.care este cel mai preferat cintec de voi? care va place?:D
am si eu o intrebare : mi-am facut si eu un cont pe neobux si acum nu stiu ce sa fac pentru a castiga ceva banii? multumesc anticipat
DOAMNEEE daca mai inteleg ceva! Sunt acceptate tot felul de intrebari stupide...de reclame etc puse la categorii in care nici in vise nu se incadreaza si mie mi se respinge intrebarea asta pe motiv ca? (mai mult)
Stiti vreun site unde pot face pozele alb-negru?
Care aveti cont p youtubee? Ne dam si noi subscribe?:> Daca e, lasatzi un comm pe prof acolo:* http://www.youtube.com/user/sugarcristie
Exista film cu sharon spitz? l-ati vazut? daca da spuneti-mi unde.pls:D
As vrea un cod webkinz nefolosit dau fundita la cel care merge:X
Ati intalnit in viata oameni ingamfati, care se tin cu nasul pe sus de parca ar fi directori si in definitiv nu sunt decat vanzatori, casieri sau simpli muncitori?
Cum pot sa imi scot un raspuns dup TPU? Dauau Fundita.
Exista program de facut FS=FileScript pentru samp? ca am nevoie
caut disperata un loc de munca.desi lucreaza prietenul meu in ultima vreme am inceput sa ne descurcam tot mai greu! am tot aplicat pe ejobs, best jobs, am depus ceva-uri in magazine, am sunat...? (mai mult)
Buna TPU am si eu o intrebare... in kiritescu a 11-a si a 12-a cum se invata?
Buna:x, ma intrebam a vazut cineva filmul "After.Life"?; ; ) Daca, da :-? aveti vreo idee despre ce se intampla in el?:)) L-am vazut de 2 ori:"> dar nu am inteles. Adica tipa, Anna, era vie sau moarta...? (mai mult)
A citit cumva cineva romanul "Mizerabilii" de Victor Hugo? Daca da, cum vi s-a parut? Merita citit?
In primul an de liceu ati mers/veti merge cu unul din parinti, tinand cont ca e prima data cand invatati/ati invatat la acel liceu?
Unde se pot face teste iq online, dar fara sa trimiti sms nu stiu unde ca sa-ti dea raspunsul la test (fara clopotel.ro)? fundita pentru cel mai bun site!
Buna! Cine imi spune si mie niste versuri frumoase (despre orice, despre viata, iubire...etc.:), sau citate de Peter Marshall, Alexandre Dumas, Pavel Corut, Oscar Wilde sau Kevin Arnold:)... dau? (mai mult)
trupa VersaEmerge s-a destramat? sau ce s`aa intamplat cu ei? de fapt imi puteti da mai multe informatii in legatura cu ei?
Dati-mi si mie niste idie vreau sa-mi fac un id si nu stiu ce nume sa pun:D.
Ce muzica house, Clubing, Basss imi recomandati pentru masina;)) dar mai noi. dau fundita la care imi plac
Cum sa intru pe yahoo sa ma inregistrez
Cine vrea sa fie reprezentant metripolitan si sa ma contacteze la id boss.ady49 si email boss.ady49@yahoo. com
Imi dati si mie niste siteuri cu muzica pls!:D
Ce credeti despre pestele ala dragon de mare care face din ce in ce mai multe victime? http://www.adevarul.ro/locale/constanta/Constanta-_Inca_doua_persoane_intepate_de_dragonul_de_mare_in_statiunea_Mamaia_0_307169547.html Vi...? (mai mult)
Ca le va ganditi cand stati p WC?
Si stiti doar ca e adevarat, TPU... http://i30.tinypic.com/wahg0o.jpg
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Solane întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
South Park
Ai urmarit aventurile lui Kenny, Stan, Cartman si Kyle? Cat de multe stii despre ei?