Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 21 Decembrie 2025 sunt:
Ce faceti? vreau sa va recomand un joc fantastic, online, super pentru fetele care joaca jocuri stupide online."Stardoll"este un joc online dragut si frumos intrati pe http://www.stardoll.com/en/ daci...? (mai mult)
Salutare tuturor. Am asa o problema: poate sa-mi spuna cineva ce s-a intimplat cu site-ul mjjpictures.com? De o luna si ceva nu mai lucreaza. Sau poate eu nu stiu pe ce sa apas? Va rog mult sa ma ajutati....? (mai mult)
Seria Naruto Shipuuden cate episoade are?
Call of Duty black ops cand va iesi la vanzare pe 11.09 2010 sau 09.11.2010? vreau un raspuns sincer.
Mie sincer imi e cam foame, asa ca cine lasa cea mai gustoasa imagine cu mancaruri primeste fundita:D
Buna! De ce nu pot sa-mi fac cont pe youtube? De fapt mi-am facut dar nu pot ca sa intru in el.Scriu parola si email0ul sau usermane cum imi cere parola si apoi imi da sa scriu ceva, apoi iar imi da...? (mai mult)
Aprobat iar apoi refuzat.Are cineva idee de ce mi-a fost aprobata o intrebare, iar dupa o zi sau 2(in care primisem si cateva raspunsuri) mi-a fost refuzata?
Sora mea are 9 ani si e fff paracioasa.niste idei ca sa o fac sa nu ma mai parasca :-s? am incercat sa o fac sa sa teama de mine nu a mers, am incercat sa ma dau pe langa ea sa ne intelegem bine dar tot...? (mai mult)
Ajutati-ma am o problema nu imi mai incap id de mess in lista de ce? am 1000 de id si cand vreau sa mai bag alt id nu imi mai merge :(( altii din lista mea zic ca au 1700 de id e posibil? ajutati-ma....? (mai mult)
Nu stiti daca a aparut filmul eclpise pe net si daca asi putea sa-l descarc :-s
Cum se numeste melodia aceasta? :o3 va rog sa imi spuneti si mie http://www.youtube.com/watch?v=IheyUS4MqnQ&feature=related
Buna :X...Care se plictiseste sa lase idul aici...Sa mai tinem legatura :) :*
Roz sau negru?
Va rog frumos cei care stiu sa puna aripi in photoshop sa lase id pentru a. mi face si mie 2 poze.am incercat, dar n.am reusit. dau fundita.mersi anticipat
De unde pot sa iau photoshop? fundita
Am si eu o mica problema.Cunosc un baiat de 4 ani, dar de un an ne-am apropiat foarte mult.De un an imi spunea mai mereu ca il fac sa se simta bine, ca il inteleg, ca are incredere in mine.Ma...? (mai mult)
Prietena mea cea mia buna este foarte suaprata din cauza unui baiat care nu o mai baga in seama si inainte o baga mereu. cum pot sa o consolez este foarte suparata? PS : are 16 ani si eu dorm la ea 4 zile...? (mai mult)
Buna! Are cineva vreo inregistrare cu dansul pinguinului de la eforie din data de 24 iulie anul acesta? Sau macar poze. daca da dati-mi linkul sau mesaj.Multumesc
Cine imi mai poate da site-uri unde poti publica anunturi? Pls, astept raspuns!
Ziceti-mi si mie e unde pot sa-mi descark toolbar ant versiunea aia veche ca asta noua ii naspa si mere foarte incet.pls
Ce credeti, mass-media nu reuseste mai bine ceea ce si-au propus cei de la Pitesti: Distrugerii dragostei pentru familie, pentru ca victima sa fie complet singura in nefericirea sa. Indepartata...? (mai mult)
Cum pot gasi hi5-ul cuiva dupa orasul in care sta? Va rog, astept raspuns!
Pentru cei care joaca jocuri de actiune de exemplu Tomb Raider. Daca stiti jocul ma puteti informa cand va aparea Tomb Raider9? fundita:D
BUNA TUTROR! In ziua de azi ca si in oricare altele am dat mai multe raspunsuri ca sa zic asa:serioase.Deci n-am facut misto. Si m-am simtit tare bucuroasa ca dau sfaturi care ar putea ajuta pe cineva.Nu...? (mai mult)
Vreau sa fac si eu un hi5 in care sa organizez un concurs de miss, imi puteti spune si mie cum sa fac? ...ptrk nu stiu :-s
Adineauri m-a sunat cineva pe nr ascuns, cum pot sa aflu cine e?
Exista foarte multe intrebari pe acest site care necesita doar o cautare pe google. De ce acesti copii prefera sa compuna o luuunga intrebare si sa nu isi caute singuri informatia necesara? Apoi, exista...? (mai mult)
Nu vrea nimeni sa se inscrie la oriflame? ai multe reduceri, cadouri si alte chestii... apahideandayana@yahoo.com da'ti add daca sunteti interesate :)
Am primit cadou un joc monopoly dar regulamentul este in greaca. Unde as putea gasi regulamentul in lb romana sa il pot scoate la imprimanta? merci anticipat
Imi puteti spune niste melodii ritmate pentru alergat? alerg in fiecare seara destul de mult si am nevoie de melodii cu adevarat energizante ca sa nu obosesc:D. Ce imi recomandati?
Unde pot citi online cartea"Noua și scurta viață a lui Bree Tanner "?
Imi puteti da si mie subtitrarea the grudge 3 Devise?:)
Ce limbi straine stiti?
As vrea sa`mi dati cat mai multe site`uri GRATIS in care sa machezi.Adica siteuri editare poze pentru machiaj etc.Stiu deja picnik si taaz dar nu sunt gratis si as vrea daca se poate cat mai multe. Fundaa...? (mai mult)
Buna fetelor! Ce ar trebui sa folosesc pentru pielea aspra sau bubite pe fata?(ceva produse naturale asi prefera:D)
Am o intrebare:De ce are ceva toata lumea ceva cu blondele? Eu urasc blondele care se vopsesc. Nu stiu ce este atat de special ...De ce toata lumea spune ca blondele sunt proaste?
Ce seriale frumoase stiti? M-am uitat mai demult la unui la tv, nu mai retin cum se numea si acum, m-am uitat la primul sezon din the Vampire Diaries (il astept pe al doilea:D) Imi mai place Heroes.Sugestii?...? (mai mult)
Pe ce situri stati? in afara de TPU si ladypopular?
Am o mica intrebare...eu nu prea lucrez cu Photo skype`u dar acum nu am alt program la dispozitie(wind. nou), asa ca nu stiu cum se decupeaza dintr`o poza un obiect sau o persoana de pe margine...ca stiu? (mai mult)
as vrea sa m puteti ajuta si pe mine de la un timp sunt foarte singuratica si nu ma mai pot intelege cu nimeni si nu stiu care este cauza. Uneori chiar as vrea sa imi pun capat zilelor dar nici macar? (mai mult)
Care este animalul vostru favorit?
Cum se castiga rancul de EXPET TPU?
Pentru fetele de pe ladypopular: ce ati face daca ati fi banate pentru 5 ani? am vazut niste fete si din curiozitate. am auzit ca pentru un multiplu de conturi. as vrea sa aud parerile voastre. fundita...? (mai mult)
Care ma poate ajuta si pe mine cu un numar de telefon pentru cazare la mare ceva mai ieftina(2 persoane)? daca stiti si cam cat costa...va multumesc mult de tot
Cum imi fac un site? NU BLOG! va rog [-o< ...pentru cel mai bun raspuns care merge si pasii pe care trebuie sa ii fac fundita :*:*:*:*:*
Pot gasi in Craiova ceara pentru dreaduri?
O nota va rogg http://hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=5138046255&ownerId=540863997&albumId=418961373.multumesc:X
TPU! HELP! Dau FUNDITAAA! Care are un site? sau un blog ceva? cineva care sa aiba propiul site sau blog dar sa aiba si mai multe vizualizari!
Cine imi poate spune si mie de ce nu mai pot intra pe mess, dupa ce imi scriu id-ul si parola imi apare "Your Account has been locked " si in paranteza scrie niste cifre, stie cineva de la ce ar...? (mai mult)
Cum se foloses emoticoane pe TPU? pls raspundeti
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiDaniel1107 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
RainWind întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Demi Lovato
Ai dansat si ai cantat pe muzica lui Demi Lovato? Afla acum cat de multe stii despre ea!