Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 23 Decembrie 2025 sunt:
Sal, cine ma poate ajuta si pe mine?:)) am o problema incerc sa joc silkroad, dar nu gasesc siteul :( iar cand am fost la un preten sa vad cum e ca tocmai il descarcase mi-a spus ca nu mai poti intra...? (mai mult)
Va rog frumos daca aveti un cont IMVU care nu mai aveti nevoie de el m-il puteti da mie va rog frumos.Sa fie de fata.User-ul sau email-ul si parola prin mesaj privat.Sa dati si un raspuns la intrebare pentru...? (mai mult)
Nu mai aud nimic in boxe de cand mi-am scapat castile pe jos (nu e chiar asa grav- au cazut de la 1m) sa fie Placa de sunet arsa? am incercat sa vad daca nu e winamp de vina dar la nici un program nu aud...? (mai mult)
Exista vreun program prin care se poate trimite un mail cu aspect de scrisoare...chiar si ca atasament. Va multumesc!
Am 15 ani si sunt confuza in legatura cu prietenul. :-s :(? Sunt de 4 luni cu el. din ultimele 2 luni s-a schimbat mult.nu mai e ceea ce era.nu ma mai suna asa des.si zice ca nu a putut ca a avut treaba...? (mai mult)
Ti se pare ca prietena ta cea mai buna este de fapt o prietena falsa?
Ce parere aveti despre liceul "Iulia Hasdeu" din Bucuresti din toate punctele de vedere. Cel mai detaliat si interesant raspuns primeste funda! Multumesc anticipat!
Gasitimi o porecla pentru numele Laurentiu plzzz... cea mai faina porecla primeste "fundita"!
Ce parere aveti despre berbeci:D Avand in vedere ca uneori vorbesc ceea ce nu trebuie cum ziceti voi ce se poate rezolva asta:)? va astept cu raspunsuri:* GeOrgY
Cum cuceresc o fata?(propun sa raspunda o fata cu EX de viata
Buna la toata lumea. Oameni nu am mai avut concediu de vreo2 ani si anul acesta ma gindeam sa-mi fac o surpriza mie si afamiliei mele si sa mergem citeva zile in delta.Stie cineva vreo pensiune buna? [ma...? (mai mult)
Era un anime pe animax cu niste extraterestrii care veneau din spatiu si un licean cu i casca care se transforma in costum ii trimitea inapoi! Cum se cheama?
Care a fost cel mai ciudat vis al vostru?
SaLzZa! care stiti niste melodii misto sau la moda
Am 15 ani si sunt confuza in legatura cu prietenul. Sunt de 4 luni cu el. Din ultimele 2 luni s-a schimbat mult.Nu mai e ceea ce era.Nu ma mai suna asa des.Si zice ca nu a putut ca a avut treaba toata...? (mai mult)
Ce somnifere cunoasteti puternice dar s nu fie pe reteta la farmacie? mersi anticipat
Care ar fi cadoul ideal pentru o femeie de 20 ani?
Fetelor, de ce vreti sanii foarte mari?
Cand eram mai mica ma jucam un joc cu pizza pe tot ecranul.Erai un baiat care te urcai pe o motocicleta si duceai cutii cu pizza la oameni. Aveai si o harta.Imi puteti spune cum se numeste jocul? Daca stiti....? (mai mult)
am si eu o intrebare[mi-a fost rusine sa o pun]. Sambata plec la mare si stau pana in august. Daca luna asta mi-a venit pe 1 pe cat o sa`mi vina luna viitoare? Multumesc!
Hello TPU:) In PES 2010 se poate simula cu succes? Ma chinui de 2-3 luni in aproape toate fazele si iau galben:)). Dau fundita:)
Exista vreun program prin care pot trimite un e-mail cu aspect de scrisoare, sau atasament? Multimuesc!
Auziti imi puteti spune si mie va rog furmos cam cat costa un ceas smarty? Din acela colorat care e acum in trend.As vrea sa imi iau si eu unul si am inteles ca se gasesc in mall.uri.am intrat pe...? (mai mult)
Am o problema. Ieri am primit 2 pisoi sa ii cresc pentru o batrana ca ea sta la bloc si nu are cum sa ii tina si mi i-a dat mie.Sunt doi pui de pisica foarte mici dar sunt foarte salbatici si i-am pus...? (mai mult)
Am si eu o intrebare pentru cei care au cont pe facebook si au habar cat de cat despre el.Am folosit aplicatia 21 questions si am raspuns la intrebari legate de altii.Pana aici toata treaba e ok. Cei care...? (mai mult)
Buna all, am si eu o intrebare mi-am luat programul photoshop si vreau sa ma decupez pe mine dintr-o poza si sa ma pun langa un baiat.Imi puteti spune cum pot sa fac sau daca stiti pe youtube chesti de...? (mai mult)
Daca am primit un mesaj pe hi5 si l-am sters din greseala pot sa-l mai recuperez cumva?
Cum schimb limba in GTA Underground? Este in rusa si nu inteleg absolut nimic.Mersi!
Cu cine tineti in situatia aceasta si cum poate fi rezolvata problema? Seara, cand ne intorceam din tabara toata lumea trebuia sa se culce.Prietenul meu cel mai bun, Mihai vroia sa faca schimb de locuri...? (mai mult)
As vrea sa merg la facultate de medicina in Anglia. ce spuneti? e mai bine decat in tara?
Are cineva idee cam ce ore se fac la profilul resurse naturale si protectia mediului?
Eu vreau sa downloadez un skin pentru hi5...am downladat numai ca acum nu stiu unde trebuie sa pun acel cod:"> ma puteti ajuta? va roog dau funitsa
De ce cand vreau sa ma duc la WC ( in baile publice mai ales) chem pe alta fata sa vina cu mine? adica nu ma pot duce singura! daca nu vine nimeni cu mine pur si simplu nu ma duc nici eu! de ce?
Daca fiecare tara ar avea ca simbol un animal, ce simbol ar avea tara noastra si celelalte pe care le stiti?
Scuzati-ma ca insist dar am nevoie de ajuor in problema mea urgent:pe Dolce Nickelodeon merge doar pe romana si ei au spus ca e de la satelit. Ce sa fac?
Cand se sarbatoreste Sfantul Andrei?
e cineva din Predeal, care locuieste langa gara?
Cum ne mentinem bronzul mai mult timp? De preferat sa raspunda cei ce au incercat ceva si chiar a dat roade! Si fara copy-paste de pe google, caci nu m-ar ajuta deloc! Multumesc anticipat!
Cat costa biletul la metrou si la troleu in Bucuresti?
Ce moment emotionant... http://www.sport.ro/stiri-sexy/video-in-lacrimi-casillas-a-sarutat-o-pasioanal-in-direct-pe-sara-carbonero.html
Cum a fost clasa a 5-a dupa parerea ta?
Ati fost plecati in strainatate? daca da, unde? cum a fost experienta:D?
Voi credeti ca in 2012 va fi apocalipsa? Ce stiti despre acest lucru? Sincer eu nu prea cred dar vreau sa aud pareri. funda:)
Salutare tuturor am o intrebare de fapt mai multe dar pe acelasi subiect La profil veterinar se da mate romana si la alegere bio chim si fizica la mate de unde pot face rost de vriante? la romana...? (mai mult)
Fundita:* Mi-am instalat Sims 2 si cand vreau sa ma joc imi zice ca "Failed to find any DirectX 9.0c compatible graphics adapters in the system! Please make sure do you have a DirectX 9.0c compatible grapgics...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi in Ploiesti sneakeri pentru fete?
Va rog frumos ma puteti ajuta si pe mine rapid:)? va rog frumos.'Imi dai si mie un site unde sa descarc puzzle express e foarte frumos jocul. l-am mai avut in calculator dar l-am sters din greseala....? (mai mult)
Cand apare episodul 5 din true blood, sez 3?
Are cineva id urile unor pers din thailanda? daca da, va rog sa mi dati si mie...multumesc:)
Heii:x Am nevoie de niste stausuri frumoasee;;)Dar sa fie originale.Plsss:-* Mersii>:D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!