Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 23 Decembrie 2025 sunt:
Care sunt melodiile voastre preferate? Vreau si eu melodii mai vechi.plss...foonda:*
Imi puteti trimite poze cu parintii lui Demi Lovato? Prin link daca se poate
Cum pot sa pun o imagine la comentariu pe Lady popular?
Ati auzit? David Deejay sparge gheata in Australia. E si in circuitul marilor DJ din lume!
Este adearat ca femeile cu strungareata sunt ori rele ori c*rve? Am auzit asta de cateva ori, as vrea sa stiu daca este adevarat :). Scz pentru cele care au strungareata ^^
Cine castiga campionatul mondial dintre spania si holand? raspuns corect 500euro pe loc?
in jocul Miss bimbo, cum se fac banii?
Am si eu o mare problema.Am 15 ani si 2 luni si am o problema cu sanii.As vrea ca sa-i am mai mare macar cu 3 numere. Ce as putea sa fac ca sa ii am un pic mai mari dar sa nici sa nu ma ingras ca sunt putin...? (mai mult)
Am o problema si sper ca ma puteti ajuta cu niste raspunsuri.In vacanta aceasta, am fost in Austria pentru 10 zile, si acolo l-am cunoscut pe baiatul unor prieteni de familie de-ai parintilor mei.Eu am...? (mai mult)
In timp ce faceam sex. s-a rupt prezervativul ...nu cred ca m-am terminat ...am ramas socat. ceva pareri?:)
Cand vreau sa trimit un mesaj cuiva il scriu da imi spune ca trebuie sa scriu e-mailul da unde?
Ce preferati marea sau muntele`? Argumentati`:*Funda:*
Ce se poate face cu punctele TPU?
Cum este sa fi vedeta? Stau asa si ma gandesc cateodata cum au avut unii noroc sa ajunga vedete la Hollywood atii mari fotbalisti si au avut probleme mari de sanatate cand erau mici.Cum o fi sa fi printre...? (mai mult)
Salut.Am scapat telefonul in apa. Un Nokia E51. Exista cumva o sansa sa mai mearga? Am observat ca atunci cand il deschid se aprind niste lumini, dar display-ul e negru...
Heiiiiiiii`:D cine sjtie ceva jocuri frumoase [multiplayer] de downloadat? :d
Dati-mi va rog pprecle pentru numele olga va rog sai cit mai repede
Cine ma poate ajuta si pe mine sa ii explic unui prieten cum secoase a goblen?!
Cine stie ce materii sunt in clasa a 9-a pe profilul filologie-bilingv engleza? multumesc!
Salut.Imi puteti da o lista de RPG-uri(role-playing-game)?
Cat la suta apa contine un pepene rosu?
Cate funde trebuie sa ai exact ca sa devii expert TPU? Si se intamla automat sau cum? Trebuie sa faci ceva cand ai numarul respectiv de funde? mersi anticipat...
De ce la metin2gx cand intru in joc imi apare o eroare la care scrie :failed to load image(filename:d/ymir work/ui/pattern/Board_Corner_RightBattom.tga) ce sa fac help dau funta urgent
Va rog dati-mi si mie un sait unde sa pot vedea Naruto cum trebuie, fara sa trebuiasca sa cumpar cont:(. Imi trebuie de la sezonul 6 in colo.
De ce nu mi se deskide jocul IMVU? l-am` downloadat dar cand dau click pe el zice: Illegal System DLL Relocation The system DLL user32. dll was relocated in memory.The apllication will not run properly.The...? (mai mult)
Tocmai mi-am facut acc pe youtube si nu stiu sa-l folosesc. Imi puteti spune cum downloadez alte video, cum pot lua si pune pe acc meu si ce mai trebuie sa stiu?
Care este cel mai mare avion din lume? fundita!
Pana acum am fost o fata timida, dar pe masura ce imi propun devin mai nepasatoare. Am cunoscut un baiat care m-a ajutat sa ma schimb complet, sa am incredere in mine, lucru pe care nu il credeam posibil....? (mai mult)
Dau funda primului raspuns:D Cum pot afla pe TBU cine mi-a considerat raspunsurile folositoare/nefolositoare/stupide etc?
Salut, stie cineva unde pot vedea toate sezoanele din pokemon in romana?
Cum pot lua imagini din videoclipuri
Mi-am cumparat un caine ciobanesc caucazian mascul si nu stiu ce nume sa ii pun ma puteti ajuta va rog?
As dori si eu sa creez un aspect de profil.Cine ma ajuta?
As dori sa imi dati si mie cateva nume de programe cu care aflii ce vorbesc prietenii pe mess. daca sunt.pls
Salut plizz ajutati-ma care stie care este Numarul de INFO (INFORMATII) de la CFR plizz ajutati-ma ca vreau sa stiu cat costa un bilet de elev la sageata
Buna imi dati si mie un link cu jocul new star soccer 2010? Fundaitza :X:D
Vreo fata pe sit de la satele din jud giurgiu?
Stie cineva cum se numeste melodia aia din reclama de la tv la Orange Young?
Instructiuni de crear a unui profil pe hi5.Cine stie sa imi zica si mie.Tot ce trebui sa fac.
Care emoticoane de pe mess vi se par cele mai aiurea?
La ce nr sun daca vreau sa aflu cate minute am? sunt pe abonament la orange
Puteti sa-mi spuneti bancuri cel mai bun banc va primi fundita sper sa aveti bancuri tari ca alfel nu va dau.
Voi ce parfumuri folositi?:D...ma refer la baieti:))...si la fete ce parfumuri de baieti le atrag?:>:>:>:))) dau funda pentru cel mai bun raspuns:X.
Am un baiat in clasa mea care a fost cu mine dar asta a fost ceva trecator sin cauza colegilor mei care au inventat chiestia asta nestiind ca mie chiar imi place de el. dar peste doi ani am fost cu el ne...? (mai mult)
Unde se pot gasi produse Hello Kitty? La magazin sau la ce? Imi da careva?
Barbatii suporta sa se epileze pe picioare?:))
Buna dragii mei.:-* Ce parere aveti voi? Cine dintre userii siteului TPU s-ar incadra la categoria cei mai amuzanti? Astept raspunsuri cit mai sincere.:)
Cum pot schimba diamantele in bani pe lady popular.pls help me!
Ce mai faceti in vara asta? Distractie? Shopping? Drumetii?
Cum fac la vlc media player sa nu'mi mai apara subtitrarea? La celelalte e simplu - click dreapta si deselectez subtitrarea. Dar la asta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
Aurel100009 întreabă:
tonyc7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
American Dad
Si voi ati fost cuceriti de Stan, super tatal american? Dovediti chiar acum ca sunteti fani adevarati!