| # Soranna :x a întrebat:

Ce preferati marea sau muntele`? Argumentati`:*Funda:*

Răspuns Câştigător
| Daiana90 a răspuns:

Marea pentru ca iubesc apa:X:X:X.

6 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Prefer oricand un weekend la munte la cabana decat cazare la mare. La mare e prea multa lume si e prea comercial. La munte ai parte de liniste si te relaxezi cu adevarat. Si la munte in singuratate alaturi de cei mai buni prietei sau persoana iubita pentur mine suna mult mai bine decat la mare.

| cristi202 a răspuns:

De ce sa aleg intre cele doua? Ambele isi au frumusetea lor. Marea - soarele arzator cu apa calda numai buna de balaceala, mai ales ca, daca esti un bun inotator, ai si unde sa inoti, si bronzul ei, care e mai mult decit sanatos, muntele - cu linistea lui, cu perspectiva vederii si frumusetile care iti incinta privirea. Nu as sti ce sa aleg in cazul in care ar trebui sa o fac. Nu asa au stat lucrurile si in familia mea - ani de zile am mers doar cu mama mea la mare, pentru ca tatalui meu ii placea doar la munte (el a fost un om al muntelui).

| luciana200972 a răspuns:

Muntele pentru ca aerul este curat, peisajul este mirific, poti face si plaja dar ai si ce vedea nimic nu se compara cu mirosul de pin, si satisfactia de a urca pana in varf, eu intotdeauna aleg muntele, este deadreptul fascinant si nu ai timp sa te plictisesti si intotdeauna vezi ceva nou si poti face mereu altceva

| 4242 a răspuns:

Alege ceva sa le combini pe amandoua soarele iti poate face rau daca ploua e zi pierduta iti recomand slanic ph, sovata au lacuri sarate piscine si munte de sare e frumos sper sa ti fie de folos

| HeleneKess a răspuns:

Depinde cat iti permiti.


la mare daca esti extravaganta si vrei un bronz frumos+balaceala. Daca te pricepi chiar si castele de nisip
la munte daca iubesti natura.Cheama-ti cativa prieteni si mergeti pe munte... poate chiar cu cortul!

Eu le prefer pe amandoua, dar tot la munte parca e mai distractiv. S-a inventat piscina! :-D

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Muntele(mai ales vara). este aerul curat, faci un gratar chestii trestii...winking dar sa fii cu prietenii, cu familia nu e chiar asa misto.fiecare cu preferintele lui.