Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 25 Decembrie 2025 sunt:
Salut plizz ajutati-ma care stie care este Numarul de INFO (INFORMATII) de la CFR plizz ajutati-ma ca vreau sa stiu cat costa un bilet de elev la sageata
Buna imi dati si mie un link cu jocul new star soccer 2010? Fundaitza :X:D
Vreo fata pe sit de la satele din jud giurgiu?
Stie cineva cum se numeste melodia aia din reclama de la tv la Orange Young?
Instructiuni de crear a unui profil pe hi5.Cine stie sa imi zica si mie.Tot ce trebui sa fac.
Care emoticoane de pe mess vi se par cele mai aiurea?
La ce nr sun daca vreau sa aflu cate minute am? sunt pe abonament la orange
Puteti sa-mi spuneti bancuri cel mai bun banc va primi fundita sper sa aveti bancuri tari ca alfel nu va dau.
Voi ce parfumuri folositi?:D...ma refer la baieti:))...si la fete ce parfumuri de baieti le atrag?:>:>:>:))) dau funda pentru cel mai bun raspuns:X.
Am un baiat in clasa mea care a fost cu mine dar asta a fost ceva trecator sin cauza colegilor mei care au inventat chiestia asta nestiind ca mie chiar imi place de el. dar peste doi ani am fost cu el ne...? (mai mult)
Unde se pot gasi produse Hello Kitty? La magazin sau la ce? Imi da careva?
Barbatii suporta sa se epileze pe picioare?:))
Buna dragii mei.:-* Ce parere aveti voi? Cine dintre userii siteului TPU s-ar incadra la categoria cei mai amuzanti? Astept raspunsuri cit mai sincere.:)
Cum pot schimba diamantele in bani pe lady popular.pls help me!
Ce mai faceti in vara asta? Distractie? Shopping? Drumetii?
Cum fac la vlc media player sa nu'mi mai apara subtitrarea? La celelalte e simplu - click dreapta si deselectez subtitrarea. Dar la asta?
Cum asi putea sa imi conving paritii sa imi cumpere scuter:))? am 15 ani:X ador numai la asta ma gandesc odata mi-a venit chiar mie sa strang bani sa cumpar:)) dar nu am cum...:) ma puteti ajuta va rogg:X? (mai mult)
In ce magazine din Timisoara pot gasi BlugiConici(cu turu lasat)si la ce pret?
Ce format au filmuletzele de pe youtube?;;)
Stie cineva alte jocuri world in afara de metin2 si 4story?
De unde pot downloada Zuma Deluxe gratis? :)
Va rooog, spuneti-mi tot ce stiti despre: Debby Ryan!
Cum pot sa folosesc codul de la ourworld.com pe facebouck ca nu ma lasa decat daca is logata pe facebouck da nici asa nu ma lasa.Plzzz.ajutor! dau fundita.
Fete din municipiul Suceava, care nu prea au cu cine iesi afara? Am 15 ani si nu prea am prieteni. Lasa`ti id.
Oowww... salut:D am parul foarte des si foarte...(nu pot sa spun ca e cret ) dar e intre. si urasc chestia asta fiindca e intre cret si drept x-( asa.nu stiti cum pot sa il am mai drept fara placa.(doar? (mai mult)
Care actor din twilight este preferatul vostru?:-/
La care ii place metin:-& Eu il urasc:-& Nustiu ce vedeti la un joc asa tampit:-& Deci la cine ii place?:>:-&:))
Imi puteti spune si mie va rog frumos cateva jocuri online care nu necesita download? Without Ourworld, am jucat dar s-a schimbat si numai e la fel ca inainte :( Astept raspunsuri va rog :x
Echipa preferata de fotbal din Romania?;;) si de ce?
Am o problema. Acum 5 ani am vazut-o pe o prietena de-a mea cu cineva si m-am dus si eu la ea si am intrat in vorba cu ea sa aflu cine era baiatul de langa ea. Ea imi zice cum il cheama nu mai...? (mai mult)
Dati-mi si Mie melodii In engleZa, Care sa aiba Ritm. Dance, Etc. Dau Fundita la cele mai Multe! :-*
Buna :) Cum se trimit solicitari de prietenie pe deviantart?
Cine stie niste filme gen Comedie-love? Care sunt filmele voastre preferate sau ce filme v-au marcat?
Cum se numeste melodia aia pe care a cantat-o selena gomez impreuna cu fratele ei justin in magicienii din Waverly place cand a facut trup acu justin fratele ei cand a trebuiet sa isi aleaga planul B stiti...? (mai mult)
Care ati vazut filmul " A walk to remember " cu Mandy Moore? V-a placut? Care ati plans la el? ( eu da T_T ) Mai stiti filme de genul acesta?
Intrati pe hi5 si scrieti la search ANDREEA POMIAN. O sa va apara 2 persoane. Dati click pe cea cu tricoul alb si spuneti-mi ce parere aveti despre felul in care arata acea persoana. E foarte important!...? (mai mult)
Cand apare episodul 4 din true blood sezonul 3? multumesc
Poate sa imi spuna si mie cineva ce inseamna Motivul suspendarii: Abuz de voturi... adica ce a facut de a fost suspendat din cauza asta? Eu nu am fost suspendata dar am vazut la mai multi utilizatori si? (mai mult)
Ce are hi5`ul? Imi apar toate pozele aiurea si are un format foarte ciudat.Asa va apare si voua sau are pc`ul meu probleme? Fundita.
Are cineva nevoie de un babysitter ieftin in jud is.:D:D. Experienta 2 veri :P...
Ce are hi5`ul? Imi apar pozele aiurea, are un format foarte ciudat.La voi este la fel sau am eu o problema cu pc`ul? Fundita.
Daca ai mai avea numai o zi de trait care ar fi ultimele 3 lucruri pe care le-ai face?:)
Care sunt cele mai tari somnifere? diazepanele? sau?
Care este diferenta de fus orar dintre Romania si Afganistan? Am intrat pe google si imi da variante diferite.
Ce bancuri faine si scurte stiti? se accepta si lungi :)):D
Cum se numeste "tencuiala" aia data peste polistiren?
Http://www.babylon.dp-net.ro/2010/03/30/inna-se-face-de-ras-in-ungaria-%E2%80%93-engleza-ei-este-%E2%80%9Cde-balta%E2%80%9D/ Si a primit la RMA (romanian music awards) 5 premii.:-j Cum vi se pare Inna?! Esti...? (mai mult)
Cine credeti ca va castiga Finala Campionatului Mondial de Fotbal? Spania sau Olanda? Eu merg cu Olanda.
Id-ul lui mileyu cyrus? cine il are?
As vrea ceva ex de jocuri cu avioane de razboi supersonice nu imi plac cele vechi. Era un joc vechi se numea royal si nu mai stiu cum poate ma ajutati. Merci!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
cipanella întreabă:
Neagracaceara întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!