Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 25 Decembrie 2025 sunt:
Cei care joaca Ow(Our World)...am auzit ca pot primi 10 gems si de pe facebook(am cont) am instalat toolbarul OW si primesc 10 gems dar am vorbit cu o fata si ea zice ca primeste 20 gems.10 de pe toolbar? (mai mult)
Salut imi ziceti si mie va rog cum se cheama melodia de la final de la filmul "clasa de tantalai"? mersi :D era ceva rock
:) Am nevoie de un nume de blog, site, ceva, pentru o prietena clasa a 10a. Ea vrea ceva de genul "Jurnalul unui pierde vara" sau " Wahaha’s Jurnal" sau "Za blog/sait". Blogul nu va fi un jurnal.Va...? (mai mult)
Daca acum o vedeta(baiat pentru fete)/(fata pentru baieti) ar veni sa stea o zi cu tine, pe cine ai alege si ce i-ai spune neaparat?
In metin2 cum fac capturi pe ecran(poze) sau videoclipuri? Imi trebuie cumva un program sau ceva de genul?
Preferati sa va pregatiti pentru o meserie care va atrage sau pentru una,, de viitor,,? Conteaza opinia parintilor, a prietenilor sau a oricui cand va ganditi la viitor?
Funda:XBuna TPU! Am o problema cu Youtube...nu stiu ce are.cand dau sa vad un videoclip nu merge.merge cateva secunde si apoi se opreste!:(spuneti-mi si mie de ce...
Pt. fetele care joaca lady popular :D Am facut primul curs.[ baker ] si trebuia sa il termin la ora 15:48 :) acum e 16 : 07 si inca nu l`am terminat.:-s de ce?
Zilele trecute am auzit expresia : "nu mai manca ciuperci!" ce dumnezeu inseamna?
Jocuri gen metin, in afara de 4story ca`l urasc`! cel fai fain are funditSa`:x
ce e cu "le tour de france"? se pare ca toata lumea stie ce e cu chestia asta, numai eu nu:|.
I-am trimis un email Ralucai [contact] si nu mi-a raspuns nici acum. I l-am trimis acum cateva zile aproape o sap.:d.Cat trebuie sa mai astept ca sa-mi raspunda?
Cum sa fac ca hamsterul meu sa nu mai fie speriat?
Spuneti'mi si mie mel vechi de dragoste in spaniola de preferat dar poate sa fie si in alta limba ( ex: italiana, engleza)... fundita pentru cel mai bun raspuns.;)
Cu ce fel de somnifere au un efect mai bun cind vrei sa te sinucizi? cum se numesc?
Imi puteti spune ce cuprinde profilul stiinte ale naturii?
Esti tanar, abia major, iti place mult sa calatoresti, esti pasionat de gadgeturi si tehnologie, iti place oarecum chiar si Romania... Sa zicem ca ai si o masina, dar oricum iti place sa calatoresti? (mai mult)
Cati ani are Adela Popescu
Am auzit cu totii de vartejurile din lacuri(balastiere), rauri, etc...Langa orasul meu este un lac si s-au inecat cativa oameni acolo, politia tragand concluzia ca de vina au fost vartejurile! Intrebarea? (mai mult)
Buna am o gramada de carti veci, haine noi si accesori care nu mai am unde sa le tin, pe ce site. uri as putea sa le vand? multumesc
Cum pot sa fac si eu rost de bani in 5 zile(are careva vreo idee):)) ca vreau sa ma duc la mare:)) si trebuie sa mai stranga bani
Am 14 ani si sunt virgina daca imi bag O. B.-uri ma dezvirginez?
La cati ani v-ati dus singuri/singure(cu prieteni) la mare?
Are cineva idee cum se numeste melodia din clip? http://www.youtube.com/watch?v=yVBsl2RiIEQ
Mai stiti ceva jocuri asemanatOare cu IMVU? funda :)
Hi:) voi la ce ora va culcatzi?
Cum imi pot sterge contul de pe TPU ?
Cum pot sa-mi sterg cond d p hi5?
Are cineva cont pe lady popular? Sa fie la un nivel avansat, care nu'i mai trebuie contul? sa mi-l dea si mie.
Ce as putea posta pe blog?
Cine imi da id lui/ei sa vb pe mess? Vreau sa imi fac prieteni:D
Care e culoarea ta preferata?
Cum poti sa-ti faci un site? Sau un blog ceva. Dau fundita la cel ce explica cel mai binee Multumesckk
Vreau si eu niste filme cu: Ashley tisdale Vanessa hudgens Miley Cyrus Demi Lovato Selena Gomez Va rogg! Funditssaa
Daca jucati Ourworld adaugati-ma. Sunt ImpErIaL EmO :P
Care imi zice si mie care e ce-l mai bun-program de facut clipuri, Capture?
La ce numar trebuie sa suni la orange ca sa dai de un operator?:))
Salut cine ma poate ajuta cum sa trimit pe lady popular diamante sau dolari de la mine la o alta domnisoara?ajutati-ma va rog dau funditza
Fundita! care stie un club de modeling din galati?
Salut cine locuieste in galati cartierul micro 40?
Vreau si eu sa scot niste fotografii de pe un filmat facut de mine! Ce program imi recomandati?
Cum se poate sterge un id de messenger? funtitzaa
Ati citit stirea asta? http://www.stireazilei.info/realitatea/connect-r-dj-morris-i-david-deejay-doneaz-bani-i-haine-pentru-sinistra-ii-din-moldova/ este foarte dragut acest gest pe care il fac ei...? (mai mult)
Aveti idee cum pot sa scriu cu "arial","comic" la status? multumesckk! Funditssaa
Ati cautat vreo data id-uri ale unor celebritati straine? Eu am gasit multe pe net, insa nu cred ca ar fi adevarate. Ce id stiti? Eu l-as vrea pe cel al lui bill kaulitz(tokio hotel)-dar nu billdevilish...? (mai mult)
Ce parere aveţi despre Lady Gaga şi stilul ei?
Care este/sunt statusul/statusurile voastre preferate? Fundita daca-mi plac si mie:-*
m-am uitat putin aseara la Miss univers Romania.Credeti ca avem vreo sansa? :)
Cum pot face sa ii creasca IQ-ul mai repede pana la 75, in afara de mini jocuri si biblioteca la Lady Popular... Fundita
De ce daca imi fac cont pe youtube spune ca emailul e folosit, ceva de genul. nu mi-am mai facut. mersi:* funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...