Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 25 Decembrie 2025 sunt:
Hey stiti ceva statusuri de genul : Stiu ca de multe ori te'am ranit dar... sau ca de multe ori te'am suparat sau enervat... :)cele mai frumoase-funda
Cum pot sa dau comentari cu imagini la Lady Popular? dau fundita...
Am o catelusa cane corso de 1 luna. Ce nume sa ii pun?:)
Acum 1 luna am primit un stepper cadou. l-am folosit vreo 2 saptamani dar am renuntat la el pentru ca mi-era lene sa fac exercitii.as vrea totusi sa stiu la ce ajuta minutele alea de "stepperit" pe zi:D....? (mai mult)
Cand este intalnirea bobocilor la liceul Benjamin?
Intrebarile puse se mai pot sterge?
cine are cont pe sunphoto?
Salut, as vrea sa fiu cit mai rebela ce m-ati sfatui? Ms dau fundita celor mai interesante sfaturi!
Caut cont pe virgo metin 2 pe regatul rosu.Nu am pretentii la iteme doar lvl sa fie mai mare de 24 - 25; ) nu conteaza caracter, grad. Daca vreti scrieti In mesaj privat.Va rog am nevoie urgent de...? (mai mult)
Licee pedagogice bucuresti.medie intrare
Lady popular joc de 4 zile lady si acum 3 zile cred :D am descoperit ca am 33 de diamanta de unde o fi? nu am cumparat deci d unde;));))?
Cum sa tin ocupata o prietena ca sa nu ma streseze cu buzz-urile pe messenger?
Fundita} Acum vreo' 3 zile o venit un tip sa-mi instaleze nu stiu ce program pentru tata... Si eu avem antivirusul avast si ala o zis ca nu-i bun Si mi o bagat un alt antivirus : Kaspersky si antivirusul? (mai mult)
Nu stiti de unde pot sa-mi cumpar un mp3? Nu vreau sa fie foarte sofisticat, nici scump. Nu conteaza daca e nou sau second. Eu sunt din Botosani si daca sunt site-uri care le livreaza pls.Multumesc anticipat....? (mai mult)
De pe ce site pot downloada Step Up 2?
luna asta pe 22 e ziua unei prietene bune, de fapt celei imi bune prietene pentru mine e ca o sora :X e o fire rebela si ii plac lucrurile astea gen ``groaza`` ma ajuta si pe mine cineva cu vreo...? (mai mult)
Sunt cam noua pe aici si as dori niste site-uri de jocuri virtuale pentru fete fara imvu sau dolidoli. Dau fundita pentru cele mai frumoase site-uri de jocuri virtuale pentru fete.
Cum isi petrec ziua boscetarii? Ce mananca, ce beau? Cum traiesc?
Cinerva mi-a dat o cerere de prietenie pe hi5.Asta inseamna ca si eu am hi5?
Cum pot gasi prietenul din italia or.Fogiia via casteglione Nicola Ercolino, fratele Luca e avocat
Stie cineva de la ce varsta poti deveni paramedic SMURD si in ce consta acest serviciu? Dau fundita
Daca ati caracteriza Romania printr`un cuvant care ar fi acela?;)
:) Am o intrebare cum poti sa schimbi parola de la hi5 (daca poti) :D. fundita la cel mai bun raspus!
Va rog sa ma ajutati.Am intrat in control panel -remove programs si din greseala am sters volumul si nu stiu ce sa fac am catat mult pe net dar in zadara, nu imi apare nici in partea dreapta jos, dar...? (mai mult)
Intrebare pentru cai care joaca ladypopular Va rog mult de tot sa ma ajutati: Am si eu cont pe ladypopular dar cand ma duc la wardrobe si dau te tops de exemplu imi apar hainele dau click pe una...? (mai mult)
Unde pot gasi programe de scurtat sau falsificat melodii?, trimiteti-mi link. Dau fundita la cel mai bun raspuns!
Deci am nevoie de cineva din Iasi, Craiova, Bucuresti care le are cu baschetu si cunoaste echipa! neaparat! :( (la cei din bucuresti vreau sa stiti echipa care tocmai a venit in div. A) Va astept la id...? (mai mult)
Hi! Am si eu o intrebare...La profilul turism si alimentatie la ce se da bac? Astept raspunsurile voastre... Pupici!
Ce melodii ai in telefon?
Am si eu o intrebare: Daca dupa ce termini indemnizatia de somaj dupa 6 luni trebuie neaparat sa te angajezi?
Lil Wayne este gay?:| Am vazut si eu poza dar nu cred ca este el.De ce? Nu e plin de tatuaje nici pe maini nici pe spate, iar celalalt nu este Birdman pentru ca e mai uratel decat acela din poza :)).
Ce iti place cel mai mult in orasul in care locuiesti? Mie imi place cetatea. Locuiesc in Deva.
Buna tuturor, am o nelamurire. G-dragon cantaretul corean este iubitul Darei? Sunt foarte curioasa, pentru ca il admir mult pe GD. Si mai am o nelamurire, stiti n primul concert al lui Gd, el a mimat...? (mai mult)
Mai stiti alte jocuri asemanatoare cu missbimbo mabimbo superfashionstars etc? Va rog spuneti-mi
As vrea si eu niste site-uri de jocuri virtuale pentru fete fundita
stiti pa cineva care sa cumpere argint din bucuresti?
Iti trebuie mult curaj sa te sinucizi?
Cum va ptreceti vaknta? ce faceti in tipul liber?
Nu pricep care e problema baietilor 8-|! mereu se dau pe langa tine ca si cand cu adevarat te plac dar peste cateva zile te lasa balta x-(. as vrea saprimesc raspunsul de la un baiat... de ce nu sunteti? (mai mult)
Cum ma pot debarasa de rutina zilelor? parca traiesc un dejavou continuu! multumesc
Mi-a zis cineva de un film cu Adam Sandler, comedie clar, in care el ar fi pus pariu cu taica-su ca daca ia in 6 saptamani bacu cu reluatu scolii de la cls 1 o sa-l puna pe el ceva in firma lui iar daca...? (mai mult)
La sectia r. e. i din cadrul facultatii A. S. E. la ce trebuie sa dai admitere?
Am par lung si acum vreau sa ma tund in scari, dar nu stiu daca o sa-mi stea bine. Vreau sa mi-l las mai jos de umeri. (are cineva vreo idee :-/? mersi pentu cei care ma ajuta:-*:-*:-*)
Sa zicem ca un om are monospranceana. Ar fi ceva de rau, de ras sau neobisnuit sau ar insemna ca el nu este un om ca toti ceilalti?
Buna :) Am 14 ani, 60 de kg si 1.67 sunt cam plinuta.Atunci cand vreau sa tin un regim alimentar, nu pot, deoarece imi place foarte mult ciocolata, daca nu mananc un pic parca intru in sevraj :)):)),...? (mai mult)
Azi eram afara, stateam la scara blocului. La cealalta scara, erau un grup de baietii, iar unul dintre ei la un moment dat, si-a bagat mana in pantaloni ( stiti voi unde ). Iar eu si prietena mea ne...? (mai mult)
Care ed cel mai tare metin?
Spuneti-mi si mie jocuri asemanatoare cu missbimbo ma-bimbo superfashionstar etc. Va rog spuneti-mi
Cum fac sa vad hi5-ul unei persoane din lista mea de mess? va rog sa-mi rapundeti
am mare nevoie de ajutor. vreau sa facem o sceneta intitulata "Jocul Ielelor" si cum ar veni pe un fond muzical Era - Angel http://www.youtube.com/watch?v=9FBD0OZaX5o& NR=1. Am cateva idei cum ar...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Frozen
Ai urmarit cu drag aventurile Elsei si Annei prin Regatul de Gheata? Afla cat de bine le cunosti.