Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 28 Decembrie 2025 sunt:
Buna imi puteti spune si mie cummsa fac cu photoscape-ul sa sterg anumite parti din poza sau peisajul? :)
Stie cineva cum se pot face banii la miss bimbo? In afara de jocuri si prieteni
Am instalat The Sims 2...ma jucam.si de odata am dat pe butonul de restart(pc)... dupa aceia am dat clik pe el pentru. a ma juca si mi-a aparut:"Please insert the correct DVD-ROM, select OK and restart? (mai mult)
Stie cineva un site unde sa gasesc si eu varainte propuse la examenul de bacalaureat 2010, la proba de economie? Daca ar fi si rezolvarea alaturi de varinate ar fi foarte bine dar sunt ok si variantele...? (mai mult)
Acum 1 saptamana si cateva zile m-am masturbat si i-am promis lui Dumnezeu ca nu mai fac.In ultimele 2 zile, mi-a venit sa ma masturbez dar nu am facut-o, in schimb m-am apasat acolo ca sa imi treaca...? (mai mult)
Este o intrebare adresata baietilor. Cum v-ar placea sa va astepte iubita dupa o zi grea de munca? Detaliat, va rog.
Buna! Ce nume potrivit ar fi pentru o catea mare de rasa,(Hasky)? Dar pentru un caine,(tot Hasky)? :S:S:S:S:S:S
Buna! Ce rasa de caine va place, si ar fi potrivita pentru mine:stau la curte, nu-i asa de mare curtea, am spatiu pentru joaca.Am un Hasky numita Maya, dar mai vreau inca un caine:) Va rog, spuneti-mi!...? (mai mult)
Ce ati face daca ati castiga la loto marele premiu?:)
Hey ce sonerie va suna la tel? : D ca nu mai stiu ce sa pun :) mersii dau fundita x_X :)
Ati observat ca intrebarile anonime nu mai apar pe site?
Imi puteti spune ce cuplu de la "Nora pentru mama4" va place?:x:)
Care sunt tenelovelele voastre favorite?
Spuneti-mi si mie site-uri de unde pot dowloada sims 1, 2 si 3 va rog frumos.Multumesc!
Cine credeti ca va cistiga campionatul mondial 2010?
Cum se num mel de pe urmat site http://www.youtube.com/watch?v=KhmYVv2V_Bk
acum am inceput a joc"lady popular". vreau sa'i aleg parul, numai ca domnisoara mea, are o fundita albastra pe cap...cum o pot lua? pliz help
pentru cei care joaca "lady popular"...acum mi-am facut si eu cont, da nu pot sa aleg un nume...am incercat n* nume, da imi spune "Numele este luat deja "ce nume sa pun? help dau fundita cel mai? (mai mult)
Cum e in liceul grigore cerchez?
Salutik La toti prietenii.am si eu o intrebare, cum se trimit mesaje private unui membru pe twitter... o sa fiu ff recunoscatoare daca imi spuneti
Ce materii vor fii pe clasa aVIa?
LA ce ora va fi shoul cu monstertruck la real din calea aradului Oradea
Intrebare pentru cei din judetul Arges care au terminat clasa a opta: cine a optat pentru Zinca/Bratianu/Odobescu, ce medie de admitere aveti si la ce profil vreti sa intrati?
Ce parere aveti despre expertii TPU?
Englezii cu asa fotbal spectaculos, tot nu inteleg de ce in ultimele decenii nu reusesc sa castige mai nimic, vreun titlu european sau mondial! totusi cam care ar fi explicatia, comparand cu alte tari...? (mai mult)
Sal.inainte am gasit un site super fain de iti pune-ai o poza si o puteai face cu inimioare si tot felul de kesti. dar nu imi mai amintesc care era adresa.pls cine imi zice ii
Nu e nimeni pe acest site doritor sa imprumute cartile "twilight" cerand altceva in schimb. Orice altceva? [Bucuresti]
Sunt foarte trista :( S-a terminat sesiunea si prietenul meu a plecat de jumatate de ora la el in orasul lui. Eu mai trebuie sa raman pana joi ca m-am am niste examene de dat. Faza e ca suntem din orase...? (mai mult)
De ce nu mi se mai aduna puncte pe TPU? De o saptamana nu mi se aduna si am primit fundite, am raspuns la multe intrebari dar nimic. P.S.am contactat si aministratorul.
Ati fi de acord ca Stelian Tanase si Cristian Tudor Popescu sunt cei mai competenti comentatori/analisti politici?
Am şi eu o nedumerire. Oare de ce toată lumea s`a obişnuit să folosească englezisme gen "ce sweet", "honey", "cute" sau mai ştiu eu ce? "OK" îl foloseşte toată lumea. Dar, sunt unele persoane...? (mai mult)
De exemplu am simbolurile astea.♡ ☜ ☞ ♦ ♦ ◦ eu vreau sa fac o forma. O fata, o minge, pe Michael Jackson. Ce program stiti ca sa faca din astea?
Cum poti hipnotiza pe cineva? Chestia asta chiar functioneaza.>?
:) Unde pot gasi o poza cu vila de 9 sute de milioane de euro a Elenei Basescu?
As avea nevoie de niste sfaturi, m-am despartit de prietenul meu si vreau sa ne impacam, il iubesc foarte mult! cum sa procedez?, 10x :-* ( fundita)
Buna, Ce as putea face sa slabesc vreo cateva kg. Nu mananc dulciuri, dar mai beau ziua cate o cafea dar o beau dulce...:) Voi ati tinut vre o dieta? a functionat? Please help me!:D Am 15 ani jumate,? (mai mult)
Cum as putea sa fac un joc, make up, dress up? Un tutorial, ceva? Va rog frumos! Funda
Buna :) unde pot gasi mai multe chesti gen:ઇઉ ઇઉ ઇઉ era un site da nu il mai stiu :( ma puteti ajuta voi?:)
Poate fi Lady Gaga mai ciudata decat apare in ultimul videoclip? Circula zvonuri ca ar fi o urata in realitate de asta se machiaza si costumeaza in halul acesta?
Astazi am fluturasi in stomac va dau si voua cativa, cine mai zboara cu mine azi? Imi place mult ce se intampla...cu noi Cand viata capata un sens cand...cand suntem amandoi Tu ca un rasarit de soare,? (mai mult)
Cum imi pun imagine virtuala la sims 2?
Buna' Cum fac ca sa nu imi mai apara sa pun parola atunci cind deschid calculatoru'?
Care sunt melodiile cele mai ascultate la ora actuala?:D
Cine are idei de niste statusuri scurte in engleza? Dar sa fie supeer
Azi am fost cu prietena pe plajă şi, am observat cu coada ochiului că fetele nu mă mai sorb din priviri ca altă dată. Este posibil să nu mai fiu aşa sexy precum mă cred, sau or fi fost intimidate...? (mai mult)
Credeti ca sunt reale aceste spuse? Daca te dai cu oja ea o sa iti manance din unghii.Este adevarat?
Unde pot sa gasesc expresii uzuale in limba engleza? (travel, vacantion, traffic, another) dau fundha
Cum pot downloada de pe youtube? vreau sa iau toata telenovela sortilegio fara virusi si njush de unde...mersi frumos/...
Salutik prieteni. Dati link sau scrieti niste statusuri trasnet de haioase.Ms ff mult...
Cine are filmul "sinur acasa 3" sau "singur acasa 4"? va las id meu: georgyanaa01_94
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian008 întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dragon Ball
Esti un fan adevarat al anime-ului Dragon Ball? Hai sa vedem cat de multe stii despre Son Goku, Piccolo si restul personajelor fantastice!