Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Cam cum sa ma imbrac afara? Ceva obisnuit dar frumos :x.
Ce site-uri unde pot citii carti online stiti?
Salut am o problema mi-am luat un telefon Sony Ericsson W205 de 3 luni si azi ma plouat foarte tare si telefonul sa udat si acum nu-mi mai merg tastele la el (niciun buton) ce sa fac cu el? Am garantzie...? (mai mult)
Poate unii dintre voi o sa spuna ca sunt inapoiata, dar ce inseamna semnul xD? Multi il folosesc pe facebook si pe mess si nu prea am idee ce e :|
Nu stiu ce se intampla, de o saptamana raspunsurile mele nu se mai acumuleaza si numarul ramane constant.Stie cineva cum sa rezol aceasta problema? Multumesc!
Cine credeti ca este cel mai bun actor de comedie al secolului 21?
Hey...Ma poate ajuta si pe mine cineva cu completarea unui chestionar?(de preferat tipe.trebuie doar sa raspunda la o intrebare) add:vampire.helena
Vreau sa scanez o foaie si sa o pun pe calculator, nu sa imi faca o copie pe alta foaie! Cum sa fac sa fie in calculator? Vreau sa scanez o poza sau un test si sa fie in calculator!
AM DOWNLOADAT EmpireMT2 dar cand incerc sa intu pe cont imi scrie "server down" si am inteles de la niste prieteni ca ei pot intra pe server. Stie cineva ce are? Multumesc!
Cum se numeste melodia de la acest videoclip? Funda http://www.youtube.com/user/AndreeaDisney#p/a/f/0/pS3vz1yfyLs
Va rog imi puteti spune niste bancuri? Filmulete ceva, sa ma inveselesc? 8-| Sau. sa povestiti intamplari de-ale voastre?
Imi spuneti si mie va rog niste rime in engleza ( trebuie sa fac o poezie) :D:D Ms
Stiu ca nu prea am fundite dar cam cate funde trebuie sa ai pentru a deveni expert TPU? funda:D
Ati folosit vreodata argila (uz intern) pentru ce afectiuni si ati observat efecte pozitive?
Eu in fiecare dimineata de fapt in fiecare zi mananc iaurt cu musli.si as vrea sa stiu daca ingrasa sau este bun? Si ce sa mananc ca sa mentin in forma? funda:*
Cine este interesat sa-si faca reclama la blog? Am si eu un blog si vreau sa facem schimb de url-uri.
Hi! ce melodie ascultati acum!
Cunoste cineva un site unde pot vedea vechile desene de pe Cartoon Network?
Stiti cumva unde este o sala de sport la care se face si volei? pentru ca l-am facut de 3 ani si am luat o pauva. dau funda
Sunt noua si am o intrebare ce ma macina de ceva vreme.Tocmai am terminat clasa a 8-a si de acum ma indrept spre liceu.Prima mea optiune ar fi Colegiul National Emil Racovita din Iasi...insa am dubii...majoritatea? (mai mult)
Hey, imi zice si mie cineva cateva sali din targoviste unde se face aerobic pentru copii? Dau fundita si inteligent! Multumesc.
Cine imi spune un sv de mt2 privat romanesc nonHamachi?;;) Da sa fi si on;))
Acum cateva luni toata lumea era speriata de "gripa porcina", iar acum toti au uitat subiectul.Nu era normal daca chiar atatia oameni sa fi fost bonavi atunci gripa sa mai fie inca contagioasa pana...? (mai mult)
Va place povestea facuta de mine? http://alvinsimontheodore10.deviantart.com/#/d2s2sbv
Vreti sa se legalizeze marijuana/cannabisul/hasisul? :D
Cand este urmatoarea eclipsa (zi, ora, minute) :D?
Hey, care sunt optiunile (profile )voastre pentru liceu;;)? Ma refer la ce care au terminat a8 a:D
Va place Romania? Daca DA de ce daca NU de ce? In ce tara ati vrea sa locuiti? Si de ce ati vrea sa locuiti acolo?
Care expert in TPU va place cel mai mult? Credeti ca merita titlul de "expert"? Uitati clasamentul: http://www.TPU.ro/useri
Imi puteti spune si mie care sunt meseriile care "imbraca haina statului"? MS.
* daca doresti sa nu mai primesti notificari atunci cand prietenii tai pun intrebari pe TPU.ro, click aici. Si am apasat din greseala, iar acum nu stiu ce sa fac, voi ce ma sfatuieti?
Intreb Echipa TPU, de s-a dat IRELEVANT link-ului de mai jos, era mai picant, daca avea alta conotatie? Daca primesc si acum IRELEVANT, am sa dau link-ul in fiecare dimineata, pentru ca nu gasesc...? (mai mult)
Cum vi se pare creatina :D http://suplimente-online.ro/product_info.php?products_id=646& osCsid=bf9b89ca4a667dcb76b2e83844fdced4 as vrea sa iau si eu dar nu vreau sa regret mai tarziu (am auzit ca unele...? (mai mult)
Ce parere aveti despre telefonul lg cookie?
Miam instalat mt2 gx si nu merge. Am dat INCEPE JOC, mi-am scris ID'ul si parola si imi scrie, , Eroare la conectarea la server". Si mai demult, acum cateva saptamani am incercat sa'mi fac cont si pe...? (mai mult)
Cu ce sa ma imbrac astazi? ce combinatie merge cu blugi? sau ce va mai sport> urgent! dau funda!:))
De unde pot downloada key-ul pentru tune up untitles 2010? pls un link sau key-ul.
Ce jocuri gen sims, imvu, second life mai stiti?:D[online]
Ce ins daca am visat ca prietenul meu se saruta cu cea mai buna pr a mea! help pls.
Cine imi da si mie niste melodii super tare? Funda pentru cele mai bune!
Am si eu o intrebare.De ce cand un baiat ii spune unei fete ca o place acesta intelege ca o iubeste? Nu poate sa o placa ca o amica sau ca o sora sau ca o ruda? Ce credeti despre asta? Intrebarea este adresata...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie muzica de club mai frumoasa:D sau dance ceva gen americano:d
Cum instalez sims 2 ca sa mearga. L-am downloadat cu winrar.
Stiu ca nu e frumos sa cersesti dar ass vrea si eu un cod webkinz va rog mult. Fundita;;)
Cat costa un bilet la cinema la filmul "Saga Amurg: Eclipsa".
Care este cel mai bun iaurt din comert si ce iaurt preferati voi? Mie imi place mult Youple acela mic-dejun in care pui anumite bomboane sau cereale.
Imi spuneti si mie programe de modificat poze make-up?
Cine merge diseara la concertul Aerosmith? :>
Hi,. vreau sa fac un filmulet din poze dar nu stiu ce programe sa folosesc... poate ma ajutati voi? pup
Am si eu 2 filmulete pe youtube si sunt curios cum as putea sa fac multe vizualizari http://www.youtube.com/watch?v=q5CU4MR5UW0 si asta http://www.youtube.com/watch?v=nDB0hNU6g3Q
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Andre9 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.