Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Se poate sterge avatarul de la hi5? Daca da, cum? :D
Cum pot vedea cine a intrat pe profilul meu de hi5? :)
Cine joaca LIL FARM LIFE pe FACEBOOK? Ajutati-ma sa transform din COIN in GOLD - daca se poate. Sau spuneti-mi cum sa fac rost de GOLD. Si daca mai stiti alte smecherii legate de joc. Din ce fructe/legume...? (mai mult)
Ce parere aveti despre bautura, droguri, tigari... Desparte familii, apar agresiuni sunt periculoase? daca de multe ori da, de ce sunt practicate de multi?
Maine am o proba de aptitudini la sport si chiar nu stiu ce sa ma fac trebuie sa fac 4 exerciti de gimastica acrobatica podul il fac stramb, roata nu pot, lumanarea o fac bine atata:| de sfoara nici...? (mai mult)
Descrie-ti vacanta! Cea mai frumoasa descriere primeste
Ieri sau alaltaieri a aratat la tv pe antena 3 si prima cate ceva la mamaia si as vrea sa stiu unde as putea sa vad si eu ca nu am putut vedea atunci ca eram la mamaia si mi-au spus niste prieteni.va rog...? (mai mult)
Felicitari in primul rand pentru cei suspendati, nu cred ca egoismul caracterizeaza acest site.In caz de ajungi expert primesti si felicitari plus chenar 8-| si nu-i corect. Ce spuneti, merita @teodora96...? (mai mult)
Aoleu, ce de experţi în gramatică pe acest site. Mi se pare mie sau e doar o nouă tactică de a atrage atenţia?
Cum se face roata tiganului:(? cine ma invata si pe mine:-? dau o ciocolata:>
exista vreun program de modificat poze in care sa imi fac de exemplu pielea sa fie bronzata mai inchisa la culoare:D? si cum se foloseste. niste instructiuni va rog.funditaa.mersi mult
am si eu o intrebare:ce ati prefera intre:o bruneta/un brunet cu ochii caprui; o satena/un saten cu ochii verzi; o blonda/un blond cu ochii negri sau o roscata/un roscat...? (mai mult)
Ce parerea aveti de internetul de la Romtelecon Click net merita? si ce parere aveti de noul abonament click net power?
Ce site mai stiti din afara de Miss Bimbo dar asemanatoare? dau fundita pe cel mai complet raspuns*
astazi fac 2 luni cu TPU! Voi cat aveti? Ce inseamna pentru voi TPU? Ati avut de castigat? Dezamagire?
Merge bine internetul mobil cu cartela de la Vodafone? Are destula acoperire? Si cam cat costa cartela? pls ajutati-ma!
Exista un ONG care aduna bani pentru copiii bolnavi de cancer. Pentru fete exista optiunea sa isi doneze parul (acesta va fi vandut, iar banii merg in fondul ONG-ului). In oferta asta sunt 2 optiuni: 1)...? (mai mult)
Sall :) este cineva pe acest site medic dermatolog?
Cum poti sa intrii intr-o farmacie, sa cumperi medicamente fara sa ai bani si fara sa te vada nimeni?
De ce vream sa fim mari?
Plizz, cine stie cum se numeste filmul in care doi barbati apar din trecut in prezent. acestia intilnesc o doamna care ii va ajuta sa se intoarca inapoi, aceasta dovedindu-se a fi viitoarea lui sotie....? (mai mult)
Stiti ceva maxime despre a gresi si greseli?
Buna vreau si eu niste raspunsuri nu am inteleg deloc cu mama mea dar nici cu tatal tot timpu tipa fara sa fac nimic uneori am ajuns la impresia ca sunt de la camin:)), asa de urat se poarta si ieri nu...? (mai mult)
Chiar vrea sa il faca Demi Lovato gelos pe Joe Jonas? http://bravonet.ro/blog/demi-lovato-il-face-gelos-pe-fostul-iubit/2010/06/14/
Nu stiti ceva jocuri pentru fete care se joaca in retea? sau ceva de genu...:) mersi
Cine joaca metin2? cine are cel mai marel lvl din empiremt2 adica 99 si a reusit sa se intanleasca cu legendarului luptător Sura, Akuma?
De ce zic italienii despre românii că sunt ţiganii? Nu-i corect!
Tocmai mi-am dat aparatele dentare fixe jos datorita unor neintelegeri cu doctorul. Dintii s-au aliniat foarte bine si peste o luna trebuia sa le dau jos. Credeti ca dintii o sa recidiveze? pentru ca am...? (mai mult)
joc lady popular.si tocmai mi-am cumparat mobila pentru apartament.am dat multi bani pe ea si cand m-am dus la apartament nu am gasit-o! am intrat prin fiecare camera si am cautat, nici la editeaza...? (mai mult)
Un site cu modele de tatuaje?(micute)
Salut, imi trebuie si mie Manual pentru clasa a XII-a - coordonator Zoe Petre - Editura Corint, 2007; pentru admitere si nu stiu de unde sa il iau, poate rezolvam cumva daca aveti sa-mi trimiteti si...? (mai mult)
De pe unde sunteti?:P
Sunt noua pe aici...Cine vrea sa facem cunostinta?
Se pare ca nu am primit raspuns la intrebare asa ca mai intreb odata: Cei ce sunt cu Cosplay, spuneti-mi si mie va rog :cum va faceti costumele sau de unde le comandati, ce materiale folositi si asa mai...? (mai mult)
Care este scopul jocului 123peppy? cum se trece la urmatorul level?
Ce preferati fetelor. Baietii cu masina sau cu motor? :D
Fundaaa! Stiu ca intrebarea pe care o pun acum a mai fost pusa o data...Insa un o mai gasesc si vreau si eu sa aflu CUM POT CRESTE PUTIN IN INALTIME?[fara tocuri sau papuci cu talpa inalta:-j] pentru ca? (mai mult)
Va place cum danseaza? http://www.youtube.com/watch?v=B718RsboGEI&feature=related
Ce preferati dintre o tara democrata sau o tara comunista? Aduceti argumente, va rog. Multumesc!
Cine canta melodia Essere una donna? Primul primeste chestia aia mult ravnita.(fundita)
Ce este internetul? Avantajele si dezavantajele lui! Funda!:)
Stiu ca a fost mai demult o chetie pe TPU (la sanatate) cu albire dintilor acasa.Eu nu gasesc pe net adica am citit chestia aia dar acum mai mult timp si nu mai stiu sigur despre ce era vorba dar stiu ca...? (mai mult)
Unde pot gasi subiectele examenului de bilingv la engleza din anii trecuti pentru clasa a 8-a?
Aveti careva instalat MSTS romania?
Ma numesc roxy si am o mare problema cu intunericul. Imi este frica sa dorm singura findca parca aud voci si simt ceva infricosator. Ce as putea sa fac sa scap de asta?
Stie careva cum se poate schimba limba la: "Need For Speed Underground 2?[jocul]...ca eu cand l-am scos imi era pe rusa...:D si nu mai vreau sa il scot inca odata ca asa mi se pierd toate cursele :((! plsss? (mai mult)
Intrebare capcana, funda pentru cine stie raspunsul corect primul, al doilea raspuns corect nu se mai pune, iata intrebarea : O vrabiuta face 24 de pasi pe minut, cati pasi face vrabiuta pe saptamana?
Pot sterge o intrebare care are raspunsuri? dau funda :D
OK, am inteles, toti vrem sa facem pe Bunul Samaritean si sa ajutam neajutoratii care pun tot felul de intrebari si au tot felul de dileme. Insa, am observat ca unii utilizatori ori posteaza rapsunsuri...? (mai mult)
Am nevoie de o lista cu subiecte care pot fi abordate la o prima intalnire cu o necunoscuta. Gen, mergi la plaja si intrii in vorba cu o tipa. Ce as putea sa vorbesc cu ea? nu vreau sa par imbecil, pana...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Beyonce
Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!