Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Cum se cheama cand imprumuti la un prieten care e mai sarac telefonul Nokia N96 nou sau PS3-ul si un monitor LCD de 22" si tu te uiti la pereti ca ai un televizor vechi care se tot stinge singur ca zici...? (mai mult)
As dori sa truchez o poza sa fac sa ma sarut eu cu o fata am nevoie urgent daca ma puteti ajuta me gasiti pe id octavian96x multumesc mult ::X:X
De ce credeti ca daca o persoana asculta manele e cocalar/a?
Imi recomandati si mie niste filme de groaza tari de tot?
Cind isi va da seama o fata de 16 anii care a plecat la prietenul ei fara acordul parintilor ignorindui, ca a gresit, au nu-s va da
Buna prieteni >:D
Hey :x, care aveti cont pe www.cainevirtual.ro :X?
Hey :) Am un laptop caruia nu ii merge tAStatura. Oare din ce cauza nu merge? adica ce trebuie sa fac sa mearga (e curata tastatura, nu i cauza prafului etc ) nu vreau sa folosesc alta tastATURA (; ))USB) pls...? (mai mult)
Cine canta melodia din reclama orange cea mai noua(cea cu cateii...cand incearca toata lumea sa opreasca un catel care i-a scapat la unul din lesa)? Mersi Anticipat:)
Vreau sa stiu cat mai multe despre academia de politie si am cateva intrebari: cat si in ce perioade sunt vacantele? este obligatoriu sa stai la camin.sau poti sta la un apartament?
Cum pot sa lipesc cateva imagini ca in ex de mai jos, in photosop cs 2? poza : http://i443.photobucket.com/albums/qq154/ApocalipticGame/test-2.jpg ( am gasit`o pe photobucket, nu este a mea ).
cine ma poate ajuta sa imi zica unde as putea gasi in iasi sa vad filme 3d (strada, locatia exacta) si cam cat ar costa? a fost cineva? cum este merita? multumesc (fundita)
La ce ma ajuta flotarile facute odata la 2 zile?
Hey! Ce alte abrevieri gen TTYL-Talk to you later DND-do not distrub stiti?;;) Fundaa cele mai multe :*
Imi puteti da niste linkuri cu desene pe pereti? Nu pentru copii sau cu personaje!
La ce liceu învăţaţi? (cei din Bucureşti) :-*
Buna!:) Puteti sa ma ajutati si pe mine?:) As vrea si eu cateva exemple de "porecle" pentru numele meu...Andrada:D Dau fundita pentru cele mai originale si interesante:D
Cum suportati caldura asta aproape"infernala"? Se aude ca de maine incep ploile...Inca nu v-ati"topit"de atata caldura?:))
Buna'. Vreau sa va cer o favoare? Se poate? Deci, intr-o luna vine bunica mea din Italia si vreau oarecum sa o surprind intr-un mod placut, un cadou, o surpriza, ceva.Nu am mai vazut-o de 2 ani si...? (mai mult)
Fetelor ati mai continua cu un baiat care numai dp 2 luni de relatie v-ar fi lovit ca l-ati facut prost? si nici macar nu si-ar fi cerut scuze...:|
Unde mergeti in vacanta? Dati-mi si mie niste idei.
De unde pot downloada free switchball si ballance? dau fundita.
Avantaje/Dezvantaje sa fii burlac si daca sunteti pro sau contra!
De unde pot downloada free switcball si ballance? dau fundita
Am auzit de un joc, CatWoman ce credeti despre el? Nu stiu ce sa fac, sa-l instalez sau nu? Ce fel de joc este? Shotter? Logica?
Baieti, care ar fi cea mai crunta razbunare pentru voi? Ce nu ati putea ierta?
Ce teste super tari stiti? Prin link.Nu conteaza cum, dar puteti sa m-i le dati? Va rog frumos.
Cum va plac stadioanele sud-africane?
Buna :)sunt noua pe aici si nu prea stiu ce se intampla si ce pot sa fac :D ma ajutati va rog? msy
Aseara pe la 11-12 noaptea a fost cutremur?
cine imi poate da si mie cateva titluri de filme pe care sama uit in vara asta?(sa nu fie comedii sau horror asa mai pentru adolescenti. si nici din alea ...deci sub 15 ani:)) Multumesc anticipa!? (mai mult)
Cu ce note s-au intrat la liceul militar dimitrie cantemir.anul trecut. minim si maxim la fete si la baieti.sau unde pot gasi lista
Cu cat s-a terminat meciul,, Algeria-Slovenia"? Dar,, Serbia-Ghana"?
Ce faceti pe caldura asta acum?
Cine este cel mai rapid om din lume?
Cine a "inventat" omul? daca se poate niste explicatii logice nu ca nu as crede in Dumnezeu dar sa ramanem cu picioarele pe pamant...este o alta explicatie pentru aparitia omului, thank's in advance.
Puteti sa-mi spuneti cum se numeste un film pe care l-am vazut mai demult pe antena1 si era cu Gerard depardieu. Era coproductie:Franta-Japonia si era despre un tata(Gerard D.) care a venit in japonia...? (mai mult)
Care e greutatea normala pentru o fata de 16 ani?:D
Pentru a nu mai exista vorbe, cititi aici ce scrie si care este scopul acestui TPU! Deci nu de la raluca ci de la sefi ...http://www.f5xmedia.ro/ro/#/our_network/TPU/ asa ca aveti liber la bascalie caci? (mai mult)
Pntru pedagogic (profiulu pedagog) ce intrebari pot sa-mi puna la interviu?:-?
Pentru fete:Ce aveti in geanta?;;)
Ce credeti ca se intampla dupa moarte? si cum vedeti voi moartea?
Weekendul viitor o sa plec la tara sa bunica mea. O sa mai vina si verisoara mea mai mare cu 2 ani ca mine [are 16], si cealalta verisoara mai mica[6 ani]. Cea mare nu prea iese afara:|...Sta in casa? (mai mult)
Imi puteti spune va rog 4 elemente de gimnastica acrobatica din clasele V-VI (podul/ lumanarea)?:( multszumesc>:D
stiti cum se numeste mel care incepe prin min 1.08? pls;;) http://www.youtube.com/watch?v=8Ea5aRnZL5s
Stiti niste melodii mai noi? Daca puteti sa imi dati link`ul de unde se descarca melodia:d... Fundita:X
ce jocuri se pot juca in doi sau mai multi dar de pe calculatoare diferite, gen conquiztador dar nu neaparat cu intrebari?
Heii va rog ajutati-ma si pe mine care stiti despre infectia asta -helicobacter pylori, deoarece eu am asa ceva din pacate :( si ajutati-ma si pe mine deoarece am o nelamurire. Daca am aceasta infectie...? (mai mult)
De ce nu pot sa mananac mai mult ca sa ma ingras
De ce nu pot sa ma despart de melodiile triste.si cand le ascult imi vine sa plang si chiar plang si ma gandesc la toti care nu mai sunt?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te-ai pregatit pentru examenul de istorie de la BAC?
Esti gata sa iei 10 la BAC? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru.