Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Dau funda! Ce statusuri noi stiti? Scrieti aici va rog!(de dragoste, de tristete, haiose, smechere, etc nu conteaza)
Reformulez o intrebare... Daca ati fi prinsi de un moment placut impreuna cu prietenul si ati ajunge intr-un moment cand u dupa multe atingeri ale p... lui, acesta sa ejaculeze, ce ati face?(intr pentru? (mai mult)
Cu ce se scoate pata de pix de pe camasa alba? funda
Cate saptamani mai sunt pana e vacanta? Cand e vacanta? dau funda... :)
Unde pot vedea online Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles? fundita;;) :D
Sims 3 la mine da error cand intru in el dar nu stiu de ce mai ajutati va rog :(
Hey! pentru cei ce se uita la cameleonii cum se numeste tipu care la omorat pe pedro :)?
Eu si cateva colege vrem sa facem un dans pentru doamna diriginta care pleaca acum din scoala pentru ca iese la pensie si vrem o melodie in franceza. Daca stiti o melodie ritmata in franceza ziceti-mi!...? (mai mult)
De ce prietenele mele se supara cand nu vreau sa merg cu ele dupa ore(la 6) in parc.si intoarc aproape toti baietii impotriva mea.de cand am intrat in anturajul lor am inceput sa nu mai invat sa iau note...? (mai mult)
Nu pot pune poze mai mari decat zice acolo si la ceilalti useri pot face asta.Ma ajuta cineva? Problema e pe http://www.deviantart.com
Ce parere au religiosii de pe acest site- nu ma intereseaza religia de care apartin- despre celulele stem- ma refer ca problematica de bioetica.
Care credeti ca sunt lucrurile pentru care merita sa traiti?
De ce nu ma pot loga?
cine imi zice si mie niste desene de erau pe fox kids gen "Viata cu Louie", "Lumea lui Bobby"? Dau fundita la cine imi zice cele mai multe si daca imi puteti da un link unde epot vedea episoade...? (mai mult)
Ce aliment consumati atunci cand aveti nervi? Da rezultate? Voi cum va calmati de obicei, in afara de propriile rabufniri care mai rau fac? Exclus tigarile si bauturile.
Ce inseamna "un ange au coeur"?
Cui i-a placut paula seling ovi playing with fire?
De ce unii scriu cu "ca, sh, tz" si altele asemenea? Sa fie o "ramasita" a generatiei mIRC? E chiar atat de greu de scris cum trebuie sau de apasat Ctrl+ Shift si schimbat limba de la tastatura? (in situatiile...? (mai mult)
Cati bani ii dai unui jucator la "Monopoly"?
Vreau si eu niste statusuri fff funnyj muuulte... funditzsa:D:D:D:D...:*:*:X:X
Ati accepta un loc de munca (5 zile pe saptamana /8 ore) pentru 675 ron (NET)?
Cum se va numi epoca care va succede epoca contemporana?
Sincer, credeti in Dumnezeu?
Am vazut pe la mai multi useri TPU ca numele/textul lor este colorat... Imi explicati si mie cum imi pot schimba culoarea scrisului? Multumesc! Fundita.
as dori si eu sa stiu cam cat castiga un inginer programator in Romania sau in alte tari?
Salut.Acum 1 luna mi-a venit factura Vodafone acumulata.Deci factura a venit in jur de 10 mai 2010.Acum, 1 iunie, am primit mesaj sa platesc factura Vodafone. Familia mea trece printr-o perioada proasta...? (mai mult)
Va e rusine ca sunteti romani?
Cate zile mai sunt pana vacanta? dau funda :)
Cum schimb in power point designul slidului? adica fiecare slide sa fie altfel sa aiba alt design.Cum fac asta?
Sunt absolventii de liceu sclavii viselor?
Hi! Care imi poate spune si mie cam cat costa aproximativ cazarea la un internat din Timisoara? Undeva langa Pedagogic.va rog damiti ceva informatii^_^
Cum pot face rost de mai multi bani la imvu? Fara sa platesc?
Stiti un Fan Sub sau un alt site de unde as putea sa downloadez Ergo Proxy?[Subtitrare romana] Multumesc. :)
Duminica mi-am pierdut pisica... as vrea sa-mi iau alt animal, dar mama nu ma mai lasa cu pisici in casa. Ce animal mi-ati sugera? Eu m-am gandit la papagali sau porcuor de guinea. dar nu stiu sigur, ? (mai mult)
Imi puteti spune si mie o compunere cu titlul o zi de vara...
Ce prescurtari sau porecle pentru "Mirela" stiti?
As vrea sa ma tund da nu bob ceva stilat.Am parul pana la cot si mama ma inebuneste sa ma tund va roooog sugestii?
M-am plictisit rau nu am chef de nimic ce as putea face?
Ce-ai face, daca ai sti, ca cerul va cadea?
Care dintre Lupita(maite perroni), roberta(dulce maria), mia(anahi) vico, celina, lujan, vi s-a parut ca joaca cel mai binee?:>
Deci mi-am imstalat camera webb si am si casti si microfon. Mie imi place sa cand si vreau sa stiu daca pot face karaoke la microfon.Si daca da cum, dar eu vreau sa mi se auda vocea tare.Si programul de...? (mai mult)
Ce desert crezi ca esti?
Cum sa dau ignore cuiva, fara s apara in lista de ignore sau in addres boock.de fapt fara sa se vada ca i-amdat ignore, iar ea sa nu poata intra pe mine.help me. urgent. dau fundita :*
Daca ati fi in locul meu ce ati alege:telefon cu sina sau sa merg la mare? astept multe raspunsuri.
Cum poti sa iti creezi propriul tau site?
Am observat ca multi si-au colorat nick-ul, pentru ca au fost 2 care au facut asta la inceput si, na, turma. Astazi, am remarcat si schimbarea fontului (un user avea rosu). Ar trebui sa se sesizeze...? (mai mult)
Cat costa o chitara acustica? eu am auzit ca incepe de la 200 de lei si pot ajunge pana la 600 de lei. Dar una de 200 de lei nu e la fel de buna ca una de 600 de lei?
Buna lume!:X Este cineva pe aici care are Samsung Diva
Ce cadou ii pot lua unui rocker? Un am un amic care este rocker si ziua lui va fi curand.chiar nu stiu ce sa ii iau...can I get some help? Thanks
Hey! as vrea sa-mi dati ceva walpere pentru orice telefon nokia, samsung era un site, care avea walpere pentru telefon il stiti? alte situri mai stiti? mersi.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Friends
Si tu ai urmarit cu sufletul la gura aventurile celor 6 prieteni? Descopera cate mai stii despre ei.