Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
Am nevoie de o sceneta pentru sfarsitul anului scolar. Imi puteti da un link sau ceva? Mentionez ca termin clasa a 7-a. Multumesc anticipat.
Vreau si eu sa ma uit la un film horror.:)Cel mai bun primeste funda!
Mi-am luat o papagalita noua si nu stiu ce nume sa-i pun.Ma puteti ajuta?
As vrea sa intreb daca voi cei de pe TPU stiti vreun site cu chat online in care sa pot vorbi cu cineva cand ma plictisesc?
Ma simt singura, am o stare foarte neplacuta, prieteni nu prea mai am, fie m-au uitat de cand m-am mutat, fie ies cu alte persoane, cu verisoara mea m-am certat dintr-o tampenie, de baieti nu prea...? (mai mult)
Am o problema de curand cu frigiderul: nu mai raceste si am controlat unele componente. Radiatorul este rece si din cate am citit pe Google, trebuie sa fie caldut, iar compresorul este fierbinte, tot...? (mai mult)
Buna all! Era un status in care continea, sau incepea cu "multi nu ne suporta..." Stie cineva?! Vreau si eu statusuri asemanatoare Nu ma suporta cam multe fete din alta gasca(le stiu doar din vedere)? (mai mult)
Ce pot face sotul meu prefera sa isi petreaca mai mult timp cu amicii decat cu mine?
Am inceput sa avem relatii sexuale la 2-3zile, oare e cazul sa ma ingrijorez?
Cine nu este in prezent in Romania? In ce tara sunteti? ce va place/nu va place acolo?
De ce a fost inlocuita vechea sirena din h2o? A murit intr-un accident de masina?
Ce inseamna pentru voi a trai o viata mediocra spiritual si material?
Hey.am o intrebare.sa incep cu inceputul.am avut o relatie de 2luni jumatate cu un tip. a fost marea dragoste. ceva ca in filme. ok\\ s-a terminat.lacrimi.etc...pe urma am cunoscut alt tip cu care sunt? (mai mult)
V-ar placea sa se puna si categoria Filme printre categoriile celelalte? Am observat ca exista categoria Muzica, asa ca de ce nu ar exista si categoria Filme... Oricum, am aflat de la administratorul? (mai mult)
Hey are ceva daca manank saptamanal popcorn?:)):)) Adica in fiecare weekend ma uit la un film ca familia si mananc popcorn. ingrasa? e rau daca mananc atata? si fac km 3 pungi de 100 de grame pentru 3 persoane...? (mai mult)
Prietenul meu s-a intalnit cu o alta fata. Ce sa fac?
Ziceti niste situri gen http://www.webs.com/.Multumesc
Http://choose-your-favourite.hi5.com Daca vrei sa va alegei-ti favoritul;;)
Hey vreau sa invat si eu regulile de circulatie.:P.si am o carte din 2003 vreau sa stiu daca pana azi s.au mai schimbat ceva dintre reguli ca sa nu invat ca proasta :):P
Ce site-uri imi puteti recomanda cu jocuri tari de exemplu:facebook, hi5 mai tari
Salut am de facut maine un proiect si imi trebuie un sunet gen ghiorait de stomac.imi dati sh mie un link cu astfel de sunete?:D:D:*
Cum imi pot da seama daca ma place un baiat?
Un baiat care ma place m-a intrebat daca vreau sa ies cu el in oras. Mie nu-mi prea place de el.Sa merg cu el in oras sau sa nu merg?
Dau fundita! Cine imi spune niste programe de modificat poze noi?
Cine ma ajuta cu un link unde as putea gasi un referat despre economia mondiala, nivel liceu...nu prea lung, multumesc!~
Primesc mesaje pe mail de la un coordonator firma cosmetice, in care sunt texte cu misionari. Zice ca daca nu trimit la alte persoane in 4 zile mi se va intampla ceva rau, iar daca trimit -ceva bine....? (mai mult)
Stiti cum se spune la televizor sa bem minim 2 litri de apa pe zi; eu cred ca e o minciuna gogonata pentru a se vinde apa plata si minerala si de fapt suprasolicitezi rinichii deoarece corpul iti spune...? (mai mult)
Ce sunt alea "funde"? :d
Dau Fundita... Mi-am facut un abonament vodafone si nu am mesaje. exista o extraoptiune la abonament cu mesaje si sa platesc cand imi vine factura? Multumesc!
Dau fundita! Cine poate sa ma ajute si pe mine cu un site in care iti puneai o poza si iti dadea linkul pentru aceea poza pentru a o pune pe site-uri gen myspace, facebook, etc. E ceva cu picture... dar? (mai mult)
Mai tineti minte perioada in care se lasau "la rand" sacosele cu sticle si borcane pentru lactate, iar noi aveam motiv sa stam noaptea afara? Sau, ce frenezie cuprindea populatia la auzul expresiilor...? (mai mult)
Spuneti-mi cel mai traznit vis pe care l-ati avut pana acum :D Sunt mega curioasa :->
De cateva zile doar cate 10-11 ore pe noapte si cand ma trezesc parca tot as mai dormi.De la ce ar putea fi ca inainte dormeam 7-8 ore maxim. Sport nu am mai facut de 1 luna :(
Sall all am si eu o broasca testoasa primita de curand si nu prea stiu nimic despre ea are capul negrul, gatul lung de 4 cm si are buline mici si galbene pe tot corpul, iar ghearele si degetele nu sunt...? (mai mult)
Pentru cei din bacau: care vrea sa vina pe faleza(dupa podul din gheraiesti) la jogging? :X caut de mult o/un partener/a si abia acum m-am gandit sa pun anunturi pe net deci care e interesat add la marutza_12...? (mai mult)
La lg gd 510, cum pot muta inmaginile mele intr-un folder dar fara sa-mi apara si in galerie?
Cand merg la film cu prietenul meu si cu prietena mea, ea nu ma lasa sa stau langa el. ce sa fac?
As vrea sa imi sterg contul de pe TPU. care stie cum as putea realiza acest lucru?
Rasa tiganilor in romania se inmulteste dc nu se aplica o lege macar sai duca in sahara sau cine stie dracu sai ia mai ales de agresivi ne si fura pe noi cetatenii romani in fine eu nu-s in tara dar voi...? (mai mult)
Era un joculet [mai vechi] in care trebuia sa arunci o minge rosie in sus si in timpul asta sa culegii cat mai multe stelute :))Are cineva un link, un nume, orice? Mersic :)dau funda
Care stie cum se numesc pantaloni baiatului http://margyitalianu.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3659006809&ownerId=168010084&albumId=144310024?
Unde pot vedea "Jungle 2 Jungle "?:x va rog dau fundita :XX:X
Cine crede in iubire la prima vedere?
Am si eu o intrebare pentru voi: Cum pot sa trimit un cadou cuiva care este mai departe? Tot in Romania doar ca la aproximativ 500 km.Mai detaliat daca se poate.
Ce inseamna spermă?
Ce pot sa fac ca sa devin mai de gasca? Prietenele mele imi reproseaza tot timpul ca sunt prea timida dar adevarul e ca nu prea vreau sa ies in evinenta la fel ca si ele.Ma puteti ajuta?
Am nevoi de ajutor urgent! peste vreo 2-3 saptamani este banchetul si nu stiu dansa.cine ma poate ajuta? vreun sfat, ceva?
am 14 ani si toate colegele mele de clasa merg la discoteca.Nu vreau sa ma laud dar sunt cea mai buna din clasa si daca nu vreau sa merg si eu cu ele ma numesc tocilara si ca toata ziua stau in casa...? (mai mult)
Un baiat se uita mai mereu la mine.Ma place?
De unde pot copia muzica imi trebuie vreun program sau ce?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
AndreoviciDarius întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Copiii de la 402
Ai copilarit alaturi de Jesse, Nancy si Polly in clasa 402? Hai sa vedem cat de multe stii despre ei!