Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
Vreau si eu niste ideei cum sa imi prind parul:(:( Il am mediu-lung... si vreau si eu un nou look m-am saturat in coda sau desfacut! PLSSS dar sa nu fie exagerate:):) am doar 13 ani lol:):)? (mai mult)
Vreau un site de unde pot invata online tot ce se poate despre chitara (nu electrica)...si desigur sa invat cum sa cant...:D
Vreau si eu jocuri de genu www.missbimbo.com...daca se poate sa fie si in romana dar.nah...nu e neaparat,,, dar e necesar! PLS MsSSSS Funda!
Care dintre voi are consola wii? e misto? cam cat costa?
Ce ore se fac la economie?
In scoala mea e unn elev care are ciuda pe mine, care ba imi face farse ba ma paraste la profesori de ceva ce nu am facut si altele... Ce sa-i fac?
am si eu o intrebare. dau fundita cu ce program in afara de photoshop pot decupa png?
Hey. Spune'ti mi si mie semintzele ingrasa?
Salut.Am 13 ani si am devenit dependent de energizant.RIENERGY este singura... hai sa spun marca de energizant. Ce urmari vor urma? Pot sa fac ceva sa le ocolesc? E singurul produs pe care il consum care? (mai mult)
Spuneti-mi niste jocuri cum ar fi adevar sau provocare si explicati cum se joaca.merg la o zi de nastere acasa la o prietena si vom fi doar fete.va rog HELP.
Am pus mai devreme o intrebare care suna asa: "Se pare ca cea mai urata pasare din Romania este cioara. Oare de ce? Intrebati-va prietenii adevarati. PRIETENII STIU DE CE... Iar eu, stiu. Stiu bine! :D".? (mai mult)
Ce parere aveti despre " greva organizata " de maine? Despre manipularea unor canale media? Incitarea la revolta? (RTV)!
Ce atractii turistice sunt la Nisipurile de aur? Plss da-ti urgent raspunsuri. mersi:*
A incercat cineva vreo reteta "babeasca" de albit dintii? Ce ati incercat si a mers?
V-ati comandat vreodata rochii de pe net? in cat timp au venit? astept raspunsuri si stiti cumva niste site-uri cu incaltaminte sandale pantofi?
Ipocrizia este "ceva" care "se ia"? Zic si eu, asa, ca omu'. Fiindca, daca este molipsitoare (cu grad mare de contagiune), va trebui facut ceva, urgent. Cine stie, cunoaste... :D
Cine se uita de aici la Supernatural? Daca ati vazut ultimul ep. din sezonul 5 adica 22? ce parere aveti? Mie sincer nu mi-a placut finalul :( voua? :D
Cine a vazut filmul triunghiul iubirii sa imi spuna si mie cate episoade are(daca e sigur)
Ce vrea sa exprime o persoana cand zice : "sunt in stadiul de reflectie"? :D
Oare mai exista prietenie in lumea asta :-?
Unde as putea gasi aspecte faine pentru hi5?:D:D Fundita :):)
Care a fost primul tau joc de PC?
Hello :*. Spuneti-mi va rog, ce formatii / cantareti de muzica blues si jazz stiti :D Thank u
Eu sunt intotdeauna cea mai mica...si acasa si in clasa. Ce sa fac ca sa se scgimbe asta?(ex:mady, nu iti sta cu ochelari ca esti mai mica)
Coeficientul de inteligenta depinde de educatia primita in scoli? cum va explicati media mult mai scazuta a iq-lui din tarile africane?
Care este idolul vostru?
La "Mew Mew Power", cine este BlueNight? Este cumva Shirogane ( Elliot sau Ryo )?
Care este cantaretul/cantareata favorit(a)?
Care credeti ca ar fi cea mai eficienta metoda de sinucidere? Luam in calcul toti factorii: nivelul de durere, durata agoniei, poate tocmim si o statistica, bla, bla...
Cine stie un site unde ma pot uita la documentare in roman (traduse)? Dau funita...:)
Dati-mi si mie un referat despre participarea armatei romane la activitati Nato si Onu? va rog mult imi trebuie pana maine. DAU FUNDITA
În ce specie literară se încadrează poezia lui Nichita Stănescu,, Laudă omului,,
De ce oamenii se multumesc cu atat de putin? Nu am inteles niciodata si nici nu cred ca voi intelege. Poate ca am eu o gandire prea negativista... poate ca vad viata alt fel... poate ca nu stiu cu adevarat? (mai mult)
Cum sa imi trag sims 2 sau 3? Am memorie de 521 mb si placa video de 200 mb... Vreau un joc care sa mearga( va rog mult de tot) Dau fundita
Daca ati intalni pestisorul auriu, care sunt cele 3 dorinte pe carea ati vrea sa vi le indeplineasca? Eu: 1. as vrea sa evadez din lumea aceasta plina de oameni paraleli, care nu isi vad niciodata...? (mai mult)
Daca ati gasi jurnalul cuiva despre care ati vrut intotdeauna sa stiti mai multe, ce ati face? L-ati citi sau l-ati inapoia?
Cine pote sa-mi arate o adeverinta medicala completata bine? Sau cum se completeza, sa scrieti de la strada in jos.
Lasi mai sunteti.Frustrati si ingusti la minte incat nu puteti trece nici printr-o gamalie de ac.Raluca si echipa ei au facut cea mai mare prostie atunci cand a permis raportarea postarilor celor cu un...? (mai mult)
In curand o sa fie majoratul prietenlui meu si am doar cateva idei despre care va fi cadoul lui.Este rocker. Voi ce cadou credeti ca i-as putea face?
Cum se poate pune pe laptop parola sa pot intra numai eu ...cine ma pote ajuta plz! multumesc
Adminii chiar permit asa ceva? Aceasta utilizatoare m-a exasperat cu raspunsurile ei prin care isi face reclama: http://www.TPU.ro/utilizator/ryfj/raspunsuri/ - admini, luati masuri!
Buna am niste intrebari la care as vrea sa primesc rasunsuri doar de la cei care stiu cum sta treaba, nu vreau pareri in plus. luna asta voi face starea civila. va trebui sa imi schimb neparat buletinul...? (mai mult)
Ce va place la scoala?
Cine pote sa-mi arate o adeverinta medicala completata bine fundita
Care este primul gand ce-ti vine in minte cind te trezesti dimineata? (dau fundita pentru cel mai original raspuns)
Pentru ce te duci la scoala? (daca doresti si argumente :D)
Care FIFA vi se pare mai bun?
Care credeti ca sunt cele mai bune scuzee pentru a lipsii de la scooooalaaa. vreau sa aud ideiiiii. cea mai buna are funditaaa!
Http://www.petitieonline.ro/petitie-promo-08604049.html puteti sa ma ajutati? semnati si voi petitia va rog sa se dea animax la retelele rcs/rds
Guess-who´s back. Bine. Zi si mie ceva. Merita intra-devar romanii sa consuma cultura americana-italiana-engleza-suedeza? Ce ati facut voi pentru lume, Europa? Sa meritati asa ceva?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
aureliaghindoac întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!