Si eu am intalnit 3 sau 4 specimente d-astea de sub 8 ani.Una fuma, altu'-i zicea ca o spune si altu'-i repeta ce a zis ala ca ea nu pricepea.
M-au ingrozit. Vorbesc serios.Chiar eram speriat.O masina semnaliza ca vrea sa intre la benzinaria prin care treceam si eu iar dobitoaca fiinta fuma la cativa metri de pompa.Cat de idiot sa fii? Asta-i selectie naturala. Putin imi pasa de ei.
Pe parinti nu poti sa dai vina, ca oricum nu pot sa fie langa produsul lor in fiecare moment si ala oricum face ce vrea.
Nici nu merita sa-ti bati capul cu ei.Eu unul ma bucur cand ma gandesc ca astia au sanse mai mari sa faca cancer, SIDA sau ce mai au ei sanse sa faca in functie de ce fac. Oricum suntem prea multi pe planeta asta.
Sa am pretentii? N-am nici o pretentie de la mine. Daca ai veni pe unde traiesc eu ai pleca cu cel mai mare drag cand ai vedea cata prostie poate sa fie in majoritatea oamenilor de pe aici. Exceptiile sunt putine.Ma refer doar la aia de sub...sa zic, nu stiu poate 25 de ani.Cam asa, adica aia tineri.N-am nici o pretentie de la astia.Ma apuca dracii cand ii aud ca deschid gura, spun niste tampenii fara sens si rad... zbiara, nu rad, astia zbiara "ha-ha-ha-ha"(cred ca pricepi tu la ce ma refer).
Cum sa mai dai vina pe parinti? Poti sa ii educi cat vrei ca oricum isi baga hoarda de dobitoci ceva in tot ce ai facut tu.
Vinovatul e acel copil că el a scos pe gură cuvântul ci nu părinţii, şcoala, anturajul. Da. Vina o are educaţia.
Televizorul, parintii, prieteni tot anturajul este de vina. E inevitabil sa nu intalneasca cuvantul asta in societate.