anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

A face haz de necaz sau a rade ca prostul. E o linie fina intre ele. Voi o vedeti?

8 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Eu nu o vad.Pentru ca nu vreau sa o vad.Eu fac haz de necaz si ii las pe altii sa rada ca prostii.Si bineinteles ma alatur si eu lorlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu dar ar fi mai bine nici una

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Omul poate sa creada ce vrea.Ar insemna ca ala sa se bucure ca un prost sau nu dar eu as da dovada de cretinism cronic daca m-ar interesa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce e asa de stupid sau nefolositor cind e spus din toate timpurile ca"Un ciine moare de drum lung si prostul de grija altuia"?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e nimic stupid, e doar nefolositor si irelevant pentru intrebarea inaintata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"Hazul de necaz" presupune implicarea ta in situatia respectiva, e o atitudine care implica autoironia - deci, o doza rezonabila de inteligenta!-, in schimb, "a rade ca prostul"...hai sa acord circumstante atenuante, poti sa razi ca prostul pe un fond de maxima oboseala! Iata ca sesizez linia de demarcatie dintre cele doua atitudini! E fina?!?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dmonik, atunci cand vorbim despre poporul roman, asa, ciut, cum e el, ne place sa spunem ca stie sa faca haz de necaz. Dar si hazul asta de necaz, merge o data, de doua ori, dar nu mai e amuzant. Faptul ca preferam sa radem de o situatie in loc sa o reparam nu mi se pare tocmai o chestie inteligenta, in situatia in care lucrul asta devine un laitmotiv. Ci mai degraba...stii tu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Privit la nivel global, ca atitudine repetitiva si lipsita de actiune, da, sunt de acord, hazul de necaz te transforma intr-un mare PROST, dar ca atitudine individuala in fata unor varii intamplari ale vietii("suturi"), e privita ca prezenta optimista si inteligenta!
O natiune nu trebuie sa fie caracterizata de "hazul de necaz", asta suna clar a dobitocenie. E nevoie de actiune, de miscare si nu de un zambet tânt de acceptare a orice!