Este normal să-ți susții prietena și părerea mea este că este mai mult decât normal să suferi cu ea, mai ales dacă ea este foarte tristă de pe urma acestei relații.
Nu trebuie să faci nimic. Încurajeaz-o pe prietena ta, fii alături de ea și scoate-o din casă. Ieșiți, plimbați-vă, poate așa va cunoaște oameni noi, se va îndrăgosti de altcineva și îi va fi mult mai bine.
Respectivul este genul ăla de băiat care nu merită nici să-i reții numele. Prietena ta merită mai mult și sunt convinsă că își va reveni dacă îi vei fi aproape.
Mult noroc.
Ea şi-o mai revenit Faza e că eu sunt într-o depresie continuă
Şi eu sper să-şi găsească pe altcineva.
Nu te mai gândi la asta. Ieșiți undeva, găsește pe cineva nou și o să vezi că-ți vei reveni.
Dacă problema nu se rezolvă de la sine cel mai bine ar fi să găsești un psiholog bun sau să vorbești cu un adult acre te poate ajuta. Baftă.
Mai mult de 5 minute nu mi-a luat să scriu și sincer, dacă face mișto e problema ei. Eu mi-am făcut datoria.
Las-o frate, asta e lipsa de carnat, nu depresie.
N-am pus-o la mişto...Că altfel nu stăteam ca proasta să scriu 23 de rânduri ca să văd de curiozitate cine şi-ar stoarce creierii pentru mine. Întrebările le punem cu un scop...
Depresie pe dracul, esti disperata dupa el si nu vrei sa recunosti? inceteaza teatrul asta ieftin si nu-l mai stalk-ui!