| RoxanaGhost a întrebat:

Acum o lună prietena mea cea mai bună venise la mine şi era foarte supărată.Mi-o zis că s-o despărţit de prietenul ei.Ea era gata să plângă şi eu fără să mă pot controla am izbucnit în plâns, dar plâns din ăla ca şa înmormântare laughing.Nu sunt genul care plânge din orice dar nu ştiu ce am avut atunci.Ne-am luat în braţe şi am plâns amândouă o oră pe canapea. Iar de când cu acest incident am ca un fel de depresie...Acum 2 săptămâni acel băiat de care s-ă despărţit prietena mea are o nouă prietenă şi o pus pe facebok un mesaj de genul:
"Sunt cel mai monstruos iubit.Îmi sun iubita la miezul nopţii doar ca să-i aud vocea.Nu am fost niciodată mai îndrăgostit." Vrăjeli în orice caz.Şi m-o luat o senzaţie de dezgust şi tot într-o supărare stau.Mary s-o mai liniştit dar eu tot oftez într-una.Cea mai abstractă fază e că eu nu-l plac! Nu dau niciun semn de afinitate pentru acel nemernic! Nu ştiu ce să fac...

Răspuns Câştigător
| EvilThoughts a răspuns:

Este normal să-ți susții prietena și părerea mea este că este mai mult decât normal să suferi cu ea, mai ales dacă ea este foarte tristă de pe urma acestei relații.
Nu trebuie să faci nimic. Încurajeaz-o pe prietena ta, fii alături de ea și scoate-o din casă. Ieșiți, plimbați-vă, poate așa va cunoaște oameni noi, se va îndrăgosti de altcineva și îi va fi mult mai bine.
Respectivul este genul ăla de băiat care nu merită nici să-i reții numele. Prietena ta merită mai mult și sunt convinsă că își va reveni dacă îi vei fi aproape.
Mult noroc.

| RoxanaGhost explică (pentru EvilThoughts):

Ea şi-o mai revenitwinking Faza e că eu sunt într-o depresie continuă laughing Şi eu sper să-şi găsească pe altcineva. big grin

| EvilThoughts a răspuns (pentru RoxanaGhost):

Nu te mai gândi la asta. Ieșiți undeva, găsește pe cineva nou și o să vezi că-ți vei reveni.
Dacă problema nu se rezolvă de la sine cel mai bine ar fi să găsești un psiholog bun sau să vorbești cu un adult acre te poate ajuta. Baftă.

Răspuns utilizator avertizat
| EvilThoughts a răspuns (pentru TuDorEL96):

Mai mult de 5 minute nu mi-a luat să scriu și sincer, dacă face mișto e problema ei. Eu mi-am făcut datoria.

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns (pentru TuDorEL96):

Las-o frate, asta e lipsa de carnat, nu depresie.

| RoxanaGhost explică (pentru TuDorEL96):

N-am pus-o la mişto...Că altfel nu stăteam ca proasta să scriu 23 de rânduri ca să văd de curiozitate cine şi-ar stoarce creierii pentru mine. Întrebările le punem cu un scop... straight face

10 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Depresie pe dracul, esti disperata dupa el si nu vrei sa recunosti? inceteaza teatrul asta ieftin si nu-l mai stalk-ui!