| Alëxąndŕą a întrebat:

Acum stiu de ce sa scriu corect si la calculator ca sa nu scriu gresit si in caiet, dar daca tot v-ati sclifosit atata inseamnan ca va pasa de mine! stiti cum se spune, nu it racesti degeaba gura cu un om la care nu te intereseaza

Răspuns Câştigător
| Lora a răspuns:

winking buna alegere!

3 răspunsuri:
| ATHOS a răspuns:

Inca mai poti insista. Va fi doar in favoarea ta. Eu am sa te taxez putin : de ce=de ce; v-ati=v-ati.
Bafta!

| Razvan a răspuns:

Intrebarea era...straight face
Si raspunsul este...laughing

| micurutza2005 a răspuns:

In sfarsit iti dai seama ca aceste critici si tot ce am spus sunt pentru ca unora ne pasa de tine si nu mai vreau sa te faci de rusine pe mai departe si o sa asculti sfaturile si o sa te apuci de corectat lucrurile unde ai probleme ca sa nu dai impresii proaste pe mai departe in viata, de ce sa fi tu o analfabeta cand poti fi o fata desteapta care sa fi apreciata si admirata si poti si atunci sa fi amuzanta si sa "faci oamenii sa rada"dar cu glume nu cu dovezi de prostuta, deci nu poti pretinde sau sa te ascunzi dupa motivul ca ai glumit scriind incorect sau sa ai impresia ca esti amuzanta ca scrii si te exprimi asa pentru ca nu e asa esti contrar, enervanta si obositoare, deci invatare si invatare...sa urci pe alt nivel de apreciere pentru ca acum chiar nu esti apreciata pentru nimic, daca nu lupti in viata si consideri de fiecare data ca stii suficient nu vei ajunge nicaieri nu vei evolua. succes!