1.Sunt inutilă deci...
2.45 kilograme
3Cred că dețin recordul la așa ceva, dar
să fim serioși cine ar vrea să-ți dea astfel de detalii?
Apreciaza ca-i fac mereu sa zambeasca si detesta ca-s rece cu majoritatea persoanelor.70-73kg.M-am **** pe mine la gradinita.
1.apreciaza sinceritatea si detesta aberatile
2.67
3. Mergeam in tramvai si cineva m-a intrebat daca sunt fata
(si sunt baiat)
1. Ca am bun simt si stiu sa spun o gluma la momentul potrivit. Cred ca mama detesta cel mai mult faptul ca imi fac foarte rar curat in camera.
2. 1,67 cm si 56 kg.
3. Hmm, faza asta e chiar penibila, cred ca aveam 7 sau 8 ani, eram prin clasa 1-2, imi cam placea de o fata ( eram si eu prost, nu? ) si fata aia sa zicem ca conversa cu mine, si eram amici / prieteni destul de buni.
Ok, eram intr-o excursie si jucam adevar sau provocare, cel mai bun prieten al meu, m-a provocat sa ma imbrac cu hainele fetei alea, si culmea, ca fata avea schimburi la ea, mi-a dat mie hainele ei si si-a pus schimburile pe ea. Pe vremea aia eram gras, aveam vreo 38 sau 40 kg, si fata era slaba, pun eu alea pe mine si ies afara din cabina de proba, am ras cu totii, ( si eu, evident ) dar deodata ma aplec ( fata aia mi-a dat sa port niste strampi ), si mi se rup strampii fix in gaura fundului. Ce prost ma simteam eu, i-am rupt strampii fetei, dar ea mi-a zis ca nu-i nimic si m-am schimbat hainele.
Pana si in ziua de azi ( sunt clasa a 8-a ), colegii imi mai amintesc ziua aia.