| KillMePlease a întrebat:

Ai avea curaj sa te sinucizi? (・へ・)  ̄ˍ ̄ Daca da/nu care ar fi motivul pentru care ai face.o/nu ai face.o?

55 răspunsuri:
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Nu stiu, multi au spus ca au curaj, dar nu ar face-o, ei bine din moment ce ai curaj e posibil sa o si faci cand vei avea o problema mai serioasa straight face
curaj cred ca imi fac si eu cu 1L de Jack sau cu niste droguri, daca nici inainte sa mori nu incerci un drog, atunci cand?! Totusi nu o sa fac asta pentru ca nu vreau sa le las altora problemele mele sau durere in suflet, trebuie sa te gandesti si la cei care tin la tine si ei au probleme, sinuciderea e pentru lasi!

| LoveSleep a răspuns:

Evident că aș avea. Dar asta nu înseamnă că aș și face-o.

| milan9 a răspuns:

Nu este deloc bine sa glumesti cu astfel de lucruri.
În general, astfel de manifestări de "nelinişte", de "dezorientare" sunt stări foarte vulnerabile, şi indiferent de originea lor, trebuie să vezi în ele şi ocazia unei alte "aşezări" a "lucrurilor" esenţiale din viaţă, a priorităţilor, a valorilor, modul în care te raportezi la ceilalţi, modul în care te raportezi la Dumnezeu, aşteptările pe care le ai de la tine...

Într-o astfel de situaţie de lipsire de sens sau de dificultati este esenţial pentru acea persoana să caute sprijin moral. Sa nu stea aşa. Nu trebuie să îngăduie nici o şansă pentru vreun gând al sinuciderii, nici în fanteziile şi nici în glumele sale.

Trebuie să fuga de un astfel de „început" de gândire, ca de sinuciderea însăşi, pentru că fiecare „început" de gând este ca o „toartă" pentru stări de mai târziu.

Stările de depresie sunt inevitabile în viaţa oricărui om, dar ele se primesc cu maturitate, demnitate, curaj şi înţelepciune (fiecare astfel de stare vrea să ne avertizeze şi să ne repare lipsuri)!
Este vital să ceara şi sfatul unui duhovnic, al unui preot cu experienţă, de exemplu, dar într-un moment liniştit în care să aibă timp să-i asculte şi să-i înţeleagă bine dificultăţile afective.

Şi trebuie să se mulţumeasca cu paşii mici dar siguri şi definitivi, ai aflării răspunsurilor la întrebări esenţiale ale vieţii...

| OldSoul a răspuns:

Curaj... da, dar nu o voi face, vreau sa vad ce imi rezerva viata, daca ea ma vrea "mort" sa ma omoare ea, nu ma voi da "batut" niciodata de viata.

| Doub a răspuns:

Curaj? Nu-ti trebuie curaj sa faci asta. E 100% lasitate.

| AirănMeidăn a răspuns:

da, as avea curaj
dar nu am motive sa o fac, si chiar daca am, nu sunt atat de idioata si slaba incat sa ma sinucid

| Croampa a răspuns:

Pai da, oricand as putea s-o fac

| KillMePlease explică (pentru Croampa):

Ai putea...Dar nu ai face.o, nu?

| Croampa a răspuns (pentru KillMePlease):

Depinde de imprejurari!winking

Răspuns utilizator avertizat
| danutzu96 a răspuns:

E un gest de lasitate

| LaughingKarima a răspuns:

Da. Imi vine gandul ala cand simt ca e pusa prea multa presiune asupra mea, cand simt ca toata lumea vrea ceva de la mine, ceva ce nu pot da.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am vrut sa fac asta, dar mi-am spus ca as fi doar o lasa, o persoana proasta care nu poate trece peste orice nimicuri din viată. O idioata care ar actiona la nervi. Si nu sunt asa.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Doamne, serios? Sa nu cumva sa te sinucizi ca te omor!

Pai...nu tot aia e?
A fost doar un gând, nu luasem cutitul si... Nu. Dar asa am gândit, si nu as fi avut curaj sa o fac. A fost un moment stupid.

Cu cutitul!?!? Frate, sa nu mai faci asta.Cand mai ai zile proaste, vorbeste cu mine.Incerc eu sa te ajut sa treci peste.

Mersi. Daca mai am zile proaste vorbesc cu tine, dar nu as mai vrea sa fac asta vreodată. Atunci a fost un moment mai diferit, si realizez ce tâmpenie a fost. Am vazut multe cazuri de sinucidere, si sunt constienta de tot. Acum sunt fericita, nu mereu, dar sunt. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, pur si simplu nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mă sinucid dacă nu mai găsesc Oreo la magazin, am zis.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU crying
Mi-e frica de durerea pe care o simti pana mori cu totul.

Răspuns utilizator avertizat
| Happyjump a răspuns:

M-ar tine s-o fac, dar nu as face-o. N-am probleme, serios, stau in fata calculatorului si iti răspund la intrebari.

| KillMePlease explică (pentru Happyjump):

Ce fain happy
Da' nu-mi raspunzi numa' mie...happy

| Happyjump a răspuns (pentru KillMePlease):

Stiu. Da iti dai seama ce probleme colosale ma eu...

| Kyılε a răspuns:

Asteptam si intrebarea asta doar ca sa vad ce fel de intrebari mai pui. Referitor la intrebare ma inchin si spun "amin".

| KillMePlease explică (pentru Kyılε):

Sa-ti traiasca nepoteii, KRIS!laughing))))

| Kyılε a răspuns (pentru KillMePlease):

Sau nepotelele. laughing

Sau alea...laughing)

Sau de ce esti asa buzata in poza de la profil? laughing

Pentru ca motive. smug laughing

M-ai surprins.

Ei da...

Chiar trebuie sa raspunzi la tot?

Tu chiar trebuia sa intrebi asta?

Da, trebuia. Si inca ceva. S-a vazut ce ocupata ai fost astazi. Tu care plecai nu stiu unde si n-aveai timp sa stai pe TPU. S-a vazut. Mai bine spus preocupata de a da 70 si ceva de raspunsuri decat ocupata. Uite ca maine eu nu mai pot sa fac duelul ala cu tine, fiindca sunt Floriile si trebuie sa ma duc la onomastica cuiva.

Chiar sunt ocupata sambata, intreaba.mi parintii happy
Azi nu am putut merge unde mergeam de obicei pentru ca nu s.a tinut (centrul de excelenta la romana) si saptamana viitoare nu voi merge ca ii sarbatoarie si azi a inceput cu,, scoala altfel"
Oricum, nu am raspuns la intrebari ca sa te inving(pentru ca am si uitat de,, lupta") ci pentru ca ma plictiseam.
Distractie placuta pe maine!

Nu stiu! Nu aveam de unde sa stiu ca s-a anulat nu stiu ce. Fii serioasa! Sa-ti intreb parintii? Cum? Nu-mi spune ca au si ei cont pe TPU? Bineinteles! Era sa uit! Totul e posibil in Romania! Ai uitat... ce surpriza fantastica! Te respect pentru asta! Macar mesaj de-mi trimiteai ca s-a anulat centrul ala de care spui tu, nu te mai acuzam pe degeaba! Iti multumesc pentru urarea de la sfarsit, dar contextul nu a fost unul potrivit!

Serios?
De ce te oftici atata?
Uite...Iti dedic tie toate raspunsurile mele...Si ai castigat, nah. happy

...:?
Scuze, nu o lua chiar asa personal...
Ce ai fi vrut sa-ti zic? Nu credeam ca ii serios.

| Kyılε a răspuns:

Dumnezeule, nu ma oftic! Doar ca nu mi-ai prins bine la faza asta! Si nu-mi dedica raspunsurile tale, fiindca n-are rost dupa ce m-am irosit atat, plus ca azi nu e nici o competitie. Lua-u-ar naibii de competitie! Pace!

| Addaa1998 a răspuns:

Trebuie sa ai foarte multe motive ca sa ajungi sa te gandesti la asa ceva.

| AdiTorrent7 a răspuns:

Nu exista nici un motiv pentru a-ti dori nefericirea vietii vesnice, la care se ajunge prin pacatul sinuciderii. sad

| Mariapetrupanainte a răspuns:

Nu as avea curaj sa ma sinudid m-as temea, m-as gindia la mama, tata, surori si stiind ce durere le-as putea aduce nu as indrazni sa-mi pun capat zilelor.

| Bitextual a răspuns:

Bineînţeles că aş avea curaj să mă sinucid, dar deocamdată n-am motive atât de serioase, încât să fac o tentativă.

| Pufosenia98 a răspuns:

Sincer? nu. viata e prea frumoasa si merita traita + ca mi-ar fi frica "sa ma sinucid", nu as suporta durerea laughing

| vvviper a răspuns:

Da, am curaj să mă sinucid, dar nu am motiv, viaţa trebuie trăită, chiar dacă ai multe probleme pe cap, trebuie să fi tare şi să treci peste!

| RD a răspuns:

Niciodata

Întrebări similare