anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutor! Ce sa fac? am avut o relatie cu un politist de la TF PREDEAL care urma sa se finalizeze cu casatoria dar nu a mers, isi da anunt matrimonial in raid PH, de atunci ne ameninta pe mine si copilul meu, ca ne acuza de furt, de diferite infractiuni(spune ca e cuvantul meu impotriva uniformei lui)isi cumpara cartele vodafone si ne trimite mesaje folosind un limbaj obscen, suna la mine la serviciu, dandu se prefectul jud.imi suna superiorii, cunostintele, parintii, suna la ore mici cu nr privat, din luna mai s au amplificat lucrurile, unde sa solicit ajutor? nu am bani si sanatate sa i deschid proces(mi a oprit bunuri, bijuterii, amenintandu ne ca tot el ne reclama)

1 răspuns:
| LadyZuza a răspuns:

Bun, prima data se apeleaza la politie, el pentru ca din ce imi spui tu el practic te teorizeaza! cel mai important e sa iei legatura cu politia ca sa va fie bine! dar nu cred ca o sa se linisteasca domnul acela obsedat! schimba-ti numerele de telefon si sa stii ca un lucru bun pentru linistea ta si a copilului ar fi sa te muti in alt oras! daca as pati asa ceva ca tine tata l-ar termina pe acel om! nu dispera, te cred ca esti sub teroare! ia un concediu si du-te cu copilul tau undeva unde el nu va stie poate va fi bine! poate am zis lucruri tampite dar altceva nu stiu! ai grija de micutul tau!