1. Calmeaza-te. Evalueaza corect situatia, accept-o.
2. Rezolva ce stii sigur ca poti rezolva, traieste in "modul avarie" pana cand reusiti sa depasiti potentialul actual.
Cred ca te-ai aruncat la prea multe (mai ales in cazul renovarii intr-o perioada proasta). Dar sa stii ca e o greseala comuna. Si eu am incaperi neterminate, si altii. Nu te stresa aiurea.
Iar ca sfat, eu zic ca majoritatea problemelor se rezolva cu bani. Concentrati-va pe asta, amandoi. Dar fara sacrificii ireversibile, mai ales in cazul copilului; nu il parasiti pentru strainatate.
Cred ca il puteti plimba 1-2 ani cu voi, daca gasiti gradinite in lb romana.
Nu ai copii este? am și eu un venit de acasă, dar e mediu.Ca sa duci un copil la creșă 8 ore nu prea e sănătos pentru el plus ca trebuie bani sa plătești creșa.Plus ca unde locuiesc eu nu prea sunt locuri de munca, cu atât mai puțin part time. Daca era asa simplu nu scriam aici.Si mai mult decât atât, am soț, cred ca mai ales când ai copil mic responsabilitatea asta ar trebui sa si-o asume.
"am soț, cred ca mai ales când ai copil mic responsabilitatea asta ar trebui sa si-o asume"
asta e bucătăria voastră internă. N-ați fi singura familie in care ambii părinți lucrează (dacă si tăticul ar avea chef de lucru!) si copilul e la creșă.
Dar e mai ușor să te plângi, nu?
Succes in ceea ce faci.
Sotul parca se bucura cand clachezi? Pai cand vei avea venit mai mare si te pui pe picioare, nu merita sa mai stai langa un astfel de om. Sotul nu mai are munca? Perfecta. Lasa-i copilul in grija si du-te la rudele tale si relaxeaza-te pentru o perioada, uita de toate
Eu am fost lasat la cresa, si nu m-a afectat cu nimic.
Mai nesanatos este sa-l tii doar acasa.