anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am asa o lene de primavara, cum va simtiti?
Dimineata mi-e lene sa cobor din pat, sa ma imbrac, sa plec...

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mie îmi vine să-mi dau palme cu vremea asta primăvăratică, când este frumos când este ploaie.
Pa, pa.

12 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Chiar si lenea face parte din viata, cu totii avem momente similare, important e sa nu stagnam, ci sa mergem inainte!

Abh
| Abh a răspuns:

Eu folosesc Magne B6 in astfel de situatii.

| Corina a răspuns:

Cred ca se cheama astenie de primavara.

| Pho3nix a răspuns:

Da.
Si eu am lenea asta dar nu chiar in fiecare zi.
Abia astept vara.

| Sოﺁℓε a răspuns:

Eu nu pre de dormit numai darin rest am o lene de...

ScoALA ma omoara in sens figurat dar daca nu ari fi ea as fi toata ziua acasa pe afara

| matchpoint a răspuns:

Buna ziua,
si eu sunt la fel. Casc toate ziua, mai ales dimineata, cu toate ce dorm suficient noaptea.
Vom trece si peste ca doar vine vara.PA

| mircea a răspuns:

E perferct normal. Se ajusteaza "motoarele" pentru sezonul cald ce va sa vie. Metabolism in revizie. Si cand te gandesti ca si maine va trebui sa faci la fel...

| coddy24 a răspuns:

Pai asa`s si eu ...numai ca eu am prostul obicei de a ma trezi la 12 sau 1 dupamiaza...:-| si pana la 3 lenevesclaughing si trece ziua tonguetongue

| eugem35 a răspuns:

Da asa este o astenie de primavara nu am cef sa merg la seviciu si multe alte lucruri pe care nu vreau sa le fac

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Astept cu nerabdare sa vina vara, sa treaca sezonul acesta in care nu prea am chef de nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe mine soarele ma binedispune, sunt plina de viata, de-abia astept sa merg la serviciu, sa ma incalzeasca soarele, sa treaca timpul, sa vina vara...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@April e pe Terra chestia asta? laughing
La mine crestetul soarelui se vede printre smoguri si betoane.
Ferice de unii.