| Misterious a întrebat:

Am fobie la paianjeni...acum 5 minute am dat de unul gigant din acela cu picioarele mari. i-am dat 2 papuci de casa in cap.si l-am omorat cu lacrimi in ochi.de frica.nu de mila.
Ce as putea sa iau, spre exemplu spray sau pastile ceva ...chiar nu mai suport.si acum am si senzatia ca am pe mine cu miile crying.Help pleaseeeeeeeeeeeeeeeeee...crying(

39 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Heiii, fugi de-aici cu paienjenii tai. vrei sa-mi iasa si mie vreunul din calculator? si apropo, vezi ca au inceput sa mai creasca, acum doua zile era tot asa, o fata aici se plangea ca a vazut un paianjen mare cat o tarantula.chiar era interesat si @no god de acel paianjen.asa ca ai tu grija, si verifica toata casa sa nu ai vreunul mai ''crescut''. laughing

| hândel a răspuns:

laughing Tre' sa fi fost mare de i-ai dat fix in cap. Saracul painjen! laughing

| Misterious explică:

laughing hahaha acum am masurat un picior avea 4 cm. laughing deci killtox...cu Raid nu merge huh?

| Misterious explică:

Taly incerci sa faci pe amuzanta?

| Misterious explică:

Alooo gara crezi ca-mi arde de glume. ziceam daca merge cu raid. ce crezi ca e vreun misto? oh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai, voi nu intelegeti ca paienjenii de acum nu mai pot fi omorati asa usor? cred ca au suferit ceva mutatii genetice de la poluare, nu inteleg de unde, cert este ca incep sa devina din ce in ce mai toxici si sa creasca din ce in ce mai mari.

| Misterious explică:

Da intr-o zi o sa dormim cu ei in pat smug pepost de amant nu enigma?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De amant? imi place cum suna..., ispititor.as vrea sa fiu acel paianjen care sa doarma in pat. sper sa nu ma strivesti.laughing
si acum, foarte serios, era o postare acum cateva zile si o fata a gasit un astfel de paianjen foarte mare.asa ca ai grija tu sa nu fie si veninos si sa mai aduca si clanul dupa el. laughing

| Misterious explică:

Deci jur ca mi se face pielea gainii numai cand mi-l imaginez apai sa mai dorm cu asa ceva in pat caaaaaaaaahhhhhhhhh bleah... dau in hepatita. fac icter laughing lol
Tentanta ideea sa fii amant sau sa ai amanta dar sa fie om, nu? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, de fapt eu doream sa spun ca pot sa fac eu pe amantul in locul paianjenului.insa inca o data te mai avertizez ca sunt periculosi.ai grija sa nu se urce pe tine noaptea sa te intepe sau cine stie ce sa faca..., sunt..., brrr! nici nu vreau sa ma gandesc.iti dai seama sa te trezesti noaptea si sa vezi un ''magar'' de paianjen pe tine cum umbla?

| Misterious explică:

Magar de painjan?laughing))))vaiiiii bine atunci te prefer pe tine laughing))

| annda a răspuns:

Si eu am aceiasi problema ca si tine. Foloseste si tu un insecticid. Si ai grija mare sa nu te intepe ca pot fi si veninosi.

| Misterious explică:

Annda ce mnezeu de veninosi sa fie aia de casa... oricum musca si lasa niste blande angry

| annda a răspuns:

Pai poate sa aiba microbi, sa fi umblat pe cine stie unde si daca te pisca sau ceva sa faci o "buba" urata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru tine un dus rece si pentru paianjen o matura, cureti toti peretii, aspiri casa si scapi de ei.si daca ai sa continui si maine cu problema paianjenilor pe corpul tau ar trebui sa mergi la un psiholog, inseamna ca ai fobie la gandaci.in cazul, evident, cand nu ai probleme psihice si nu iei pastile, chestia asta cu gandacii se intampla celor care au grave probleme cu psihicul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Offf, inca nu ai inteles ca pe la constanta s-au gasit si vaduva neagra? asa ca nu stii ce poti avea in casa.ai grija, daca cumva nu mai apari cateva zile pe TPU, sa te dam la rubrica de decese a TPU. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si anda chiar are dreptate, cine stie ce microbi poti lua de la el. laughing

| hândel a răspuns:

@ eu_o_mare_enigma, eu eram "fata" care vazuse un painjen cat o tarantula. laughing

| Misterious explică:

Hmm.nu am panze de paianjeni pe pereti...mobilierul il trag saptamanal ...si nu imi e teama de gandaci.doar de paianjeni... voi apela daca va fi cazul si la psiholog. happy

| Misterious explică:

Lol@enigma :)) da da clar eu am http://blocnotes.ro/wp-content/uploads/2009/06/paianjen-300x300.jpg asa ceva prin casa :))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@cucuveaua-vezi ca am drepate? ai grija cu ei.sunt periculosi.

| hândel a răspuns:

D'ala am eu la garaj. E mare cat o jumate de tarantula si nu stiu daca creste mai mare. E si gras si frumusel foc. love struck

| Misterious explică:

A dracu paianjan laughing toata lumeaare cate unu..eu zic sa-i declaram animale de companie (nu ca unii n-ar avea)hee heeii hranim ii spalam laughing

| christabell a răspuns:

Mie, personal imi plac, si sunt folositori, pentru ca mananca furnici.

nony
| nony a răspuns:

Hai ca vezi tu maine cand or sa vina toate nemurile la inmormantare laughing.Ar fi bine sa-ti pregatesti un discurs. De genul : El s-a dat cu capul de papuc, tu nu ai avut nimic cu el... e de rau daca nu faci asta laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la un psiholog!

| hândel a răspuns:

Cand or sa-i vina neamurile la-nmormantare. rolling on the floor Ce tare "nony" Sunt sigur ca n-o sa afle neamurile nimic. Doar daca ciripeste vreunul d'aici. A sters "cucuveaua" toate urmele ce indica crima comisa. rolling on the floor

| Monique_3125 a răspuns:

Sh eu sunt in situatia ta...deci ne luam de mana... mi`e frica, fff frica de orice insecte...sh mai ales de paianjeni da` faza e ca-mi place sa vad documentare depsre ei, filme.sau mai stiu eu ce... dar cand ii vad in realitate...imi imaginez k sunt ff mari sh parosi...bleah!:-&

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca te-ai uitat prea mult la desene (spiderman) si ti-e frica sa nu te transformi si tu.

| Misterious explică:

Cu siguranta o sa am probleme cu FBI-ul paienjenilor... o sa ma aresteze pentru crima... aha... a dracu si cate alte milioane mai sunt ma ingrozesc. furni lasa ca ma fac eu psiholog smug smug