| BuIaBilă a întrebat:

Am fost invitat/ă in calitate de sef de promotie(sunt anul 2 la facultate) de catre anii terminali ca sa preiau o cheie sâmbăta asta.
EU CE FAC?
O sa trebuiasca sa dau discurs in fata tuturor anilor terminali la absolvirea lor? O sa trebuiasca sa am grija de cheia aia? Nu stiu ce vor de la mine, nici nu-i stiu pe oameni la fața, mi-au cerut contactul si m-au invitat ATAT.
Va rog ajutati-ma, nu stiu ce sa fac, n-am auzit in viata mea de asa ceva.
Simt ca am trait sub o piatra.

3 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

1. Titlul de "șef de promoție" este rezervat doar absolventului cu cele mai bune rezultate academice. În anul 2 nu ai cum să fii "șef de promoție" pentru că nu ești absolvent.

2. La facultate sunt "grupe", nu "clase".

3. Chiar dacă ai cea mai mare medie de la tine din grupă, asta nu înseamnă că ai cea mai mare medie din an. Pot fi alții de la alte grupe cu medii mai mari.

Acestea fiind spuse, de ce pui întrebarea asta pe TPU în loc să o pui celor care te-au invitat și care știu mult mai bine ce așteaptă de la tine?

| Solane a răspuns:

Sef de promotie esti la absolvire, nu in anul 2. Poate in alta calitate te-au chemat.
Vad ca nu stii nici ce cheie ti se da. Da, va trebui sa ai grija de ea si sa o predai la randul tau la absolvire.
Bulica, ia tu legatura cu cei mai mari care te-au chemat la ceremonie si roaga-i sa te indrume in ce ai de facut. Inclusiv discursul. Ca altfel te faci de rusine frumos de tot.

| BuIaBilă explică (pentru Solane):

Am cea mai mare medie de la mine din clasa si, tehnic vorbind șefa de promotie din anul 3 m-a chemat. mi s-a zis ca o să tin un discurs de maxim 2 minute dar nu stiu in ce circumstanțe?