| Whisper1990 a întrebat:

Am ganduri sinucigase..., tata - frate mort | mama somera | datorii de 5.800 lei si astea nu sunt toate, prea multe probleme la 20 de ani imi e frica ca am s-o fac, incep sa cad la psihic. ce sa fac? cum sa procedez?

Răspuns Câştigător
| Elena1234456 a răspuns:

Vorbeste cu cineva si descarca-te. Oricum sinuciderea nu ajuta cu nimic.Sunt multi care ar mai da orice pentru tineretea si viata ta.

6 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Condoleante.Niciodata o pierdere materiala nu se va ridica la durerea vesnica pe care o ai atunci cand pierzi pe cineva.Esti un erou pentru ca rezisti.Sunt convinsa ca nu te vei da batut. Oricine poate muri, ideea e sa traiesti.Sau sa inveti sa traiesti.Esti mult prea tanar pentru a te indrepta spre final.Banii sunt simple hartii.Cu o putere uriasa, insa.Baga in mormant familii intregi.Esti tanar, poti munci, asta e varsta la care crezi ca poti munta muntii din loc pentru un vis.Nu pierde aceasta energie.Mai tarziu, ii vei duce dorul

| Elena1234456 a răspuns:

Sper sa nu te sinucizi sincer straight face exista solutii la toate problemele.

Open your eyes!

| Lora a răspuns:

Sa te gandesti la mama si sora ta ca nu vor suporta inca o pierdere in familie, angajeaza-te si incearca sa le ajuti cu cat poti tu

| BigV a răspuns:

Viata este frumoasa, nu ai de ce sa te sinucizi! Gaseste-ti un jobwinking!

| Whisper1990 explică:

Ourano lucrez intr-un bar, chestia e ca acolo am 3 aparate cu jocuri de noroc si am reusit sa imi fac o gaura de 5. 800 lei iar acum nu am de unde sa dau acesti bani, am incercat la toti prietenii din strainatate sa ma ia si pe mine sa muncesc sa pot da acesti bani, nu ma poate ajuta nimnei chiar mi-am pierdut orice speranta ca pot realiza ceva in viata mea, clasa a 10 am repetato... nu am avut bani sa merg la scoala, liceul fiind la 35 de kilometri de casa toti banii se duceau in tratamentele de cancer pentru taicamiu si ca sa vezi ca exista dumnezeu la 6 luni a murit, acum in sfarsit dupa 5 ani chinuiti am terminat liceul dar nu am reusit sa iau bacul, in februarie mi-a murit un frate, nimeni nu ma angajeaza fara bacalaureat sau daca ar fi sa am unde sa ma angajezi mi se cere experienta. de unde sa o am? am doua variante 1. ma apuc de furat si rist sa imi petrec jumatate din viata dupa gratii sau de ce atata chin? 2. o sa imi iau viata. Singurul lucru e mama care ma opreste sa fac acest fapt.
Deja a inceput mie personal sa mi se faca frica de ideea asta... chiar incepe sa ma coplesesca cad psihic si ma tem ca o so foc cu sau fara voia mea, nu imi mai inteleg gandurile, crede-ma ca unii oameni chiar au probleme si nu ii poate ajuta nimeni, eu am ajuns sa apelez aici poate ma mai luminez putin sa scap de acest gand sinucigas. Poate imi deschide cineva mintea crying

| andreeacozma a răspuns:

...stiu si eu am niste ganrui sinugicase ca ma bat cu sora mea rau si tatal meu cam bea mereu.nu trebuie sa-ti faci griji de datoriile si toate aceste probleme fiidca se va rezolva cat de curandtongueitzi trece nu te panica