Si eu am patit la fel vorbeste cu el daca nu ai guraju sa il intrebi daca te place roag-o pe o prietena sa il intrebe sau intreaba-l daca vrea sa se combine cu tine si vezi ce raspunde si dupa aia ii zici la cartela multa bafta:*
De obicei pentru a afla dacă un băiat te place trebuie să bați niște apropouri și să vezi dacă-ți răspunde. Aici a bate apropouri nu înseamnă a da din gură despre cât de mult îl placi tu și a aștepta să-ți spună același lucru. Asta e o greșeală pe care multe fete o fac și se trezesc apoi că el le tratează ca pe niște "fane". Îi poți atrage în schimb atenția prin comportament.
Fii naturală, de gașcă, fă glume și râzi la glumele celor din jur, fii sinceră și privește-l în ochi când îi vorbești. Când îl vezi zâmbește-i și încearcă să porți o conversație oricât de scurtă ar fi. O să creezi o impresie bună și o să-și dea seama că ești oarecum interesată de persoana lui.
Atât pentru început. ^.^ Dacă vezi că se comportă la fel de OK cu tine înseamnă că te place și el puțin.
Baftă!
Poi, asta este foarte usor! Nu trebuie sa-ti spunem no, pentru ca iti dai seama singura. Un baiat care incearca sa atraga atentia unei persoane (in acest caz, tu) este mereu agitat, se compoarta frumos cu tine, nu-ti vorbeste urat, unii fac si complimente de genu` "Iti sta bine parul azi" sau "Te-ai imbracat frumos".
Te invita pe la intalniri, prin parc, prin faleza...Intelegi? Adica un baiat care te place, iti da senzatia aia de "discomfort" (mie asa mi se intampla), pentru ca incearca mereu sa fie langa tine, sa vorbeasca de tine...etc etc.
Unii sunt foarte insistenti si enervanti, dar asta e! Daca l-ai vrajit pe baiat
)). Oricum noroc:*!
Deci pe bune am mers pe faleza mergea unde mergeam si eu facea tot ce faceam si eu ma enervaaaaaaaaaaaaa si cred ca vroiam sa ma sarute dar eu nuuuuuu vroiammm si cred ca ma vrea dar eu nu am mers si pe plaja e graznic il urasc ce sa fac sa scap de el?
monaemona14 întreabă: