Ok Tudor, te inteleg... dar, nu esti obligat sa raspunzi la o intrebare care nu iti place.Pana la urma urmei suntem toti liberi si facem ce vrem. Tu acum, daca te-ai suparat pe noi, si vrei sa te arunci de la balcon de pe bloc sau vrei sa faci ce iti vine in minte...chiar crezi ca intereseaza pe cineva? Asa este cu toata lumea...fiecare cu p**** masii punct.
Superx.ai afirmat mai sus ca ''
Si mai interesant este ca exista oameni pe acest site care sunt in stare sa-ti aprecieze discursurile, iar asta e nasol, inseamna ca traim intr-o lume de oameni bolnavi.''
Da, mie imi place de atitudinea lui Tudor de pe site, chiar daca poate cu acest post a exagerat putin. Asta ma face un om bolnav?
Si nu inteleg de ce il tot ''izgonesti'' de pe site. Te simti maii stapan de situatia daca oamenii pe care ii displaci isi iau talpasita de aici?
Il tot judecati pe Tudor, dar nici voi nu sunteti mai prejos. Mi-e greata pur si simplu de cum se pune problema uneori pe TPU. Deocamdata ma abtin si incerc sa fiu departe de jocurile astea murdare, dar imi e de momentul cand o sa mi se umpla paharul si mie. Si cred ca nu mai e mult.
Nu e sfarsitul nimanui, stai linistit. Oameni intoleranti, rai si urati la suflet sunt destui. Crezi ca pe tine te iarta Dumnezeu pentru rautatea si ura din sufletul tau?
Fiecare om are mai multa sau mai putina credinta, altii nu au de loc, problema e ca fiecare e liber sa creada sau nu.
Fiecare om are mai multa sau mai putina credinta,altii nu au de loc,problema e ca fiecare e liber sa creada sau nu .
Tudor, homosexualitatea e legala deja. E o realitate. Ca ti se face tie rau la gandul ca alti doi oameni se iubesc sau se doresc, e STRICT problema ta. Nu e legal parteneriatul civil, asta e alta poveste. Nu am sa reiau aici toata discutia de la intrebarea lui supersex, ca imi este clar (si cred ca si tie
) ca nu vom ajunge la un consens. Inteleg si pot sa respect faptul ca nu esti de acord cu orientarea homosexuala, nu ai fi nici primul nici ultimul si este dreptul tau sa iti exprimi opinia. Nu respect insa modul in care vorbesti, dar, din nou, daca atat de mult te stimezi ca fiinta umana, incat sa folosesti un astfel de limbaj, e STRICT problema ta. Eu ma valorizez suficient de mult ca sa stiu ca nu dau dovada nici de tupeu jegos si nici de lipsa de bun simt cerand niste drepturi civile egale, care nu au vreo legatura cu religia, sau, intr-un stat separat de biserica, nu ar trebui sa aiba.
Sa crezi in Dumnezeu si sa-ti fie frica de el, nu este bun simt. Eu te respect Tudor, cred c-o stii deja. Nu ma consider ateu, chiar sunt unul si mandru de'a fi unu'. Legalizarea homosexualitatii nu tine de tupeul nostru sau, de lipsa celor 7 ani de acasa al ateilor ci de drepturile omului. Asa cum in vremuri oamenilor de culoare nu li se recunosteau drepturile la libertate, asa este acum cu homosexualii. Sincer, vad confuzie in randurile scrise de tine. Nu prea stii exact ce vrei. Sunt usor dezamagit de atitudinea ta refulata. Bafta.
Cum poti iubi pe cineva si sa iti fie frica de el? Mie mi se pare incompatibila dragostea cu frica. Serios de nu! Pana si cand vine vorba de Dumnezeu.
@andreicatalin la Trinitas TV nu spunea ca e un pacat sa fumezi.
Ia incearca si un raspuns din ale tale unghere neuronale.
Asta e de la Zbenguici citire.
Dumnezeu inseamna iubire, toleranta, respect pentru ceilalti si bunatate. tu prin ce ai marturisit aici nu ai aratat niciuna dintre acestea. permite mi sa te compar cu fariseii. dupa cum te comporti pari doar un crestin de fatada si asta e mai pacat decat sa nu crezi in Dumnezeu. imi pare rau sa ti spus acestea!
slava D-lui ca nu trebuie sa respir acelasi aer ca tine. fereasca Sfantul, analfabetismul si ignoranta ar putea fi contagioasa. tu n-ai avut o copilarie decenta, ca daca ai fi avut, te-ar fi trimis parintii la alfabetizare.sa te ierte pe tine, ca urasti niste oameni pe care nici nu-i cunosti.
Eu am incetat sa ma cert cu personaje de pe aici asa zisi atei.Nu ma mai intereseaza in ce cred ei si in ce nu cred si nici nu-mi face vreo placere sa ma mai contrazic cu ei.
Zbenguici m-am uitat intr-o zi pe Trinitas TV intr-o dezbatere despre ce inseamna a fi Crestin cu adevarat si un Preot zicea ca un adevarat Crestin nu se teme de Dumnezeu.Nu se traieste in teama, daca esti Credincios, dimpotriva.Am plecat pup all
Dragta Tudor.
Inainte sa urasti trei sferturi dintre utilizatorii acestui site, te-as ruga sa mai citesti inca o data partea cu Geneza din Biblie. Si dupa aceea, as vrea sa stiu cum se face ca Adam si Eva aveau 2 fii si cum au facut ei sa dea nastere la atatia oameni (ca daca tu crezi in Dumnezeu, trebuie sa crezi si in ipoteza cu Adam si Eva ), atunci s-ar putea sa te urasti si pe tine pentru ca ai niste stramosi homosexuali.
Si partea cu ateismul nu il inteleg foarte bine? Care ar fi problema ta ca eu cred mai mult, mai putin sau deloc? Dupa ce imi vii cu argumente fotografiate, filmate, sau mai stiu eu ce(si nu numai auzite, sau citite)atunci chiar putem sa purtam o discutie inteligenta.
Iti multumesc pentru timpul acordat.
Mda. Uite altul care vrea sa impuna credinta lui altora. Tipule, te dezamagesc, fiecare are dreptul de a crede in ceva sau nu. Tu sa fi sanatos acolo la tine si tot ce iti doresti.Nu obliga pe nimeni si nu jigni oamenii pentru ca nu au aceleasi credinte cu ale tale. Dai dovada de imaturitate.Bafta,o sa ai nevoie.
Nu te vad on pe mess... mi-ai dat ignor inainte sa vb?
...vad ca sunteti tare controversati de cateva zile...incetati cu certurile si tudore stai linistit k nu esti tu, eu sau altu de acord cu orientarea sexuala a altora asta nu insemna ca va pune capat mentalitatii lor(a gay-lor si lezby)...fiecare are liber albitru si face ce vrea si considera ca e corect in viata sa! dupa el e singurul care raspunde pentru tot ceea ce a facut pe pamant!
...nu platesti tu pentru pacatele lor!
...crezi ca daca li s-ar interzice total nu ar mai exista? ar exista dar pe ascuns si superficialitatea va fi tot mai mare! asa ca mai bine sa fie totu pe fata, macar noi cei normali sa invatam anumite lectii de la ei
gen"asta nu e bine"...la urma urmei sunt si ei un exemplu! iar daca nu fac rau nimanui, e doar problema lor! hai sa incetam sa judecam pe altii sa ne amestecam in viata lor, ma repet fiecare e liber sa fie cum, cine, cand vrea!
Si daca ai fi iesit de pe site ai schimba lumea?
)hai ma las-o!
)iar zic aceeasi idee vroiai sa atragi si tu atentia putin mai mult! copiilor nostri, daca li se excplica ce si cum, vor ajunge la o varsta care sa inteleaga mai bine cum sta treaba
...atunci vor alege ce e bine si rau!
Cel mai bine ii sa iti vezi de treaba ta, sa faci o treaba cat mai buna, decenta, care sa iti aduca satisfactia dorita. Atata tot. Cu cat vorbesti mai mult de ce te doare cu atata o sa te doara mai mult. Lasa ca se ocupa Dumnezeu de ei nu trebuie tu sa iti faci griji pentru lucruri asa mici.
Stiu Tudore cum e, crezi ca mie imi place cea ce vad si nu vreau sa vad? Totusi, eu nu am nimic impotriva cu homosexuali pentru ca de ce sa imi bag nasul oare? D-zeu ne-a dat libertatea de a alege, iar eu sa judec pe altii si sa ma uit la paiul din ochiul celorlalti e ridicol! Intr-adevar e oribila partea cu HOMOSEXUALI... dar nu vreau sa jignesc pe nimeni si poate ca nu ai observat, dar poate ca te inseli, poate ca noi cei de pe TPU nu suntem toti asa ca sa te adresezi astfel. Poate ca or exista unii, dar pe tine ...la fel ca si pe mine trebuie sa te doara-n cot, sa nu te intereseze si sa ai grija sa nu devii ca cei despre care vorbesti totusi nu cunosc niciun,, homo'' p-aici si va iubesc pe toti
Da criticule fiecare spune ce vrea si eu spun asta:
Intr-o versiune a bibliei dupa Cornilescu revizuita in 2006, versetul arata asa: Cum? Nu ştiţi că cei nedrepţi nu vor moşteni regatul lui Dumnezeu? Nu vă lăsaţi induşi în eroare. Nici fornicatorii, nici idolatrii, nici cei adulteri, nici bărbaţii folosiţi pentru scopuri nenaturale, nici bărbaţii care se culcă cu bărbaţi...
Daca adam si eva ar fi fost chinezi ar fi mancat sarpele cu orez si acum nu ar mai fi existat ura intre rase; P (stai sa dau fumu afara ) si daca cineva are tupeu jegos si-l poate curata/7 ani de acasa nu prea vezi pe aici ca parintii ne-au trimis pe la scoala si nu stiu daca am in total 1 an de stat acasa... dumnezeu ma iertat pacat ca nu l-am iertat eu...bbye
Neagracaceara întreabă: