anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am incercat sa nu intru in conflicte cu alti. Dar nu mai rezist cand vad ca se vorbeste la misto despre tot ce tine de Dumnezeu si cum voi cei care va considerati atei si mai aveti tupeu jegos sa fie si legalizata homosexualitatea.
Nu sunt un om prea credincios, poate am mai multe pacate cat voi laolalta, dar macar eu am bunul simt sa cred ca El exista si sa am frica fata de D-zeu.
Cred ca nu va fost oferita o copilarie decenta si ati fost needucati si fara cei 7 ani de acasa.
NU sunt de acord nici cu Gay si nici cu Lezbienele. Dar nici contra lor daca nu isi fac publicitate si manifestari. Cred ca nu ati fost satisfacuti in viata atat din punct de vedere fizic cat si psihic.
Banuiesc ca aceasta intrebare imi va aduce sfarsitul pe TPU dar nu sfarsitul credintei mele. Dumnezeu sa va ierte!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ok Tudor, te inteleg... dar, nu esti obligat sa raspunzi la o intrebare care nu iti place.Pana la urma urmei suntem toti liberi si facem ce vrem. Tu acum, daca te-ai suparat pe noi, si vrei sa te arunci de la balcon de pe bloc sau vrei sa faci ce iti vine in minte...chiar crezi ca intereseaza pe cineva? Asa este cu toata lumea...fiecare cu p**** masii punct.

37 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai baiete, ai lacune mari in educatie si asta se vede in ceea ce esti in stare sa emiti. Din pacate pentru tine, faptul ca am credinta in dumnezeu sau nu, nu ma face un om mai bun decat un credincios, dar cu siguranta ma face mult mai bun decat tine. Pe tine, din pacate, faptul ca te proclami credincios, nu te face cu nimic mai bun decat un Torquemada (gasesti pe wikipedia cine a fost). Cand vei invata ca gandirea libera inseamna, de fapt, credinta, atunci vei ajunge sa judeci oamenii dupa ceea ce fac, nu dupa ceea ce zic ca fac. Cuvintele tale imi demonstreaza ca mi-ar fi sila sa te intalnesc pe strada, inclusiv daca as avea atributii de salubrizare a zonei. Iti doresc succes in orice ai vrea sa intreprinzi, dar si succes in a-ti civiliza mintea.
Si mai interesant este ca exista oameni pe acest site care sunt in stare sa-ti aprecieze discursurile, iar asta e nasol, inseamna ca traim intr-o lume de oameni bolnavi. Zi de zi ma confrunt cu oameni carora incerc sa le arat ca e vital sa-si deschida mintea si, din pacate, prea putini fac asta cu adevarat. Tu demosntrezi cu prisosinta ca lucrurile pe care le-am spus in mesaje precedene la adresa ta nu sunt altceva decat realitate pura.
Sa ai parte exact de ceea ce doresti tu altora, eu stiu cum imi va fi viata!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tudor, faptul ca tu nu esti de acord cu ei, asta nu iti acorda circumstante atenuante pentru jignirile aduse celorlalti. tu vorbesti de cei 7 ani de acasa, insa tu esti primul care dovedeste lipsa lor. daca ai fi dat dovada de bun simt, te-ai fi retras in liniste din aceasta discutie, si ti-ai fi pastrat parerile pentru tine, nu sa ataci atat de dur pe cei care nu iti impartasesc parerile.chiar imi pare rau pentru tine. sper totusi sa mai vorbim.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

parca te intrebai zilele astea cum se nasc disputele, vad ca stii cum, nu trebuie sa te invete nimeni. felicitari, macar acum stim cu cine avem de a face, unul care jigneste ateii, mai sunt cativa ca tine si singura lor forma verbala este cea violenta. un bun crestin, imi pare rau pentru tine Tudor, chiar nu ma asteptam sa ai un asemenea comportament.multi dintre cei care au postat la intrebare nu sunt atei, poate nu la fel de credinciosi ca tine. poate ca suntem ignoranti, dar in cazul de fata nu ne putem pune cu medicina si studiile facute, referitor la homosexualitate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar nici nu trebuie sa IL sfidam.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tudor, D-zeu in milostenia lui e mare si bun, ca daca nu ar fi fost de mult ne-ar fi ras de pe suprafata pamantului, la cata rautate avem in noi.lasa-l pe el sa ne judece, nu o face tu in numele lui.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tudorele nene, ai zis ca iesi de pe site si vad ca nu te tii de cuvant.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stimate Flav, iti lipsesc niste informatii, drept urmare, nu iti pot judeca reactia.
Si da, dragul meu, ma simt bine daca oamenii, nu pe care ii displac, ci care transmit tampenii de genul celor enuntate in vreo trei randuri de acest personaj, sa plece si sa ne lase. E mai bine si mai curat. In rest, atat vreme cat nu ai toate informatiile la dispozitie, nu trage concluzii!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tudor explică:
Ce legatura are gramatica mea cu cele spuse de mine? daca nu dau atata importanta sa scriu corect si sa folosesc cuvinte foarte literare nu inseamna ca sunt analfabet, altfel nu luam nota 10 la limba si literatura romana oral cat si la engleza oral 9, 50 la bacalaureat.
Citat din tine. Mi-e mila de copiii care au facut materiile respective cu profii care au putut sa iti dea notele alea. Stupid people!

Întrebări similare