Doamne, draga Georgiana ce nu as da acum sa fiu din nou copil? Imi este atat de dor de jocurile in echipa, de "ascunsea, piua, sotron, de papusi"...
Imi amintesc ca aveam 13 ani si de abia asteptam sa cresc, sa-mi intemeiez o familie, sa fiu pe cont propriu, apoi de la 16 ani deja imi doream sa fi putut da timpul inapoi, sa mai fiu mica, fara griji...
Daca as stii ca mi s-ar indeplini o singura dorinta, cu siguranta ar fi sa pot da timpul inapoi si poate nu as schimba nimic din tot ce a fost, as face asta doar de dragul copilariei.
Imi amintesc si acum cum ne jucam seara (7-8
) afara cu mingea, coloram trotoarul cu crete, ne urcam in caisii din fata blocului, imi amintesc ce frumos era cand se ducea lumea in august la balci.
Poate pentru altii par aberatii, dar ce ma mai bucuram atunci!
Iti multumesc ca mi-ai spicuit cateva ganduri! Te pup dulce!
Si eu uneori devin foarte nostalgic atunci cand vad copii jucandu-se si bucurandu-se de viata. Fara griji, doar bucuria de a fi alaturi de persoane dragi. Eu nu am avut o copilarie cu prieteni multi si jocuri multe. Dar mi-e dor de vremea aceea in care nu aveam griji prea mari. Mi-e dor de Tom si Jerry, de lectiile de bicicleta din spatele blocului cand la ora 10, seara de seara mama mergea cu mine, de excursiile cand ma intorceam seara si vedeam luminitele aprinse in oras si desi aproape adormeam incercam sa stau treaza ca sa le admir cat mai mult. Mi-e dor de multe. Eu inca incerc sa mai fiu un copil. Uneori nu reusesc. Alteori nu ma lasa altii...
Hihi, mersi pentru fundita, e prima. Dar sa stii ca nu de asta am raspuns, am raspuns pentru ca mi-a placut intrebarea ta foarte mult si mi-ai adus aminte inca o data de vremurile acelea.Multumesc!
Daria întreabă: