| violeta21 a întrebat:

Am nevoie de denumirea unui film indian.Este vorba despre o fata pe care tatal sau o uraste pentru ca la nastere mama ei moare, iar tatal ii spune ca este o piaza rea. Mai imi aduc aminte ca ea este fripta pe fata cu lichidul sarit din cratita. Va rog cine poate sa ma ajute astept raspuns.

8 răspunsuri:
| perla a răspuns:

Imi aduc aminta de film dar pe moment nu-mi vine in cap cum se chiama.revin!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu vreau sa stiu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga Violeta si eu caut raspuns la aceeasi intrebare de vreo 2 ani. Stiu doar ca se numea (in traducerea romaneasca- piaza rea-) si ca fata desi arsa pe fata, in momentul in care se acopperea putin cu valul ei arata minunat. Primarul orasului daca nu ma insel, o aude cantand la templu si se indragosteste de ea. O cere de sotie la parinti iar dupa nunta cand descopera cicatricea face ca trenul si nici macar nu se apropie de ea. Aceasta face intr-un fel si se intalneste cu el clandestin, ferindu-si tot timpul fata, au o relatie si fata ramane insarcinata. Atunci, vazandu-si sotia gravida si stiind ca el nu a atins-o, o tara in fata templului sa jure ca e copilul lui. In momentul cand ii face vant in fata altarului incepe o ploaie de zile mari, ca o razbunare a cerului, care ii inunda primarului toata comuna. Isi da seama ca a gresit si se impaca cu sotia. Numele original al filmului insa... te rog din suflet sa il postezi si pentru mine in momentul in care il vei afla. Eu pana acum nu am reusit sa dau de el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu vreau sa dau de acel film de foarte mult timp. va rog daca stiti ceva de el vreau si eu sa stiu cum se cheama.multumesc tare mult.

| Ioan_Vasile_Rohnean_1978 a răspuns:

Filmul pe care il cautati e dragoste sublima din 1978. e un fil superb

| ex1stenz16 a răspuns:

Satyam Shivam Sundaram: Love Sublime

In romana e Dragoste Sublima.

| Grosser_Mirela_1977 a răspuns:

Filmul se numeste Dragoste sublima.
Îl poti viziona online

| Roman_Nana_1977 a răspuns:

Satyam Shivam Sundaram: Love Sublime (1978)