165 este o inaltime potrivita.
Desi nu inteleg de ce inaltimea te-ar preocupa. Iesi afara numai pana la magazinul de la colt si o sa vezi persoane cu staturi incepand de la 1.50 pana la 1.90. Atata timp cat nu esti exagerat de scunda/inalta incat sa iti provoace probleme de sanatate esti in regula.
Buna,
Vad ca cinteva te a intrebat ce varsta ai, nu inteleg de ce conteaza varsta avand in vedere ca 1.65 nu este DELOC o inaltime rea. Din contra, esti putin peste cea medie, deci esti ok. Fetele in general au inaltimea in jurul acesteia, deci esti ok.
Exista inaltime rea?
Fata ta- ultima oara cand am verificat mama nu statea pe TPU, iar iubitul meu nici atat. Cand aud astfel de forme de ardesare, ma duce cu gandul direct la un trib de oameni negri cu cazane si fuste.
La 7 ani ai o alta inaltime, intra-devar, dar pierzi esenta, intrebarea fiind "credeti ca sunt mica de inaltime", avand un detaliu important si anume ca are 1, 65 inaltime, ti se pare tie ca intrebarea ta cu ce varsta are, mai este valabila intrucat are deja 1, 65 care nu este o inaltime mica? Anyway, tie nu ti-am spus nimic, doar ei .
Acestea fiind spuse, iti doresc o seara frumoasa.
Treaba ta daca te gandesti la cazane, negri si la ce mai bolboroseai pe acolo (gandesti cam ciudatel, nu crezi?).
Eu am vazut ca spuneai de mine pentru ca am intrebat de varsta si ti-am dat cel mai bun exemplu, iar tu... ai dat-o in negri si cazane si ca pierd esente... *facepalm*
Puteam foarte bine sa dau ca prim exemplu varsta de 5 ani... iar tu spui ca pierd subiectul de vreme ce tu ai spus ca "varsta nu conteaza"?
Mai citeste raspunsurile, poate vei intelege ceea ce spun.
Eu mi-am verificat raspunsul, si anume: Vad ca cinteva te a intrebat ce varsta ai, nu inteleg de ce conteaza varsta avand in vedere ca 1.65 nu este DELOC o inaltime rea.
Tot nu intelegi, ce greu pare sa-ti fie. Da, pierzi esenta pentru ca DACA A ZIS DEJA CA ARE 1, 65, la ce mama naibii te mai ajuta sa afli ce varsta are, intrucat aceasta inaltime nu este considerata o inaltime mica?
Vai de vietile mele (keep calm, nu sunt pisica)...
Mai sunt si pitice de 18 ani cu aceasta inaltime, mai sunt si masive muntoase de 14 ani cu aceeasi inaltime deci nu imi spune mie ca este o inaltime ce o intalnesti doar la 15 ani.
Era musai sa tipi la mine ca o "alba" din cazanul cu apa calie si cu morcovei si rosioare amestecate intr-o armonie excelenta doar pentru ca am intrebat?
Si totusi, speram ca o sa iti dai seama ca lăsai de inteles ca "varsta nu conteaza".
Daca vrei sa devii jucatoare profesionista de baschet, sau fotomodel, ar da bine sa fii mai inalta cu 5-6 cm.
Pentru toate celelalte, s-au inventat tocurile, insa nu abuza.
1.65 e o inaltime ok pentru fete.
De fapt am 168cm am greșit în întrebare
Este perfect, unele fete par foarte inalte chiar si la 1, 70 si foarte multe in schimb au doar 1, 55-1, 60 care poate parea un pic cam putin pentru unele
Fetele mici de inaltime sunt mai dragute, nu ca cele mai inalte nu ar fi, dar asa e vorba.
Depinde ce varsta ai. daca ai 12-13 ani e ok. daca ai peste 14-15 ani. nu prea parerea mea
RAY întreabă: