Fiind majora nu are ce face politia. vorbeste in continuare cu ea, dar niciodata despre subiectul cu baiatu' spui ca el te deprima si nu vrei sa vorbesti despre el, fii prietena ei dar nu-i da niciodata NICIODATA, bani sau ajutor material. Daca e invatata cu haine scumpe, probabil individu nu va vrea sa cotizeze. Pana nu se consuma hormonii n-ai ce sa vorbesti cu ea, va avea impresia ca esti datoare sa o intretii pentru ca ai facut-o. Trebuie sa o surprinzi si sa fii cu un pas inaintea ei si sa nu fii niciodata nervoasa, sa vada in tine ca viata e frumoasa. Cand iti va cere bani spui ca daca sta cu el acum e datoria lui de acum si ca respecti dorinta ei de "independenta" (de fapt inconstienta ). Oricum sa nu incerci sa-i arati ca te superi pe ea, asa se va indeparta de tine. Adversarul tau e hormonul si doar in timp ai sanse, dupa ce se consuma si nu mai reprezinta nou pentru ea. Trebuie sa vada ca ea nu e lombelico del mondo si viata ta e frumoasa oricum. Eu am patit cu fata vitrega, cara sta la soacra-mea la fel ca tine, in plus e cioara, tatuat si pierde vara. Trebuie sa te inarmezi cu rabdare, rezultatele vor aparea greu, si orice spui sau hotaresti trebuie sa te gandesti bine inainte si nu te razgandi niciodata chiar daca crezi ca ai gresit. Doare si multe nopti nu vei dormi de draci. Daca iti va cere un serviciu sau bani, cere-i si tu ceva in schimb sa faca pentru tine, sa vada ca TOTUL SE PLATESTE. Fii sigura pe tine. Succes!
Eu cred ca daca chemi politia nu o sa rezolve nimic. Probabil o sa vorbeasca cu ea, altceva nimic mai mult, pentru ca este majora. Parerea mea este urmatoarea : astepta de mult sa fie majora ca sa plece din casa si sa se mute impreuna cu prietenul ei. De obicei tinerii se gandesc ca daca au 18 ani si sunt majori pot face ce vor ei. Probabil s-a mutat pentru ca nu erai de acord cu relatia lor si ea l-a iubit/il iubeste foarte mult. Nu trebuie sa o bati la cap, incearca sa ii arati cum e mai bine pentru ea, sa isi dea ea singura seama de cum e baiatul ala nu sa ii bagi tu in cap. Ai grija cu ea, sa nu ajunga prin cine stie ce tara, lucrand pe cine stie unde, doamne-fereste. Succes
Aiurea...de ce nu ai incredere in el? eu sunt considerat de toti cunoscutii un alcoolist, drogangiu, pervers, curvar, etc. mama fostei tovarase m-a acceptat, chiar ma placea si nu am facut probleme doar din respect, pentru ca si ea m-a respectat pe mine...
Vorbeste cu ea. daca chemi politia nu rezolvi nimic, e majora.incearca sa fi prietena ei.sa te apropii de ea. poate acceptandui prietenul. o sa construiesti o legatura destul de importanta cu fata.
Da dar eu nu sunt de acord pentru ca fata mai are 1 an de scoala si e pacat sa nu termine. iar cat a vorbit cu el 2 ani ea a avut lant si cercei.bratara din aur si lea vandut cu el si mi-a luat si bani din casa ce incredere sa mai am in el daca nu a invatat-o ca nu e bine ce face si a fost de acord cu asa ceva, ma acuzat pe mine ca ma intereseaza auru si bani, dar pe mine m-a interesat gestul care la facut nu obiectele in sine.