| MyWorld a întrebat:

Am o intrebare, pentru toti cei care inca ganditi normal. Nu vi se pare ciudat, faptul ca acest site nu mai este ce a fost? Adica la inceput, cand abia imi facusem contul, nu era nici un fel de " discriminare " sa zic asa intre useri. Acum, spre exemplu, chiar eu sunt pus in aceasta postura, in care unii useri spun chestii de genu " respiri aerul degeaba " si " daca ai muri nu ar veni nimeni la inmormantarea ta". Acum pe mine nu ma prea afecteaza chestia asta, pentru sunt obisnuit intr'o oarecare masura cu acest fel de critici, dar sunt foarte multi useri care prmesc astfel de jigniri. Pe de alta parte, legat de TPU, si de acest nume al site'ului, eu sunt sigur de faptul scopul site'ului a fost ca toti sa ne ajutam ca si cum am fi frati/ surori. Din pacate aceasta idee s-a cam sters, iar acum esti ajutat doar daca indeplinesti niste conditii absolut stupide din punctul meu de veder. Voi ce parere aveti? Nu va pare rau ca TPU nu mai este ce a fost?

1 răspuns:
| Radioactive a răspuns:

O astfel de întrebare am postat şi eu aseară. Poţi oricând să-i raportezi dacă te simţi abuzată. Majoritatea vin pe site pentru funde, ca să-şi bată joc de alţii, ca să-şi etaleze prostia, să ne intoxice cu religia lor ori să îi voteze fără cap pe alţii.