| Elay a întrebat:

.. Timp de un an mi-a placut un baiat am intrat in vorba cu el pe messenger iar cu timpul a avut loc prima intalnire. Iar dupa aceasta iesire nu mai sunt asa sigura ca-mi place...nu stiu ce pot face sa continui sa vorbesc sau sa renunt pur si simplu sa mai vorbesc cu el?

Răspuns Câştigător
| MikiLovee a răspuns:

Hmm eu zic sa continui sa discuti cu el privestel ca pe un simplu amic daca nu`ti mai place de el dar nu il ignora o sa-l faci sa se simta prost... poate ai avut unele asteptari de la el si cand ai reusit sa poti discuta fata in fata cu el aceasta te-a dezamagit... nu e nici o problema fi amabila si draguta incontinuare nu ai nimic de pierdut. Bafta kiss!

2 răspunsuri:
| andrei57 a răspuns:

Mai continua sa vorbesti, eventual sa ramaneti prieteni daca nu vrei sa fiti iubiti. E naspa sa nu ii mai vorbesti o sa creada ca esti salbatica big grin

| Adryan2012 a răspuns:

Cum a spus si andrei57 : Mai ramaneti prieteni, pastrati legatura si sa stii ca totul este comunicare... poti castiga prieteni si sa stii ca nu strica desi nu iti mai place de el. Daca stai si te gandesti asa pare un esec (asa zic multe) dar sa stii ca daca vei continua sa vorbesti cu el veti ramane intr-o oarecare intelegere deci... pastreaza legatura:big grinwinking bafta